Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Какъв двигател да сложа
Модератор: dantho.mihov
- kombat
- вече хвърля и на тежко
Re: Какъв двигател да сложа
Сърдечни благодарности.Ще видя какво мога да направя и ще ти се обадя.Аз съм от Димитровград и тука никой не е в час с тия работи.Така,че ще разчитам на теб.Още веднъж благодаря>
- gogo.ko
- научил се да хвърля
По добре голям отколкото малък който после да търсиш на кого да го продаваш. Разликата между 20 -30-40коня в разхода на гориво не е голяма 4-5литра .Да не после да искаш и водни ски да дърпаш.Коритото заслужава по голям мотор от 25коня,според мен.
- gogo.ko
- научил се да хвърля
Това корито е от рода на Флетчерите преди години правеха разходки от Албена до Златните.Моторите бяха 50 коня Меркюри.
- krokibg
- учете се от него
Може да се качи голям двигател,но не е рентабилно да се влачи със него.Ако човека които притежава лодката не е паралия.Аз за да отида със моята лодка за риба се налага да слагам бензин във два резервоара по 25 литра бензин и към него,прибави и хубаво масло с което го меша.Не всеки ще си позволи лукса да ходи със педесет литра бензин за риба,които го изкарват два дни,защото се разкарва и на бърз ход от място на място.Иначе,когато само влача на бавен ход,ще изгоря максимум 15 литра до 20 за два дни/нямам тонове пари,но се ръководя от максимата "Кеф цена няма"/.Да ама хората със малки двигатели,ходят на тролинг и за два дни им изгарят двигателчетата по 3-5 литра
Това вземи в предвид колега Гого,преди да го караш да слага 40кс двигател.Моя съвет към колегата е,да си вземе един сносен двигател,да го монтира на лодката,да я приведе във добър външен вид, да я изкара на пазара и да си вземе после нещо което да е икономично и рентабилно

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Някой да ми предложи подобно корито
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
това корито действително си "иска" 40-50кс, но такъв двигател не става за влачене особено ако е 2-тактов...
аз бих препоръчал да си сложиш допълнителен електрически двигател за тролене... не бръмчи, не мирише... единствения недостатък е, че с един акумулатор не може да изкараш цял ден...
Най-големият двигател на китайците е 25кс, ако не броиме 2-тактовия 40кс... Но аз не планирам да вкарвам 2Т...
аз бих препоръчал да си сложиш допълнителен електрически двигател за тролене... не бръмчи, не мирише... единствения недостатък е, че с един акумулатор не може да изкараш цял ден...
Най-големият двигател на китайците е 25кс, ако не броиме 2-тактовия 40кс... Но аз не планирам да вкарвам 2Т...
- kombat
- вече хвърля и на тежко
Лодката в момента е в бокса и се работи усилено по външния вид и оборудването.За сега ми се вижда най рентабилно предложението на колегата Кроки за нещо то рода на 20-25 коня.Ако има и други мнения - кажете.
- gogo.ko
- научил се да хвърля
Прав си Кроки,за голяма брада се иска гребенче.

- kombat
- вече хвърля и на тежко
Гого - гребенче има ама много му оредяха зъбите.

- gogo.ko
- научил се да хвърля
Е ,там не знам вече.

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
25кс с ел. стартер и дистанционно управление мога да предложа за около 5000лв - чисто нов с 2г. гаранция... от тебе се иска само кормило и жила
- kombat
- вече хвърля и на тежко
Тедо - търсим нещо на промоция.Ако може и без пари.Не сме за нов.Нещо втора употреба.