Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз. бутан
Модератор: Кърцата
Re: яз. бутан
Ходил ли си , ние бяхме там съботата , но беше по-слабичко от другите пъти излизаха пак маломерните около кило.
- Виктор71
- ще става разбирач
ходих колега в неделя но за малко сутринта и нищо не хванах но имаше едни момчета на стената те хващаха умерено просто беше доста студено
Бъдете здрави за риболов
Ние в неделя бяхме на един язовир не далеч от Бутан за разлика от там беше доста топло за
2 часа 11 килограма каракуда 4 човека
2 часа 11 килограма каракуда 4 човека
Малкия язовир на село Рогозен по-известен като "Циганския" 2 лева на пръчка , каракудата е FREE има още шаран , щука и сом , но са малки и не си е работа да се гонят пътя до язовира е направо магистрала сравнвние с тоя до бутанския.
На Рогозен или на Бутан защото всяка събота и неделя сме там
пиши ми на ЛС къде ще ходиш може да се разберем нещо

Към днешна дата някой има ли идея какви са условията там? Може ли да се връща рибата обратно?
-
- ще става разбирач
Бе то може,ама не е лошо накрая да си купиш едно-две рибета,че ще те гледат с лошо око...и без това там друга такса няма,А,и по последно инфо шарана кълве на стафиди
!

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
а какви са цените в момента на килограм
ако знаете и други подобни водоеми в района ще се радвам да споделите. Особено ако има и неплатени от тях, но и платените на който се плаща само уловената риба са добре дошли
, че тази такса пръчка (човек) незнам кой я измисли, но лично мен много ме дразни
ако знаете и други подобни водоеми в района ще се радвам да споделите. Особено ако има и неплатени от тях, но и платените на който се плаща само уловената риба са добре дошли