ИАРА работи!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
MusicMan
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

ИАРА работи!

Мнение от MusicMan »

Да споделя добра вест - брат ми е граничен полицай в Козлодуй и днес ми каза, че от ИАРА са съставили акт на някакъв, дето косял - за около 1000лв! Подробности не знам, но като се прибера до Плевен, ще го поразпитам да разкаже повече, защото ми се вижда много голяма тая глоба, ама може и някакви други нарушения да е имал индивида. Както и да е, факт е, че от ИАРА в козлодуйско явно си гледат работата. Брат ми неведнъж е споделял, че на топлия канал проверките са доста чести. Днес в Козлодуй, утре и в цяла България. Честито.
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: ИАРА работи!

Мнение от Бат Ицо »

И аз в събота след работа направих излет до един гьол в с.Китанчево \на4км.от Исперих\. Беше направо "манифестация"- народ, аларми, абе направо пълна цигания :evil: Дойдоха двама агенти от ИАРА и като подкараха проверките, се оказа, че повече от половината са нередовни :axe: Последваха актове, най-малко десетина, но повечето успяха да избягат :axe: Поне, това което видях около мен изгоряха пет "тъпанара" :smt021 :smt022
Аз естествено ги поздравих за добрата работа о ги призовах по-често да минават :smt117
След като се успокои язовира подкарах таранката, та до тъмно :smt079
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

В същия дух да ви кажа,че за Ивайловград който реши да не се съобрази с забраната ще бере ядове.
ИАРА вече имат каравана на брега на язовира,оборудвани са с добра лодка и двигател 25 коня Ямаха-ще имат постоянно присъствие там и ще има :axe:
Я елате рибенца при батко...
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

ИАРА работи, чак не е за вярване :shock: . Дано нещата тръгнат в правилна насока и по нашия край :prayer:
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Ихааа, БРАВО !
Много се радвам, че са се замислили най после и за Ивайловградския, а дано и да правят проверки а не само да пият в тая каравана.
И най важното тия от ИАРА да не пускат мрежи, че до преди кой беше горски и проверяващ най много пускаше мрежи и най-вече техни приятели и роднини.
А тези от страна на Свиленград ли са или от страна на Ивайловград. Би трябвало да има и от двата града и да са със сменени територии, инак пак нищо няма да стане.
Но знам, че все пак на язовира има малък напредък.
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

Новината е добра, дори страотна. :D :D :D Някой водоеми имат гъзмет. :D :D :D
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladoto »

И в Монтана бачкат.Редовни проверки на язовир Огоста.Ако минат малко по -рано ,когато вадят мрежите- цена няма да имат.
Риболовът не е слука,а наука!
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

И във Варненско вчера се засякохме с ИАРА.Написаха на сума ти и народ по Камчия актове за липса на билети.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
zampo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zampo »

Подробности не знам, но като се прибера до Плевен, ще го поразпитам да разкаже повече, защото ми се вижда много голяма тая глоба, ама може и някакви други нарушения да е имал индивида
Индивида нямаше други нарушения :axe:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”