Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Имам приятел на пазара,
Вика донеси ще я продаваме,
1 връзка е левче вътре са 15 листа.
Търси се доста.
Аз нося на комшии и приятели без пари,..
А той търси на борсата левурда.
Вика донеси ще я продаваме,
1 връзка е левче вътре са 15 листа.
Търси се доста.
Аз нося на комшии и приятели без пари,..
А той търси на борсата левурда.

Риболовци.
Martin Mihailov написа:Безплатни бьлхиПавел Три написа:Каква е ролята на кучето в бартера ?![]()
![]()
![]()

Ей Марто, ти да не пишеш вицове

- Martin Mihailov
- учете се от него
Не пишем ама сьм по принцип веселякМilena написа:Martin Mihailov написа:Безплатни бьлхиПавел Три написа:Каква е ролята на кучето в бартера ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей Марто, ти да не пишеш вицове![]()
![]()

- kukukuka
- кандидат преподавател
Мilena написа:Знаете ли?
За да бъде обективен и безпристрастен, човек трябва да оглежда нещата не само от единия ъгъл
не ти виждан нещата

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Она Нурсето у дома го играе манжораспределител и не мое ни едно манджоразпределяне да мине без неяПавел Три написа:... ?:D

Тъй де , нали и Тигрето ни напусна поемайки по пътя на Камика , Инку и някои други съпреходници за съжалениеАчо ♣ написа:... колоритният Тигър ...

Аре чао ви оти незнам дали не сте забелезали , че сме петък вечер а по това време младите пичуе къ мен одат да извършуват разни младеШки раути и те така

пп :
Тва мошинско моряче ногу ме кефи къ го избие на откровеностMartin Mihailov написа:....сьм по принцип веселяк ...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Поне е откровен човека, не като тебе шушумига, некласирала сеПавел Иванов написа:
пп :Тва мошинско моряче ногу ме кефи къ го избие на откровеностMartin Mihailov написа:....сьм по принцип веселяк ...![]()
![]()

Пав Три,в Сливен вече не носим цинтове.Поделението в Абланово е склад за химически неща.Яз.Асеновец затвори пътя на вятъра и не духа така.Спомена от ареста ми е от 86г.юни.Три дни на същите нарове и подстрижка до кожа.Имате голямо семейство,бъдете живи и здрави.
Рокаджийка съм и Ненавиждам чалгата, ама като гледам със Славчо сме от едно тесто! Обичат ни ората 

- G.Petkov
За Славчо всичко е ясно.Мilena написа:Рокаджийка съм и Ненавиждам чалгата, ама като гледам със Славчо сме от едно тесто! Обичат ни ората .......
Теб пък, кой те обича |?

Семейство и приятели! А теб? 

Вярно,може би ние бяхме последните с цинтове на обувките. После вече обуха с "кубинки".Ама камъните по баирите са останали. " Свети Георги " в какъв вид е сега ?А кръчмичката " генерала ....?
Късмет.Всичко е до късмет. 

- G.Petkov
toribo написа:Люс виждам,че не съм те обидил,не съм го и искал.Ще си купя от твоите чепарета ......
Ами като не си го обидил,
Защо ще му купуваш чепаретата ?

Да те поздравим с на адаша ти поздраваПавел Три написа:Вярно,може би ние бяхме последните с цинтове на обувките. После вече обуха с "кубинки".Ама камъните по баирите са останали. " Свети Георги " в какъв вид е сега ?А кръчмичката " генерала ....?
https://youtu.be/-DSqKZ7ZbJE

- kukukuka
- кандидат преподавател
G.Petkov написа:За Славчо всичко е ясно.Мilena написа:Рокаджийка съм и Ненавиждам чалгата, ама като гледам със Славчо сме от едно тесто! Обичат ни ората .......
Теб пък, кой те обича |?
аз, аз може ли аз

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Нарича се: БлаготворителностG.Petkov написа:toribo написа:Люс виждам,че не съм те обидил,не съм го и искал.Ще си купя от твоите чепарета ......
Ами като не си го обидил,
Защо ще му купуваш чепаретата ?