Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Отивам на Слаковци
Модератор: Кърцата
-
- фен клуб-скобар
Отивам на Слаковци
В четвъртък на обяд ,живи и здрави, отивам на Слаковци.Тръгвам на обяд ,до другия ден на обяд.
Ще бъда на плиткото ,откъм южната страна.Колата ми е сребрист Пасат -комби.Ако има желаещи да заповядат.
Мисля да има огън ,а има ли огън ,ще има и цър-пър.
Ще бъда на плиткото ,откъм южната страна.Колата ми е сребрист Пасат -комби.Ако има желаещи да заповядат.
Мисля да има огън ,а има ли огън ,ще има и цър-пър.
Re: Отивам на Слаковци
Успех и много поздрави на Киро - охраната. 

Колега,мои познати бяха там миналата седмица,и голямо капо записаха!
Не съм се виждал и чувал с тях,иначе щях да ти дам малко повече инфо!Само разбрах,че са изяли дървото!Все пак ти желая успех!!!
БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА ЛЮБОВ,А ЛЕВСКИ НАШАТА СЪДБА !! !! !!

БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА ЛЮБОВ,А ЛЕВСКИ НАШАТА СЪДБА !! !! !!
-
- фен клуб-скобар
Ще му предам ,само да е на смянаHARRY77 написа:Успех и много поздрави на Киро - охраната.
1914 написа:Колега,мои познати бяха там миналата седмица,и голямо капо записаха!Не съм се виждал и чувал с тях,иначе щях да ти дам малко повече инфо!Само разбрах,че са изяли дървото!Все пак ти желая успех!!!
Азняма да съм капо
Всичко е изчислено
![]()
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз мисля да отида в петък,знам че е много народ,ама няма какво да направя,на работа съм.Аз също мисля да застана в плиткото,да подхраня с царевица пък каквото стане,незнам дали са тръгнали малките амурчета,по-миналата седмица ходих,много студена нощ ми се падна,но не спряха да ми калвът малки шаранчета,цяла нощ,на бели,но сега незнам,но сигурно ще се пробвам.А на теб наслука!!!
-
- фен клуб-скобар
С племеника,ама той нещо се куми.Ако не дойде ,както се очертава ,ще те взимам теб
. И да дойде ,може да спим трима в колата,ако не предпочетеш да си дойдеш с твойта.
Довечера ще разбера.

Довечера ще разбера.
Ейй да внимавате после да няма братчет,братчетsaksi написа:,може да спим трима в колата,ако не предпочетеш да си дойдеш с твойта.
Довечера ще разбера.

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Успех ви желая момци да хванете голуеми риби и много тен
Ако не бях на работа утре и други ден и аз щях да дойда вече колата ми е готова ама...
кво да се прави!Ще чакаме в успешните инфо!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Благодаря за пожеланията.Боре,разбери се с плменика,ако не му се идварще мина през вас и ще бръмнеме с "пасатора",че моя дзвер не може да влезе на кадемлийското място
.Драсни и каква ти е идеята за (цър-пър) да не ни хване живота неподготвенни
.
Абе,тоя твой племеник да не е некоя закодирана "племеничка",та да чуем тогава какво ще каже колегата Delev.

Абе,тоя твой племеник да не е некоя закодирана "племеничка",та да чуем тогава какво ще каже колегата Delev.

-
- фен клуб-скобар
Абе имам и племеница ,от която ще ти потекат лигите.....ама....multi_maks написа:Благодаря за пожеланията.Боре,разбери се с плменика,ако не му се идварще мина през вас и ще бръмнеме с "пасатора",че моя дзвер не може да влезе на кадемлийското място.Драсни и каква ти е идеята за (цър-пър) да не ни хване живота неподготвенни
.
![]()
Абе,тоя твой племеник да не е некоя закодирана "племеничка",та да чуем тогава какво ще каже колегата Delev.![]()
![]()
Аз съм взел кило и нещо мръвка за печене.
Ахааа,ми тва ти е играта бе брат.При нас има една месарница с готови благинки,само ги меташ на скарата,ще мина утре от там да взема малко свинско,пък и пилешки пържолки има едни арни. Племеника на колко е? Да го предвидя в пиенето-ако пие де
,че нали знаеш,от 10-ина дни имам повод да черпя
.
А за племеницата ще го мислим на място,след 5-ата
.

А за племеницата ще го мислим на място,след 5-ата

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ааааа за племеницата на сакси и аз знам , смисъл виждал съм яsaksi написа:Абе имам и племеница ,от която ще ти потекат лигите.....ама....multi_maks написа:Благодаря за пожеланията.Боре,разбери се с плменика,ако не му се идварще мина през вас и ще бръмнеме с "пасатора",че моя дзвер не може да влезе на кадемлийското място.Драсни и каква ти е идеята за (цър-пър) да не ни хване живота неподготвенни
.
![]()
Абе,тоя твой племеник да не е некоя закодирана "племеничка",та да чуем тогава какво ще каже колегата Delev.![]()
![]()
Аз съм взел кило и нещо мръвка за печене.