Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Езерово
Модератор: sapuna
Re: Езерово

Чак сега свалих кръвното, та мога да пиша! Пичове, смисъла на тази тема е да съберем повече информация за риболова (ако въобще се стигне до него) по време на срещата или имаче казано - ние питаме, Кроки отговаря. Едва ли някой е по-наясно със моментното положение на водоема и рибата в него от любезния домакин! Разбира се, всеки, който има актуални наблюдения от там, е добре да ги сподели.
Пабло, нема се нервиш, че ще побелееш като мене! Ти си умно момче, прочети внимателно мненията по-долу и сам ще си отговориш на въпроса.Paublo_Eskobar написа:Аз пък не мога да разбера защо старото поколение не се обръща към младото с малко повечко респект и уважение.
carp-stz написа:Куде бяха тея ГОЛЕМИ риби миналата година на 2 кръг на републиканското...
15 отбора 4 дена ловиха шарани по 500г до 1кг...
Дано тая година няма кръг там че нз кво ще ловим...
П.Ц. Нищо лично към собственика...
kalkan4o написа:... като модератор вместо да вземеш да вкараш темата в правия път...съвсем я оспами.А тебе деденцата ако те правят на смешни с дряновиците, на мене все още не ми се е случвало.
-
- фен клуб-скобар
Аз си взимам директния ,мача и фидера пък каквото сабя покаже и Любо каже.

- kombat
- вече хвърля и на тежко
Пичове,има ли някой на когото не е ясно,че Кроки е собственика на язовира.Какво ви интересува какво има и какво няма в него.Малко ли е това което прави за нас,че трябва и да се заяждате.На който не му оттърва да си стои в къщи.
МОИТЕ ВЪДИЦИ И НА АСФАЛТА ДА ГИ ХВЪРЛЯ ПАК ХВАЩАТ !!!
-
- фен клуб-скобар
Евала съгласен съм с теб аз отивам най-вече за срещата .Да се видим да се запознем и да си попием, пък за риба има време.Нали това е национална среща а не национален риболов.kombat написа:Пичове,има ли някой на когото не е ясно,че Кроки е собственика на язовира.Какво ви интересува какво има и какво няма в него.Малко ли е това което прави за нас,че трябва и да се заяждате.На който не му оттърва да си стои в къщи.
Ле-лееееееей,ама много сте се разсъхнали-да не ви паднат обръчите преди срещата

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Като тръгнаха тия закани за заквасване
по-добре въдици да не вземаме
Аза меренето на пишки като се видите пийте по една и тогава си ги мерете.

-
- кандидат преподавател
Та повъпроса за риболова на този водоем сматам да наблегна на студено пушен паламуд със керацуда и тоник с резанче лимонче от горе,абе все някой морски ще ме отвори каква стръв да ползвам за въпросната риба. 

- krokibg
- учете се от него
Носете и китари ако имате,че ще трябва и серенада да се прави на мезето

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- и господ не е толокова добър
Яжте и пийте,ще видите като изкарам някой 48кг шаранче,ще искате снимка ама няма 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ооооsnegk написа:Яжте и пийте,ще видите като изкарам някой 48кг шаранче,ще искате снимка ама няма

П.ПКроки ще ме открехнеш ли на срещата как да хвана едно толстолопче,че ми е фикс идея тази година

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- krokibg
- учете се от него
Никога не съм ловил Толстолоб на въдица,освен че като младеж,през комунизма ходеше целия Пловдив да търмъчи на Пясъчник на стената,когато пускаха помпите и вкарваха вода от Микрото във големия.Тогава всиката риба се събираше на това място и всички видове рибари го търмъчеха,включително и аз
Но това е минало отдавна и до сега никога не опитах да го ловя на пружина,пък и аз имам при ме достатъчно.Когато го ловя за продан се насиштам и ми е достатъчно да ги гледам.Ве ще намериш обаче някой който му знае цаката и ще те научи

- zarganski
- ще става разбирач
Поборников написа:Та повъпроса за риболова на този водоем сматам да наблегна на студено пушен паламуд със керацуда и тоник с резанче лимонче от горе,абе все някой морски ще ме отвори каква стръв да ползвам за въпросната риба.

if there is no fishing in paradise, i am not going!!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
абе колеги защо ходили не ходили коментирате язовира.. сяка година имам поне 5-6 излета там, и винаги сам бил доволен от езерово, ако в уколието има по зареден язовир със толкова разнообразна риба елате ми свирнете.аз хващам на перо предимно там.но сам си трагвал доволно и със костур едър дажи много едър, каракуда , шаран. а не живарника пален само сас каракуда или само кустур.еи за това харесвам езерово защото очакаваш неочакваното там. за мен има само един недостатък като рибар там че недават да се влиза сас лодки да се захраннва, но пак КРОКИ си знае защо не дава?
иначе и на дъно щях да хода да хващам,понеже язовира е с готини полянки, и предрасполага за приатно изкарване.така че аз гарантирам със две раце че човека наистина се грижи добре за язовира си, и неси прави реклама а които не вярва да не пиши глупости просто да иди и да се овери сам на място.
п.п искам да питам колегата КРОКИ тази година има ли абонаментни карти и ако има каква цена са.

п.п искам да питам колегата КРОКИ тази година има ли абонаментни карти и ако има каква цена са.
- krokibg
- учете се от него
Бях пуснал карти,за редовните ми посетители,но се оказа че Българската простотия няма граници.Сега раздавам само ВИП такива,на определени хора,по разбираеми причини.Картите,които давах,бяха по 150лв за цялата година,като всяка карта даваше възможност на притежателя и да идва и си отива от язовира когато си пожелае и без ограничение на посещенията.Можеше и да остават да спят/все пак давах картите само на хора на които преценя и имам доверие/със каравана или палатка,колкото дни искат,като естественно се съобразяват със количествата уловена риба.Всичко беше описано и с наложени правила.Сега обаче,абонаментни карти не съм давал на никой,защото не си заслужава да береш гайлето на група хора,щото когато доиде и остане на водоема,съм длъжен да ги наглеждам да не се издавят или изтрепят след някой запой.Провилото при мен е," Идва жив и здрав и си отива жив и здрав" ако не се опитва да се подиграва със добрината и търпението ми

- XauBaHkO
- ще става разбирач
Мдам ... много правилно!
А за това дали имало риба , дали нямало .........които го може си го може!
В кенефа да го затвориш ......
А за това дали имало риба , дали нямало .........които го може си го може!
В кенефа да го затвориш ......