Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Проблема с лястовичките е друг и назад го споменах
, ама малко му обърнаха внимание.
Прекалено апетитни са явно и бързо ги пасът, над това се акцентирайте не дали ще мърдат по куката!
Прекалено апетитни са явно и бързо ги пасът, над това се акцентирайте не дали ще мърдат по куката!
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Все още си мисля, че тия със сопи над 50,60 грама тест, които сецат здраво чепаретата и клатят като обезумели, губят повече куки. Джиткай си го лекичко чепарето с големи паузи и ще видиш как рибите си нацелват точно куката.dobria1 написа:Проблема с лястовичките е друг и назад го споменах
Това го знам от един дядка, който пердаши чернокоп с кука 4... без никакви шлауфки и глезотии.
Аз периодично пробвам да си го клатя лежерно, но ако не съм бърз след първия удар, го вадя с по 2-3 оцелели куки. Понякога и само горната половина на майката.
- stareca
- ще става разбирач
Без загуби не може просто е невъзможно тази риба понякога се храни доста агресивно .Едно от нещата които съм научил от тук конкретно е че щом ти яде куки значи такъма работи ,загубите са част от играта мисля .Отделно съм забелязал (може и да си внушавам )че куки без каквито и да било предпазни елементи по тах работят осезаемо по добре .Това са мои лични наблюденияdobria1 написа:Проблема с лястовичките е друг и назад го споменах
Някой пробвал ли е такъв шнур дали работи . Куката 19 съвсем набързо я вързах за проба
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аз съм я пробвал,
Не работи много добре
Не работи много добре

Риболовци.
Любим моментrap66 написа:Аз периодично пробвам да си го клатя лежерно, но ако не съм бърз след първия удар, го вадя с по 2-3 оцелели куки. Понякога и само горната половина на майката.

От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Чернокопа по този начин монтиран ще го направи на парцал след 1-2 риби, иначе пробвано е, работи, има снимки как трябва да е за малко по-голяма издържливост.bubamara написа:Някой пробвал ли е такъв шнур дали работи . Куката 19 съвсем набързо я вързах за проба
Люси каза, че не работи. Единият от двама ви не ги разбира нещата.rashkoto1 написа:Чернокопа по този начин мониран ще го направи на парцал след 1-2 риби, иначе пробвано е, работи, има снимки как трябва да е за малко по-голяма издържливост.bubamara написа:Някой пробвал ли е такъв шнур дали работи . Куката 19 съвсем набързо я вързах за проба
- Димо Михалев
- Модератор
Хайде стига, разбрали сме за,какво става на въпрос,преценили сме,отваряте ми излишна работа.gergi_81 написа:
Люси каза, че не работи. Единият от двама ви не ги разбира нещата.
Ако може покажи снимка или кажи с две думи за кво става на въпрос ако знаешrashkoto1 написа:
Чернокопа по този начин мониран ще го направи на парцал след 1-2 риби, иначе пробвано е, работи, има снимки как трябва да е за малко по-голяма издържливост.
То вече съм я пускал ама то покрай Онзи е невъзможно да се проследи нещо в тая темаbubamara написа:Ако може покажи снимка или кажи с две думи за кво става на въпрос ако знаешrashkoto1 написа:
Чернокопа по този начин мониран ще го направи на парцал след 1-2 риби, иначе пробвано е, работи, има снимки как трябва да е за малко по-голяма издържливост.

Трябва да го затопиш в двата края иначе се разплита много бързо.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от rashkoto1 на Нед Мар 14, 2021 9:59 pm, променено общо 1 път.
Със сигурност не е Люси, както вече стана ясно той разбира всичко....gergi_81 написа:
Люси каза, че не работи. Единият от двама ви не ги разбира нещата.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
rashkoto1 написа:.....Със сигурност не е Люси, както вече стана ясно той разбира всичко..

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Здравейте знаете ли към кого да се обърна за изработката на картончета? И каква би била цената за 300бр.