Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Роболов около Пловдив
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Роболов около Пловдив
добър ден колеги , каде се намират тези дупки на Горна Махала?Благодаря предварително
Tръгваш от Пловдив по посока Труд.Минаваш го , после и Графа , Черноземен , Долна Махала и следва Горна Махала.Завива се надясно от пътя 100-200 метра черен път и си там.
TICA FAN
добър ден , благодаря Sony за инфо , доколкото разбрал тези дупки между Песнопой и Долна Махала нали? А з съм от С_опот и когато пътувам за Пловдив то минавам Песнопой и от лявата страна черен път , за тези дупки знам минала та година бях там на есен и хванал един костур на дъно на симеон , костур беше към 600гр , дупки били плитки.Ако тези дупки имаш предвид аз знам , но за други моля напиши по подробно. Иначе при нас на язовир Мурла , това между Сопот и Карлово можеш да наловиш много уклей , излизат и щтуки , но малки .Ако има грешки в писане sorry не съм българин все оште
Колега дупките на Песнопой са други.Има дупки на Песнопой и такива на Горна Махала.Става въпрос за различни водоеми.Въпросните на Горна се падат точно между селата Горна и Долна махала.Значи като идваш от Пловдив минаваш Долна и след това има едно като кръстовище .. наляво е селото а надясно е пътя за дупките .. може би около 100-200 метра черен път и стигаш до една база , където копаят пясък ли незнам , какво точно.Дупката се вижда .. и не може да се сбърка.Доста е обрасла от към шавари и папури.Хубави места трудно се намират поради голямата растителност , но намериш ли подходящо и захранваш ли както трябва .. улов почти сигурно ще има.Моя съвет е да си направиш и една тапа за щука на стръв каракудка или симеонче.Иначе на белия червей излизат много хубави бабушки и костури а е много вероятно да изкараш и някой лин.В тези две дупки на Горна и на Песнопой винаги е имало прилични линове.Друг е въпроса кога ще почнат да дават.Успех ако ще ходите 

TICA FAN
добър вечер , благодаря Sony за отговор , аз вече разбрал, благодаря.Аз вчера и днес бях на Мурла , язовир между Карлово и Сопот . За 3-4 часа вчера и днес по 80 - 90 уклея на ден.Има и штука но аз не хванал.Незнам дали да се запиша в успешни със тези уклеи. Следваштия път ште взема със себе фото
Разбира се , че в успешни! 80 чаушана са си много добър успех според мен.Хората по 10-на червеноперки го считат за някакъв успех а ти с толкова чаушан се чудиш
Взимай другия път фото и показвай да изпитаме малко и ние от твоите преживявания.Айде наслука 

TICA FAN
-
- учете се от него
Здрасти колега , каракудаците на Мурла не са ли тръгнали вече. Той гьола е малко студен и обикновено тръгват към началото на м. майigoru6ka написа:добър вечер , благодаря Sony за отговор , аз вече разбрал, благодаря.Аз вчера и днес бях на Мурла , язовир между Карлово и Сопот . За 3-4 часа вчера и днес по 80 - 90 уклея на ден.Има и штука но аз не хванал.Незнам дали да се запиша в успешни със тези уклеи. Следваштия път ште взема със себе фото

Прясна информация за Маноле-платения.Вчера са хванати 4 шарана около 1,5кг и много каракуда.Бяхме там към 10ч,вървеще едра каракуда,но доста навътре-над 50м.Използвах тежък ваглер-14гр и след обяд си говорихме със собственика.Беше много угрижен,защото вдигнали цената на едро за шарана на 5лв/кг,а този от садките бил дребен.Заредил е 200кг преди 3 седмици и още не е решил какво да прави.Все пак излизаше от време навреме червеноперка на бял и мряна на червен червей.Наслука.
добър ден колеги ,за каракуди на Мурла само видях че играят сутринта до брега , сигурно вече хвърля хайвера и штука много гони уклея. Иначе на този язовир уклей може да се налови много
-
- учете се от него
Какъв калибър са уклеите? Миналата година бяха преобладаващо-ситниigoru6ka написа:добър ден колеги ,за каракуди на Мурла само видях че играят сутринта до брега , сигурно вече хвърля хайвера и штука много гони уклея. Иначе на този язовир уклей може да се налови много

добър ден колеги , уклей на Мурла е ситен вярно
Миналата седмциа бях на Труд на платеното(3 лв) и шарана се плаща...еми хванахме 20-тина добри каракудки...200-250гр и една червеноперка..има много голям шавар...съответно и много щука която масово изяжда другата риба.Човека каза,че язовирчето не е източвано от 4 години и миналата година хванали амур 12кг....около този водоем има още поне 6 или 7..питах ме го откъде идва водата.....Той каза,че е от Пясъчник и си плащали за всяка капка.....тва е което мога да ви кажа тази седмциа пак ще ходя някъде..
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
това за щуката потвърдено ли е ?ribata.92 написа:Миналата седмциа бях на Труд на платеното(3 лв) и шарана се плаща...еми хванахме 20-тина добри каракудки...200-250гр и една червеноперка..има много голям шавар...съответно и много щука която масово изяжда другата риба.Човека каза,че язовирчето не е източвано от 4 години и миналата година хванали амур 12кг....около този водоем има още поне 6 или 7..питах ме го откъде идва водата.....Той каза,че е от Пясъчник и си плащали за всяка капка.....тва е което мога да ви кажа тази седмциа пак ще ходя някъде..
да не се окаже пак ,че май , може би, евентуално имало щука

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
-
- разбира нещата
ribata 92 обясни по точно къде се намира този водоем.Защото аз цяло лято съм в Труд по реката,каналите и рибарниците.
Поясни горе долу от къде минаваш и ще се сетя.
Поясни горе долу от къде минаваш и ще се сетя.

Да нямате предвит рибарниците на края на селото? Защото там таксата е 7 лв а не 3.Или сигурно имаш предвит друг водоем? И ако може да обесниш къде по точно се намира и какви точни са условията.
TICA FAN