Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Тори,смени темата нищо не съм ти
Предложил
Къде видя обява та да ти продам нещо.
Предложил

Къде видя обява та да ти продам нещо.

Риболовци.
Аз си харесвам Люси, въпреки украсите за елхи които правиtoribo написа:Милена,не купувам отЛюс чепарета за благотворителност.От теб и Димо разбрах,че не ловят,но ще са чудесна украса за коледната ни елха.Ти какво мислиш.

- kukukuka
- кандидат преподавател

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Не бъдете груби!
Това показва колко сте слаби!
Това показва колко сте слаби!
Аз си харесвам всички в прехода, дори с недостатъците им! И аз не съм идеална, но поне се старая 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Тошко,
Това за "дедовия" е лека пародия.
Никога не бих го поверил в твоите ръце !
Разбирай го - за фара, както правилно рече Мартин.
За стойностните хора - това вече е дълга тема и няма как да я започнем в този късен час.
Ти стигни до моята летва, после е лесно.
Дедо Гошо
Това за "дедовия" е лека пародия.
Никога не бих го поверил в твоите ръце !

Разбирай го - за фара, както правилно рече Мартин.

За стойностните хора - това вече е дълга тема и няма как да я започнем в този късен час.
Ти стигни до моята летва, после е лесно.
Дедо Гошо
Нали Кире

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
" Генерала " беше кръчма почти по средата между н града и поделението.Вечер,след като офицерите и старшините си заминаваха новобранците прибягваха до там (около 3 км ) за някаква пиячка.Бира,коняк,ракия в мешките и после весела вечер.Артелчика беше наше момче и без мезе не сме оставали. За две години някакви пиянски истории не помня да е имало.Даже втората година в лавката почнаха да продават бира.
Спомени,спомени-а минаха 50 години от тогава.Имаше и трудности,имаше и весели моменти.Сякаш беше вчера.
Новобранец бях на шуменци,набор съм с търновци,старо куче на бургазлии и старозагорци-никой ли от тях не чете тук ?И софиянци имаше,готвача от Благоевград.....
Спомени,спомени-а минаха 50 години от тогава.Имаше и трудности,имаше и весели моменти.Сякаш беше вчера.
Новобранец бях на шуменци,набор съм с търновци,старо куче на бургазлии и старозагорци-никой ли от тях не чете тук ?И софиянци имаше,готвача от Благоевград.....
Късмет.Всичко е до късмет. 

Ние се виждаме от казармата,
Лично който кога има време.
Е не всички де но рибарите редовно,
Поне в София
Лично който кога има време.
Е не всички де но рибарите редовно,
Поне в София

Риболовци.
Марто, ти нали си в час с колите?
Да ти разправям, онзи ден, що случка имах у в дъждо! Прибирам се след риболов, ама гумите кал, че се не знае кво са. Решавам ги измия с уж лека скорост по локвите и така около 30 км. Тъкмо влизам в града и първа, втора на трета забоксувах
, все едно давам едновременно газ и набивам спирачки. Дадох аварийни и отбих, а колата изгасна. След 5 мин. запали и се прибрах. Не е делкото , ама кво? Лампичките на таблото светеха едновремено, като развален светофар
На мъжо си нищо не казах, че ми отиде риболова 
Да ти разправям, онзи ден, що случка имах у в дъждо! Прибирам се след риболов, ама гумите кал, че се не знае кво са. Решавам ги измия с уж лека скорост по локвите и така около 30 км. Тъкмо влизам в града и първа, втора на трета забоксувах

- kukukuka
- кандидат преподавател

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Пав Три,сетих се.От едни 30г.се казваше,,Ловна среща,,Ходил съм много пъти със колеги и семейството си.Затвориха я заради високата музика и нарушаване на нощната тишина.Сега около нея е жилищно образование.Лека нощ,че утре съм за риба.
На слука (на кука) 

Късмет.Всичко е до късмет. 

Отвори предния капак,Мilena написа:Марто, ти нали си в час с колите?
Да ти разправям, онзи ден, що случка имах у в дъждо! Прибирам се след риболов, ама гумите кал, че се не знае кво са. Решавам ги измия с уж лека скорост по локвите и така около 30 км. Тъкмо влизам в града и първа, втора на трета забоксувах, все едно давам едновременно газ и набивам спирачки. Дадох аварийни и отбих, а колата изгасна. След 5 мин. запали и се прибрах. Не е делкото , ама кво? Лампичките на таблото светеха едновремено, като развален светофар
На мъжо си нищо не казах, че ми отиде риболова
Ръчката е в ляво до вратата.
После виж дали във въздушния филтър
Има вода.
Ако е мокър имаш воден удър,
И я бракувай ако е стара,и немаш познат
Майстор.
Ремонта е около хилядарка поне.
Имах такъв случай,но на мен ми излезе
250 с връзки.
Кривят се биелите на буталата.

Риболовци.
toribo! Сега ти разгледах профила. Имам много лош спомен от гр. Свищов. Когато бях ученичка и тренирах джудо, първото ми състезание беше там. Не трябваше да ме включват, защото бях новак със знания-две хватки, но нямаха необходимия брой участници. И така категория 38 кила ме преметнаха на земята, без да разбера какво се случва. С времето се поучих и с бронзов на републиканско се сдобих, но споменът си ми остана

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.