Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яко скубане
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Re: Яко скубане
Не виждам резултата обаче ? Нещо липсва, само аз ли не го виждам?
Аз също не го виждам.Но се надявам да го видя.

Качи ги в галерията си 

колега какво е това чудо
надявам се не сте взели всичката риба 

shumaher_k написа:Здравейте колеги,искам да споделя с вас моя успешен риболовен уикенд и да пожелая на всички новия полусезон да е оше по успешен от тозиСлед драматични развръзки кой ще идва и кой не реших да тръгна сам за яз.Ивайловград.Сабрах тъкъмите и в петък тръгнах.Минавам през рибарския магазин за стръв и там собственика"мой приятел"като разбра че отивам на Ивайловград каза идвам с теб.Набързо един лек скандал с жената и итръгнахме
13.30ч бяхме на вилата,на бързо разхвърлихме багажа и хоп на брега започнахме подготовка за бой
след това на лодката и в един чуден ръкав започна войната
Резултата е това....

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Олееее мммлииии колко кила риба са тва и за колко време я наскубахте, сподели нещо повече, стръв ...захранка
и моите не ядат,а аз взимам колко да облажа два тиганаshumaher_k написа:Естественно че не сме риба не ям,само я ловя.ceco65 написа:колега какво е това чудонадявам се не сте взели всичката риба

http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1 ,а това е най якото
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Ех да му се невиди, що не мога и аз да си намеря и аз такъв екип за риболов, моите хора отиваме за един ден с колата на някои - или с влака, всеки отделно си лови за себе си, носи си ядене и яде отделно (не винаги но повечето случеи). Тъпа работа повечето ни излети са еднодневки или в най-лошия случей до обед

и аз съм на същото дередже,но ти си много далеч да правиме излети заедно,но да не разваляме темата на хората със нашите писанициIVKOPIVKO написа:Ех да му се невиди, що не мога и аз да си намеря и аз такъв екип за риболов, моите хора отиваме за един ден с колата на някои - или с влака, всеки отделно си лови за себе си, носи си ядене и яде отделно (не винаги но повечето случеи). Тъпа работа повечето ни излети са еднодневки или в най-лошия случей до обед![]()

Браво колега,трябва да ми благодариш за упътеното място,и ний се канихме да отидем там но незнам защо се разколебахме,аз също искам да ти благодаря за лекарствата които ми донесе,виж как добрината ти се възнагради,радвам се,че се и запознахме,успех ти желая и след забраната.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
ха ха,евала за това 

Ама толкова много риба ти казвам. Хвърлиш-вадиш, хвърлиш-вадиш. По едно време нямах време да хвърлям и само вадех."
- Николай Неделков
- учете се от него
Браво бе играч 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;