Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Поне днес.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
Тука забравихме от кога НЕ Е валяло.
Късмет.Всичко е до късмет. 

Тук от вчера 

Риболовци.
-
- Модератор
Днес е 17 юни. Обичайно по това време се жъне Ечемик-а. А още не е готов за жътва. Ама гражданите това отдавна са го забравили. За по-младите пък хляба расте в магазините.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Да ви се оплачем, ся зех онаа бегачка от сервиза, туриа й нов комплект съединител и предни накладки, ноооо.......задното гърне че й падне, та тряа се сменя и то, нооооооо.......преблемациата е, че неще да върви убао на бенз, се едно не й стига гориво, сигур зарад тва, че е карана 100 години само на газ, без значка от сезон и т.е., та въпроса ми е....ъъъ....дъл да й турим некви добавки у бенза с надеждата да позачистят дюзите, щото най-вероятно от тва иде проблема или да ги свалим и да ги дам да ги чистят с ултразвук и с кво намерят, или па да й турим нови дюзи, м?
Кой кво ще се изока по тва питанье?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Аз нямам какво да добавя към предидущите си мнения за онаа бегачка.... но ако ти трябва адрез на Надин, да ти го пратя?
Да видят бензин. помпа,ако не е гледана.GODzillata написа:Да ви се оплачем, ся зех онаа бегачка от сервиза, туриа й нов комплект съединител и предни накладки, ноооо.......задното гърне че й падне, та тряа се сменя и то, нооооооо.......преблемациата е, че неще да върви убао на бенз, се едно не й стига гориво, сигур зарад тва, че е карана 100 години само на газ, без значка от сезон и т.е., та въпроса ми е....ъъъ....дъл да й турим некви добавки у бенза с надеждата да позачистят дюзите, щото най-вероятно от тва иде проблема или да ги свалим и да ги дам да ги чистят с ултразвук и с кво намерят, или па да й турим нови дюзи, м?![]()
- Don4o_62
- учете се от него
Кирчо,запекани дюзи щом е карана на газ,ултразвук чистене и трябва да се оправи,бензиновия филтър също смени,аз преди 2 седмици като на майтап взех една Шкода Фабия комби газ бензин ,за 2 седмици стрес получих,газовото прехвърля когато си иска на бензин,ерг - свети на 30 км. и трябваше да го пръскам със спрей,абе мани,разсърдих и се и бързо я продадох,добре че фащаше окото
завчера взех една Астра моно комби,германка преди месец докарана,вчера и сложих газ и направо получих душевна чикия
карам си я,проблеми няма откъм грешки и така,вече сме дядки и не ни трябват проблеми с коли а само да караме

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- Модератор
Точно !Don4o_62 написа:Кирчо,запекани дюзи щом е карана на газ,ултразвук чистене ...
Д-р Флекс написа:адрез

Алоуууу, кандидат министъра

- GODzillata
Такааа.....бензиновата помпа често я сменям, защото като остане без бенз в резервоара, тя си повърти, повърти, па земе и спре.
Тургам нова и така до следващия път.
Дюзи....тук има дилема - дали да търся втора ръка от бензинова бегачка?
Дали ултразвук? Дали с телена четка?
Дали пък добавка в бенза нема ги опраи?
Май ще почна от зад на пред, като че ли ми се вргаля неква добавка в багажника.
@Милена, дотОрето ми влиза у речника, не е да не знае койо къ се пише, мани го, не го закачай, че ш'ма праи началник я на Солунската, я на Цариграцката митница, дАко не съм му племеник.

Дюзи....тук има дилема - дали да търся втора ръка от бензинова бегачка?

Дали пък добавка в бенза нема ги опраи?

@Милена, дотОрето ми влиза у речника, не е да не знае койо къ се пише, мани го, не го закачай, че ш'ма праи началник я на Солунската, я на Цариграцката митница, дАко не съм му племеник.

- Павел Иванов
Здрасте ви муцкООФци
ПрЪво да честитя успехите на дечинята , на Кире и Танко !
Адмирации и светло бъдеще
Увпосле , понеже напраих сметка , че повече се оплаквам отколкото се фалим , да си пофалим пръво и ас детето па после да ви поривем
Начи след като преди неколко годин детко зе С1 по ингилизки ся се е напънал да зима същио С1 и по немски .
Освен школото , шофиорските курсове де почна преди две седмици оти и он наближава 18се оди яко и на подготвителни курсове за сертификат .
Напрау се сцепва но си го е решил лично той , без да му натякваме нещо и го тресе яко амбицията
Ся да поривем
Начи от оняденка почнах да изпитвам дискомфорт у ньоската , синусите и околия .
Вчера сабаалем се събуждам като плондир у главътъ , ньос къ на хипоподук , горна бърна също , юшите глуите заглъхнали на макс , у през грълото едвам минава уекинко въздух
Тръчи прау при ДжиПито , тя ми шлякна един урбазон с инджекция у висока доза , предписами яки анти алергични апове и деска уеко къ поспаднах и на УНГ одих .
Тя ми раскри от кво се е случило и ми предписа дваесе дена да жулим стереоиди
Баси , ся съм къ фърколет а ми е едва първио ден
Та да ви споделям от що ми се е случила тая нерадуст
Начи благодарение на класическите танци по които се състезавах преди години и последствие пак до преди две годин , ньоската ми беше многократно чупен
Та с времето по расните чупки се завъдили раслични бактерии и ся къ ме налази от детко иначе не особено страшнио вирус , влезли в битка с него и предизвикали алергичен шок
Еба гу да го ева
Ся къ минат дваесете денове требе да одим на контролен преглед и последствие на операция на ньоската та да оправят сички къщички приемащи бактерии в него
Такава операция ми праиа къ бех на 23 оти ми я беа залепили ньоската напреко за лицето и помна , че ич не ми ареса а ся на дърти години .......... абе заеби
Тъй , нема къ да не се уключим и за МПСтата
Кире тоа пат тотално ще го неглижирам оти нема сми
Начи има една сентеция която гледам да поддържам всячески кога иде реч за лично МПС - "Газта е за готвене , нафтата за топлене а колата се кара с бензин!" и ядове нанай си
Е , баничарки и камиони са ми се дизеляци но е за лично МПС , си държим 8 цилиндрово V образно с 32 клапана , 5.6 кубика и 450 к.с. почти новичък бенцин и никви ядове
Е , имам и некоя и друга малечка бенцин домашна колица щото и граЦко требе да се бримчи с нещо но и те нито са помирисвали , нито некога ще помиришат гаС .
И те така

ПрЪво да честитя успехите на дечинята , на Кире и Танко !
Адмирации и светло бъдеще

Увпосле , понеже напраих сметка , че повече се оплаквам отколкото се фалим , да си пофалим пръво и ас детето па после да ви поривем

Начи след като преди неколко годин детко зе С1 по ингилизки ся се е напънал да зима същио С1 и по немски .
Освен школото , шофиорските курсове де почна преди две седмици оти и он наближава 18се оди яко и на подготвителни курсове за сертификат .
Напрау се сцепва но си го е решил лично той , без да му натякваме нещо и го тресе яко амбицията

Ся да поривем

Начи от оняденка почнах да изпитвам дискомфорт у ньоската , синусите и околия .
Вчера сабаалем се събуждам като плондир у главътъ , ньос къ на хипоподук , горна бърна също , юшите глуите заглъхнали на макс , у през грълото едвам минава уекинко въздух

Тръчи прау при ДжиПито , тя ми шлякна един урбазон с инджекция у висока доза , предписами яки анти алергични апове и деска уеко къ поспаднах и на УНГ одих .
Тя ми раскри от кво се е случило и ми предписа дваесе дена да жулим стереоиди

Баси , ся съм къ фърколет а ми е едва първио ден

Та да ви споделям от що ми се е случила тая нерадуст

Начи благодарение на класическите танци по които се състезавах преди години и последствие пак до преди две годин , ньоската ми беше многократно чупен

Та с времето по расните чупки се завъдили раслични бактерии и ся къ ме налази от детко иначе не особено страшнио вирус , влезли в битка с него и предизвикали алергичен шок

Еба гу да го ева

Ся къ минат дваесете денове требе да одим на контролен преглед и последствие на операция на ньоската та да оправят сички къщички приемащи бактерии в него

Такава операция ми праиа къ бех на 23 оти ми я беа залепили ньоската напреко за лицето и помна , че ич не ми ареса а ся на дърти години .......... абе заеби

Тъй , нема къ да не се уключим и за МПСтата

Кире тоа пат тотално ще го неглижирам оти нема сми

Начи има една сентеция която гледам да поддържам всячески кога иде реч за лично МПС - "Газта е за готвене , нафтата за топлене а колата се кара с бензин!" и ядове нанай си

Е , баничарки и камиони са ми се дизеляци но е за лично МПС , си държим 8 цилиндрово V образно с 32 клапана , 5.6 кубика и 450 к.с. почти новичък бенцин и никви ядове

Е , имам и некоя и друга малечка бенцин домашна колица щото и граЦко требе да се бримчи с нещо но и те нито са помирисвали , нито некога ще помиришат гаС .
И те така

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- GODzillata
ПаФ, мерси за честитката!
Ся за носа - навремето и аз щях да праа операцеа за изправяне на изкривена носна преграда при проф. д-р Румен Бенчев, ама прво ме фана шубето, после ме фана и скрнзето
, рекох си бааагу, 3 бона нема да дам, и те така, се още си одя така.
Ама ти нема се пуашиш, иди и после разкажи как е било, белким се навия и аз.

Ся за носа - навремето и аз щях да праа операцеа за изправяне на изкривена носна преграда при проф. д-р Румен Бенчев, ама прво ме фана шубето, после ме фана и скрнзето

Ама ти нема се пуашиш, иди и после разкажи как е било, белким се навия и аз.

Добро решение - пробвай с добавката дето се въргаля тъй и тъй, и ако не стане (ебати изненадата...), вземи направо я фърли тая кола за 2ри4ни. Послушай Дончо, като не щеш да слушаш разума си: не ставай роб на тон и половина старо желязо.GODzillata написа:Такааа.....бензиновата помпа често я сменям, защото като остане без бенз в резервоара, тя си повърти, повърти, па земе и спре.![]()
Тургам нова и така до следващия път.
![]()
Дюзи....тук има дилема - дали да търся втора ръка от бензинова бегачка?Дали ултразвук? Дали с телена четка?
![]()
Дали пък добавка в бенза нема ги опраи?![]()
- GODzillata
Тва се пак е учебната кола на щерката, нема да й зема 8 цилиндрово V образно с 32 клапана , 5.6 кубика и 450 к.с. почти новичък бенцин да се учи на него, я!Д-р Флекс написа:...не ставай роб на тон и половина старо желязо.