Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
"Шофьорска книжка" - капитанско имам, ама не дават регистрация на гуменките.dobria1 написа:От тази година към гранична ще има и човек от ИАРА ще се правят проверки на документи на лодката мотора както и на рибата. Така че, нещата осезаемо почнаха да се нареждат и още по стриктно ще стане.
Чува се и друго: лодка без капитанско да не се допуска във водата!

- Димо Михалев
- Модератор
Така е като сульо и пульо почна да влиза в морето,и да се прави на майстор във всичко (без да обиждам никого).dobria1 написа:От тази година към гранична ще има и човек от ИАРА ще се правят проверки на документи на лодката мотора както и на рибата. Така че, нещата осезаемо почнаха да се нареждат и още по стриктно ще стане.
Чува се и друго: лодка без капитанско да не се допуска във водата!
По добре не обиждай.
Те по темата. Номер 9.
Те по темата. Номер 9.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
Люси, не се вижда ясно, но изглежда много добре. Браво.lusienn написа:По добре не обиждай.
Те по темата. Номер 9.
Сега виждали се....gergi_81 написа:....Люси, не се вижда ясно, .....

Риболовци.
- Димо Михалев
- Модератор
Екстра е!lusienn написа:Сега виждали се....gergi_81 написа:....Люси, не се вижда ясно, .....
Не беше критика към снимката, а похвала за куката. Наистина е много добре. Браво още веднъж.lusienn написа:Сега виждали се....gergi_81 написа:....Люси, не се вижда ясно, .....
- st_beer
- ще става разбирач
Тези дни започнах да си вържа някое друго чепаре за чернокоп, когато е смесен със сафрида. Миналия сезон тази комбинация имаше добри резултати. Прилагам снимка на материалите и ще напиша от кое колко слагам.
Кука номер 7 вързана с флуоро 26 и качено на майка 30.
Слагам една нишка от цикламената ролка,3 просуканото св. лилаво,1 кринкъл,1 златно,1 циклама ув.тайл,1 просукано черно-червено,1 светеща нишка. Това е като цяло.
Слагам една нишка от цикламената ролка,3 просуканото св. лилаво,1 кринкъл,1 златно,1 циклама ув.тайл,1 просукано черно-червено,1 светеща нишка. Това е като цяло.
Hobie Mirage Outback
Аз минавам на дъждовници, че като гледам май няма да се стопли до есента 

От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Каква риба гониш с тази разцветка колега?rashkoto1 написа:Аз минавам на дъждовници, че като гледам май няма да се стопли до есента
Куката е номер 11 за сафрид- златна коса, пресукано гризли черно със златисто +един мираж.Dragan123 написа:Каква риба гониш с тази разцветка колега?rashkoto1 написа:Аз минавам на дъждовници, че като гледам май няма да се стопли до есента
П.П. Надявам се да не я гоня, а да хвана

-
- вече хвърля и на тежко
Дето се вика " Ко речи баба ...."rashkoto1 написа:Куката е номер 11 за сафрид- златна коса, пресукано гризли черно със златисто +един мираж.Dragan123 написа:Каква риба гониш с тази разцветка колега?rashkoto1 написа:Аз минавам на дъждовници, че като гледам май няма да се стопли до есента
П.П. Надявам се да не я гоня, а да хвана

Ribolubitel написа: Дето се вика " Ко речи баба ...."![]()
![]()
Речи, че ще хваща

Тези златни холограмки и на мен ми станаха любими от миналата година. За сафрид ги слагам на зелените и сините коси и работи страхотно. Бях писал по-назад в темата, че според мен са успешен заместител на златната кука.st_beer написа:Тези дни започнах да си вържа някое друго чепаре за чернокоп, когато е смесен със сафрида. Миналия сезон тази комбинация имаше добри резултати. Прилагам снимка на материалите и ще напиша от кое колко слагам.
Много добре се получава и на черно ,тиква и червено и работи разбира се . Малко класика любима и на карагьоз и на чернокопа.gergi_81 написа:
Тези златни холограмки и на мен ми станаха любими от миналата година. За сафрид ги слагам на зелените и сините коси и работи страхотно. Бях писал по-назад в темата, че според мен са успешен заместител на златната кука.