Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Внимание!
Въпроси свързани с морския риболов.
naRiba.com

Форум

Избор на сонар
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Избор на сонар
Здравейте, нов съм във форума.
Предстои ми закупуване на сонар. Имате ли впечатления от Гармин striker plus или vivid 7sv? По-точно подходящ ли е за попчета, сафрид и паламуд.
Предстои ми закупуване на сонар. Имате ли впечатления от Гармин striker plus или vivid 7sv? По-точно подходящ ли е за попчета, сафрид и паламуд.
- velas
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Избор на сонар
Сонар от такъв клас трудно ще засече риби по дъното, но за другите става, стига да е с правилните настройки и да можеш да го "четеш".
Благодаря много. Може ли съвет за сонар за попчета?
-
- вече хвърля и на тежко
Няма сонар за попове . Моеш да следиш само дъното.
Благодарско.Ribolubitel написа:Няма сонар за попове . Моеш да следиш само дъното.
-
- новобранец
За тази цел може би Реймарин от 5000
- 1000n
- разбира нещата
Здравейте?
Имам въпрос, свързан с показанията на сонарите за температура на водата и понеже не ми се отваря нова тема питам тук:
Дали колеги от Варна, ловуващи в района на Галата са забелязвали разлики в температурата на морската вода пред Галата ( или Фичоза ) споставимо с температурата на водата вътре във Варненския залив? Дали има разлика в температурите и ако има каква е приблизително тя?
Благодаря предварително за отговорите и наслука!
Имам въпрос, свързан с показанията на сонарите за температура на водата и понеже не ми се отваря нова тема питам тук:
Дали колеги от Варна, ловуващи в района на Галата са забелязвали разлики в температурата на морската вода пред Галата ( или Фичоза ) споставимо с температурата на водата вътре във Варненския залив? Дали има разлика в температурите и ако има каква е приблизително тя?
Благодаря предварително за отговорите и наслука!