Преди-сега

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Преди-сега

Мнение от камен »

Marco Polo написа:Спининг, момчета, спининг... Една кутийка блесни, една кутийка воблери. една пръчИЦА, една макарИЧКА. Сандвич, вода! А стига толкова! ;)
Тъй,тъй.Ако си продам цялото шаранджийско оборудване,тамън толкоз ще мога да си купя :lol: :lol: :lol: Пък и кво толкова,ша си меткам и късам воблерчета на воля :lol: :lol: :lol: Само дет съм маленко мързелив-големо мотане се мотате по тез реки бе батка :lol: :lol: :lol: То не е ли да седнеш и да си опнеш джоланките и да си хипнотезираш пищялките,па и някоя биричка да опънеш на сянка-ехххх живот :D :D :D :D
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Marco Polo написа:Спининг, момчета, спининг...
:yawinkle: :yawinkle: :yawinkle: :yawinkle:

Подледен, момчета, подледен... Един литър домашна ракия, един буркан царска туршия, 300 гр. сирене, едно средно голямо парче сланина, половин глава кромид лук, 2.5 л. червено вино, една подкова горнооряховски суджук, една палка луканка (може и сушеница), две вратни пържоли, 4 бр. люти чушки от газираните и хляб на вкус. Една въдичка и 5 мормишки!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Деди,всичко разбрах ама тези мишки,защо ги мориш,немога да разбера :lol: :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

snegk написа:Деди,всичко разбрах ама тези мишки,защо ги мориш,немога да разбера :lol: :lol: :lol: :lol:
:D :D :D :D

Няма значение, въобще не са задължителни!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Те са за аранжиране на интериора! :D :D :D
Аз и хляб не нося даже.Само ми заема място!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

sapuna написа: Аз и хляб не нося даже.Само ми заема място!
Тъй ам-хляб си имаме и у дома.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Уффф блазе ви,аз като тръгна за някъде ми трябва една рота да ми мъкне багажа,горгата ми количка ако знаеше да говори нямаше да млъкне да се оплаква :cry: :cry: :cry: ако взема да изброявам кво нася трябва отделен сайт да ми направят само за багажа и пак без риба се прибирам :oops: на срещата ще домъкнасамо половината та да видите за кво става на въпрос.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Подледен, момчета, подледен... Един литър домашна ракия, един буркан царска туршия, 300 гр. сирене, едно средно голямо парче сланина, половин глава кромид лук, 2.5 л. червено вино, една подкова горнооряховски суджук, една палка луканка (може и сушеница), две вратни пържоли, 4 бр. люти чушки от газираните и хляб на вкус. Една въдичка и 5 мормишки !
Абе що за дупка не се споменава нищо :smt102 :smt102 :smt102
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

и аз намалих до минимум такелажа-1 фидер,1 боло,една универсална...кеп :D :D и магическа кутия с всичко вьзможно :D :D за сметка обаче НА:маси,столове,котлони.тенджери,чинии,скари,чадьри,дюшеци,вьзглавници,чували,дрехи,дьждобрани,кофи захранка и пр :D :D :D
обаче си има едно нещо дето винаги(и преди и сега) много се внимава с него и то е-както деди правилно намекна-шишеТА с НЕЩО и стек цигари :D :D :D барем това не се промени през годините :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Иван Григоров
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иван Григоров »

Абе,като е станало въпрос кой какво носи за риболов ще ви разкажа една случка:
Значи с един приятел отиваме към вира на Мрамор(Волуяк) едно и също е,та по пътя срещаме един колега рибар(връща се от вира) а той мушама,ботуши,столче,раница абе така се натоварил че едвам върви.Решихме с Добри(приятеля ми) да попитаме колегата дали кълве а той изпсува под мустак ЗАБРАВИЛ СЪМ СИ ВЪДИЦИТЕ :lol: :lol: :lol:
От тогава,като приготвям багажа винаги се сещам за случая :lol: :lol: :lol:
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Иван Григоров написа:Решихме с Добри(приятеля ми) да попитаме колегата дали кълве а той изпсува под мустак ЗАБРАВИЛ СЪМ СИ ВЪДИЦИТЕ :lol: :lol: :lol:
От тогава,като приготвям багажа винаги се сещам за случая :lol: :lol: :lol:
Аааа,тука и аз мога да опиша една случка с Митака/или Рикошеткакто го знаете/ама ще се консултираме с него-да не ме съди после за авторски права :lol: :axe:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”