Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Язовир Омуртаг
- rino712
- ще става разбирач
Язовир Омуртаг
Значи идеален излет,таранки на дъно между 1и2кг.,бяхме 2човека и хванахме 24броя,шарана играеше но не удари.
Много пъти съм минавал от там и все се чудя какъв му е режима? плаща ли се? Каква риба има освен таранка?
Аз между другото съм го виждал празен преди няколко години, т.ч. големите таранки едва ли ще са много - както е известно те растат бавно.
Примерно преди 10 - 15 г. имаше много коли и палатки, вкл. регистрации от С до В. После примерно около 2001-2002 го източиха и сега като минавам виждам редки риболовци.
Ще се радвам за повече пояснения.
Аз между другото съм го виждал празен преди няколко години, т.ч. големите таранки едва ли ще са много - както е известно те растат бавно.
Примерно преди 10 - 15 г. имаше много коли и палатки, вкл. регистрации от С до В. После примерно около 2001-2002 го източиха и сега като минавам виждам редки риболовци.
Ще се радвам за повече пояснения.
- dimitar_
- сериозен играч
Ето какво представлява язовира :

На връщане от Жребчево , там си суших палатката , язовира ми хареса и заради това не се стърпях и до два часа следобяд стояхме там . Местни рибари казаха , че има едра сулка и едър шаран . Аз нямах късмета да хвана нещо , но не съжелявам , все пак има полза , че ще видите снимките . Колкото до рибите , Рино доказва , че там наистина има хубава риба и си заслужава поздравленията за хубавият излет !!!
На връщане от Жребчево , там си суших палатката , язовира ми хареса и заради това не се стърпях и до два часа следобяд стояхме там . Местни рибари казаха , че има едра сулка и едър шаран . Аз нямах късмета да хвана нещо , но не съжелявам , все пак има полза , че ще видите снимките . Колкото до рибите , Рино доказва , че там наистина има хубава риба и си заслужава поздравленията за хубавият излет !!!
-
- новобранец
Re: Язовир Омуртаг
Аз отидох и хванах шаран 6 броя и таранки16 броя
Имало е Сом но нямаше удар.Пожелавам на всички колеги НАСЛУКА

Имало е Сом но нямаше удар.Пожелавам на всички колеги НАСЛУКА