Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
То закачка между нас с тоя "змей"КИРО написа:Ти на тези "манекен джендъри" - змей ли им казваш?rashkoto1 написа:...сега ли ще правиш като "змеят" е тук?!
Дължина бол,кокал бол - филета анорексия.

П.П. С малко зехтин и сол на жар.... бяло вино(отстрани) я прекарвам някак си

От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Прав си Рангеле,събота най-накрая може би ще пробваме в морето,
само дето сме трима екипаж - демек,без тролене.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Единият ще кара само и готовоКИРО написа:Прав си Рангеле,събота най-накрая може би ще пробваме в морето,

Задължително и по-плиткогазещи воблери носете, а относно по темата:
не подбираше особено страна производител за октоподчетата.
1.Каква трябва да бъде дължината на бидема на кука N4 и на какво разстояние да са куките една от друга?
2.Как да свия термошлаух по куката?
Доста е писано и по това. Много зависи и от флуорокабона, който използваш, но примерно ако бидема е 0.26 около 7-8см бидем е ок. Разстояние между възлите 20-25см(зависи колко куки ще е чепарето)._Filip123 написа:1.Каква трябва да бъде дължината на бидема на кука N4 и на какво разстояние да са куките една от друга?
Предложение за сафридите:
Кукичка 9, малък "фишек" жълто-зелено гарнирано
със зимно бърне.
Кукичка 9, малък "фишек" жълто-зелено гарнирано
със зимно бърне.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Някой може ли да ми обясни как да свия термошлаухът по куката?
Със запалка ... от разстояние ...
- st_beer
- ще става разбирач
Може ли да направиш едно клипче да го покажеш нагледно как се прави това свиване с запалката без да се поврежда влакното с което е вързана куката.lozzy.68 написа:Със запалка ... от разстояние ...
Hobie Mirage Outback
Пробвай с поялник , като предварително свий шлауха в частта където ще е повода(със запалка) ,а останалата част която е за възела ще седи като чашка и след това с лек допир или от разтояние с поялника се получава. Зависи от поялника може да не е загрял напълно проба грешка.
По- добре със сешоар за коса!?bubamara написа:Пробвай с поялник ,................

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Сигурно се бъзикаш. Преди години пробвах с поялник и се получи обаче е много трудоемко ,а и ефекта за мен не е много добър по добре с фосфорициращ шлаух в пъти по добре,а най добре без.Ачо ♣ написа:По- добре със сешоар за коса!?bubamara написа:Пробвай с поялник ,................
Ни най- малко!bubamara написа:..............Сигурно се бъзикаш. .
Със сешоара да се нарани влакното е сведено до нула!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ами ако е прав ?Аз ги свивам с пистолет за горещ въздух,но работещ на 100*.bubamara написа:Сигурно се бъзикаш.Ачо ♣ написа:По- добре със сешоар за коса!?bubamara написа:Пробвай с поялник ,................
Така чеее - пробвай,и ако сложиш накрайник за тънка струя на въздуха.......
Пробвал съм,но не на чепаретата де,по токовете,но за майтап съм пробвал и по бидемите -
получава се.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Колега ,длъжен съм да Ти отговоря ... В момента нито връзвам,нито имам термо щлауф ... ,за показ... камоли, видео ! НО пак, пиша, от разстояние и по-добре с ,,ветроупорна ,, запалка, за вятър в морето ... (мини горелка) с въртеливи движения !!! От 55-60мм. !!!st_beer написа:Може ли да направиш едно клипче да го покажеш нагледно как се прави това свиване с запалката без да се поврежда влакното с което е вързана куката.lozzy.68 написа:Със запалка ... от разстояние ...