Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Преди-сега
Модератор: dantho.mihov
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Преди-сега
Тъй,тъй.Ако си продам цялото шаранджийско оборудване,тамън толкоз ще мога да си купяMarco Polo написа:Спининг, момчета, спининг... Една кутийка блесни, една кутийка воблери. една пръчИЦА, една макарИЧКА. Сандвич, вода! А стига толкова!

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Marco Polo написа:Спининг, момчета, спининг...

Подледен, момчета, подледен... Един литър домашна ракия, един буркан царска туршия, 300 гр. сирене, едно средно голямо парче сланина, половин глава кромид лук, 2.5 л. червено вино, една подкова горнооряховски суджук, една палка луканка (може и сушеница), две вратни пържоли, 4 бр. люти чушки от газираните и хляб на вкус. Една въдичка и 5 мормишки!
-
- и господ не е толокова добър
Деди,всичко разбрах ама тези мишки,защо ги мориш,немога да разбера

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
snegk написа:Деди,всичко разбрах ама тези мишки,защо ги мориш,немога да разбера![]()
![]()
![]()

Няма значение, въобще не са задължителни!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Те са за аранжиране на интериора!
Аз и хляб не нося даже.Само ми заема място!

Аз и хляб не нося даже.Само ми заема място!
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тъй ам-хляб си имаме и у дома.sapuna написа: Аз и хляб не нося даже.Само ми заема място!
Уффф блазе ви,аз като тръгна за някъде ми трябва една рота да ми мъкне багажа,горгата ми количка ако знаеше да говори нямаше да млъкне да се оплаква
ако взема да изброявам кво нася трябва отделен сайт да ми направят само за багажа и пак без риба се прибирам
на срещата ще домъкнасамо половината та да видите за кво става на въпрос.

Абе що за дупка не се споменава нищоПодледен, момчета, подледен... Един литър домашна ракия, един буркан царска туршия, 300 гр. сирене, едно средно голямо парче сланина, половин глава кромид лук, 2.5 л. червено вино, една подкова горнооряховски суджук, една палка луканка (може и сушеница), две вратни пържоли, 4 бр. люти чушки от газираните и хляб на вкус. Една въдичка и 5 мормишки !

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
и аз намалих до минимум такелажа-1 фидер,1 боло,една универсална...кеп
и магическа кутия с всичко вьзможно
за сметка обаче НА:маси,столове,котлони.тенджери,чинии,скари,чадьри,дюшеци,вьзглавници,чували,дрехи,дьждобрани,кофи захранка и пр
обаче си има едно нещо дето винаги(и преди и сега) много се внимава с него и то е-както деди правилно намекна-шишеТА с НЕЩО и стек цигари
барем това не се промени през годините

обаче си има едно нещо дето винаги(и преди и сега) много се внимава с него и то е-както деди правилно намекна-шишеТА с НЕЩО и стек цигари

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- научил се да хвърля
Абе,като е станало въпрос кой какво носи за риболов ще ви разкажа една случка:
Значи с един приятел отиваме към вира на Мрамор(Волуяк) едно и също е,та по пътя срещаме един колега рибар(връща се от вира) а той мушама,ботуши,столче,раница абе така се натоварил че едвам върви.Решихме с Добри(приятеля ми) да попитаме колегата дали кълве а той изпсува под мустак ЗАБРАВИЛ СЪМ СИ ВЪДИЦИТЕ
От тогава,като приготвям багажа винаги се сещам за случая

Значи с един приятел отиваме към вира на Мрамор(Волуяк) едно и също е,та по пътя срещаме един колега рибар(връща се от вира) а той мушама,ботуши,столче,раница абе така се натоварил че едвам върви.Решихме с Добри(приятеля ми) да попитаме колегата дали кълве а той изпсува под мустак ЗАБРАВИЛ СЪМ СИ ВЪДИЦИТЕ

От тогава,като приготвям багажа винаги се сещам за случая

Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аааа,тука и аз мога да опиша една случка с Митака/или Рикошеткакто го знаете/ама ще се консултираме с него-да не ме съди после за авторски праваИван Григоров написа:Решихме с Добри(приятеля ми) да попитаме колегата дали кълве а той изпсува под мустак ЗАБРАВИЛ СЪМ СИ ВЪДИЦИТЕ![]()
![]()
![]()
От тогава,като приготвям багажа винаги се сещам за случая![]()
![]()