ИМА ЛИ НАЧИН ДА РАЗБЕРЕШ КОЕ ВЛАКНО Е СТАРО И КОЕ НЕ :?:
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
ИМА ЛИ НАЧИН ДА РАЗБЕРЕШ КОЕ ВЛАКНО Е СТАРО И КОЕ НЕ :?:
Където и да съм питал старо влакно НЯМА. ХОРА ПОМОГНЕТЕ!!!!!!! Говоря конкретно за МАЧОВО влакно.Ако някой скоро си е купувал влакно и е ДОВОЛЕН нека сподели. 

PIF
-
- новобранец
- Обратна връзка:
разбира се че има стари и нови влакна
има начин да се разбере кое влакно е старо и кое не и той е като си купиш ново влакно, правиш му един възел овикновен и опъваш докато се скъса ... естествено ако е старо влакното се къса по лесно ... можеш да направиш и съпоставка между две нови влакна ... така щте усетиш кое е по добро ... не че това е 100% гарантиран тест но на мен ми помага и ми върши работа ...
има начин да се разбере кое влакно е старо и кое не и той е като си купиш ново влакно, правиш му един възел овикновен и опъваш докато се скъса ... естествено ако е старо влакното се къса по лесно ... можеш да направиш и съпоставка между две нови влакна ... така щте усетиш кое е по добро ... не че това е 100% гарантиран тест но на мен ми помага и ми върши работа ...
Пробваи със BRAVO на LAZER по добро е и от по скъпите му събратя
4 лева е в момента ползвам 0.12.Купих си го зимата за пръв път .зна4и тогава извадих щука 1.830гр на 0.10 хвърлях за скобар с мънисто и бяла какавида беше се хванала за горната джука та изкарах късмет.През пролетта вадих 2 шарана на 0.12 по 1.220 и 1.080кг.
преди си копувах скъпи и на евтините не им обръщах внимание от скъпите имаше доста нека4ествени и стари, разбира се има и ка4ествени но соленки. Защо да дава6 троино 4етворно пове4е пари за същото ка4ество.НА мен влакно не ми остарява за6тото го сменям 3 пъти в годината.
НО всеки си има вкус и мнение а това е ли4но мое мнение.
Много зависи и с какъв такъм ловиш.
Много успехи в риболова на вси4ки
4 лева е в момента ползвам 0.12.Купих си го зимата за пръв път .зна4и тогава извадих щука 1.830гр на 0.10 хвърлях за скобар с мънисто и бяла какавида беше се хванала за горната джука та изкарах късмет.През пролетта вадих 2 шарана на 0.12 по 1.220 и 1.080кг.
преди си копувах скъпи и на евтините не им обръщах внимание от скъпите имаше доста нека4ествени и стари, разбира се има и ка4ествени но соленки. Защо да дава6 троино 4етворно пове4е пари за същото ка4ество.НА мен влакно не ми остарява за6тото го сменям 3 пъти в годината.
НО всеки си има вкус и мнение а това е ли4но мое мнение.
Много зависи и с какъв такъм ловиш.
Много успехи в риболова на вси4ки

fly
marto_1 написа:Здравейте колеги, преди месец си взех AYAKA MATCH на Mustad
0,171 - 8,50 лв.Цената е малко солена ,но влакното е прясно - внесоха го преди няколко месеца.Държи се много добре, потъва добре, диаметъра е точен и съм много доволен.
На слука!!!