Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
На кой да удряш рамо бе, "столичанино"? Не те познавах, колко си излишен и вреден и ти предложих като на колега да си купиш евтино и хубаво влакно. За което ти до последно ще си неблагодарен, (както и той между другото) въпреки, че сега го споменаваш, ... това е така защото си смешен!lusienn написа:Георги ми е малко смешен.
Първо предлагаше да ударим едно
Рамо на Борката.
После се помисли за големата работа
А за кое съм се помислил за голямата работа? Че споделям хубави оферти с групата ли? Ако не бяха тия оферти точно ти щеше да си първия, който щеше да се върже на УЖ поскъпването на цените и да те бухат с по 30-40 лв отгоре. Така, че си помисли кой е смешния. За твоите години е жалко, че нямаш никакъв житейски опит и не усещаш като те взимат за мезе.
Кротни се малко и се огледай,
Колко хора връзват
Колко хора връзват

Риболовци.
- Димо Михалев
- Модератор
Хайде да се спре тая тема с влакната.Всеки си решава с какво да връзва.Без нападки и обиди моля.
- Димо Михалев
- Модератор
Това към кой и за какво?lusienn написа:Точно пък ти да го кажеш
Абе, да попитам специалистите по пролетните набези на сафрида, които са експерти в цветово отношение за капризите му... Нещо май е станало със зеленото, или? Дали не е заради гей парада в Бургас, че сафрида лудна по розово? Язък, за тия които толкова разчитаха на зеленото. Оказа се, че както всяка година досега, така и тази е различна.. ама кой да ти знае на 400км от морето.
- st_beer
- ще става разбирач
Ние като ходихме миналата седмица с каяците на перла мога да кажа ,че не подбираше цвят. Редяха на всичките куки без да подбира цвят. Това е обаче от каяка и не зная как стоят нещата от брега. Беше кал от риба като преобладаваше граца най-вече. Подбирах си само по хубави рибки за тигана и за 3 часа имах над 3 кила риба.
Лових с тая разцветка само ,че с 10-ки. П.п
На снимката с а 5 картончета с чепарета и затова не е качествена ама само тая изнамерих в телефона.
Лових с тая разцветка само ,че с 10-ки. П.п
На снимката с а 5 картончета с чепарета и затова не е качествена ама само тая изнамерих в телефона.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Hobie Mirage Outback
- stareca
- ще става разбирач
И зелено взема но фаворита тая година ми е бяло с розово много го кльопа .
- st_beer
- ще става разбирач
Цъкни една снимка на фаворита с разбивка на материалите ако не е тайна разбира се . Може да вържа някоя друга бройка да го пробваме другия път как ще е риболова.stareca написа:И зелено взема но фаворита тая година ми е бяло с розово много го кльопа .
Hobie Mirage Outback
-
- ще става разбирач
аз си работя с ДУЕЛ и си работи перфекто.ако някой се съмнява ,мога да покажаДимо Михалев написа:Хайде да се спре тая тема с влакната.Всеки си решава с какво да връзва.Без нападки и обиди моля.

моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

При тънките размери как ти е на възел? Харесва ли ти? Примерно чепаре с основа 0,20 можеш ли да го засилиш с 30-40гр тежест?El Pescador написа:аз си работя с ДУЕЛ и си работи перфекто.ако някой се съмнява ,мога да покажаДимо Михалев написа:Хайде да се спре тая тема с влакната.Всеки си решава с какво да връзва.Без нападки и обиди моля.
Това всичкото е на чепаре, нали? Щото само пълен идиот би споделил снимка на мрежарски улов в тема за чепарета, като си мисли, че ще е полезен с нещо.
Люс, кажи на твоя агент да пропусне малко граца и нагоре. Да'н земе да я изхваща сега с тез 100 чепарета по 20 кила на чепаре
Че я чакам с едни дванайски тука....

Че я чакам с едни дванайски тука....
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Бяло с розово(моята разбивка): коса(според номер на куката- за 10номер най-много 10нишки), 2 пресукани тънки на wapsi shrimp pink, една лента flashabou mirage pink, понякога светеща лентичка(розова), понякога 1 холограма с ширина 0.3мм светло-розово, понякога по 1 от ситния кринкъл перла или обикновен розов.st_beer написа: Цъкни една снимка на фаворита с разбивка на материалите ако не е тайна разбира се . Може да вържа някоя друга бройка да го пробваме другия път как ще е риболова.
Бат'Емо да си каже и неговата

От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Тая е от Таляна близо до брега.
Цветове мисля че имате всичко .
Аз лично пролетен сафрид не ям,
Виж карагьоз не отказвам.
Инфото ми е постоянно и за Дунав
Предпочита цикламено розово като
Цвят в момента.
Рибите са 25 см от брега,от лодка
30-35 см.
Пълно е с риболовци ежедневно по брега.
И правя за там в момента чепарета.