Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Евала, чичо Гошко. Здравите партийци знаят да снимат правилно, защото следват указанията на Партията.
Те мен как ме снима, следвайки стриктно указаниятa, един чистокървен мошинец ( без майтап) :
Те мен как ме снима, следвайки стриктно указаниятa, един чистокървен мошинец ( без майтап) :
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- kukukuka
- кандидат преподавател
бря, ти си бил човек да му се невиди 

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- radoadvokat
- ще става разбирач
Модерирано.
Непристойно мнение.
Непристойно мнение.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Като Фреди Меркюри си у наи добрите годиниД-р Флекс написа:Евала, чичо Гошко. Здравите партийци знаят да снимат правилно, защото следват указанията на Партията.

Снимката от 2010 ли еД-р Флекс написа:Евала, чичо Гошко. Здравите партийци знаят да снимат правилно, защото следват указанията на Партията.

За последен път ти пишаradoadvokat написа:

Безинтересен си ми

Последно промяна от Мilena на Чет Апр 29, 2021 9:03 am, променено общо 1 път.
Martin Mihailov написа: Като Фреди Меркюри си у наи добрите години![]()
Благодаря, мошо, оценявам комплимента - знам, че за вас, пернишките ценители на мъжката ласка това е хипер оценка

- Martin Mihailov
- учете се от него
Даи актуална снимка оти тая сме я виждали поне десет пьтиД-р Флекс написа:Martin Mihailov написа: Като Фреди Меркюри си у наи добрите години![]()
Благодаря, мошо, оценявам комплимента - знам, че за вас, пернишките ценители на мъжката ласка това е хипер оценка

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Това къ се едно ти как упорито наричаш "оная с кофтито име" склероза , а она си е чиста деменция колко и да я неглижирашG.Petkov написа:...Политкоректно е ...

Иначе пишат и те ебават оти палиш безпричинно и прЪвоинстинктивно къ ЮМЗ август месец

Не се напрегай толкоз , къ некой пост те превъзбуди , оди до клозето , сипи си едно чаше , прочети посто още еднашка и тогива реагирай

Апропо , алйоуууууу , лигльовците ! Намалете ебавката с Георге оти едно като нищо ще му докарате некой инфаркт , фторо като нищо на лУбимия ви Глобален мордератор ще му писне на карданьо да ви чете къ се джавкате след лиготенето и ще ви подкара с лизгаро без да му мигне окото

Апропо 2 , абе Андре , къ си опънал кунките да не получиш некое раСтежение на менискуса докът те снимат

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Martin Mihailov написа:Даи актуална снимка оти тая сме я виждали поне десет пьтиД-р Флекс написа:Martin Mihailov написа: Като Фреди Меркюри си у наи добрите години![]()
Благодаря, мошо, оценявам комплимента - знам, че за вас, пернишките ценители на мъжката ласка това е хипер оценка![]()
![]()
![]()
Още сто пъти че я гледаш, брако, да те фане рак

Апропо 2 , абе Андре , къ си опънал кунките да не получиш некое раСтежение на менискуса докът те снимат
Добре е, че утре съм в почивка!

Добре е, че утре съм в почивка!
Те го, мина 10, и тоя полуперничанин почна да ломоти глюпости. Не виждаш ли, че съм ги прибрал максимално към телото бре, слепетник, едвам удържам рибата... Ти поне си ме виждал, знаеш как съм - ако си протегна от нас ръцете, ще ти бръкна у вас в ухото гуухо!Павел Иванов написа:
- kukukuka
- кандидат преподавател
Д-р Флекс написа:Martin Mihailov написа:Д-р Флекс написа:
Още сто пъти че я гледаш, брако, да те фане ракДай ти една, твоя ни един път не сме гледали, неможачо мошински. Само некви опинци снимани до маломерни риби...

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- Martin Mihailov
- учете се от него
Докторе оти неси оцветиш малко мустако с перманентен фулмастер ама черен еи
Тека че изглеждаш по тека