Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
-
- Модератор
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Е баш на тая снимка нямат 150 кила.
Като гледам ножката на оградата, са къде 120.
Дончо, кога бях ученик, слушах старите, че свинката трябва да стане 150. После като отидох да уча студент, ни споменаваха, че месото е най-качествено в диапазона 90 -110 кила. И след 120 животинката трупа предимно на сланина.
Като се върнах, първата свинка я съборихме тъкмо на 110 кг. И верно, само месо и сланинка едва един пръст.
Сиреч, от там нагоре ярмичката отива бадева.
Та не чакахме Коледа. Зиме, лете, кога направи 110 кг., тогава. Все пак имаме фризери.
Като гледам ножката на оградата, са къде 120.
Дончо, кога бях ученик, слушах старите, че свинката трябва да стане 150. После като отидох да уча студент, ни споменаваха, че месото е най-качествено в диапазона 90 -110 кила. И след 120 животинката трупа предимно на сланина.
Като се върнах, първата свинка я съборихме тъкмо на 110 кг. И верно, само месо и сланинка едва един пръст.
Сиреч, от там нагоре ярмичката отива бадева.
Та не чакахме Коледа. Зиме, лете, кога направи 110 кг., тогава. Все пак имаме фризери.
- Martin Mihailov
- учете се от него
А наи е убаво месото от врато 

- kukukuka
- кандидат преподавател

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
-
- ще става разбирач
Дончо , ако ти трябва червено вино за свинското,свиркай.

- Don4o_62
- учете се от него
Данчо,свинките си растат весели и щастливи,особено с маркуча следобед, като им направя една селска баня,ох кеф
друго ме притеснява
тая година гроздето на асмалъка тотално изсъхна,пръсках го и т.н. не и не,салкъмите дето са по края наляха, тия отвътре направо си изсъхнаха, че и за ракия няма да станат,явно жегата ги запари и разболя,та наесен ще има свинско
но няма да има винско
нищо,ще правим бартер с Танко

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Don4o_62 написа:........свинките си растат весели и щастливи.............
Дааааааа....

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- kukukuka
- кандидат преподавател
Добро утро мунки. честит ви нов щам

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- Martin Mihailov
- учете се от него
- kukukuka
- кандидат преподавател
Pfizer разработва хапче за ковид, което да се приема два пъти дневно заедно с ваксината
Медийните корпорации вече изразиха вълнение за новото хапче и Pfizer е толкова уверен, че хапчето ще бъде одобрено от правителствата бързо, че вече е започнала производствена линия преди края на клиничните изпитвания.

Медийните корпорации вече изразиха вълнение за новото хапче и Pfizer е толкова уверен, че хапчето ще бъде одобрено от правителствата бързо, че вече е започнала производствена линия преди края на клиничните изпитвания.

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- Модератор
Не Дончо, не са жегите.Don4o_62 написа:Данчо, .... гроздето на асмалъка тотално изсъхна,.......,салкъмите дето са по края наляха, тия отвътре направо си изсъхнаха,.............жегата ги запари и разболя,.....
Изказвам предположение. Акарите са им изпили сока.
Дребни са и ако не знаеш къде да ги търсиш, не се виждат. Навътре са изсъхнали, където е зашумяването. И няма проветрение. При сухо и горещо време стават напаст.
Затова се култучат и се махат първите листа, които пожълтяват.
Онзи препарат, който взе миналата година за осите ги мори. Но, за следващата година. Сега вече го знаеш.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Здрасте ви муцкОФФци
Липсвах ли ви
Начи и детко фана ковидо преди четири , пет дена
За радУст го кара леко , има един ден температура , после загуби частично вкус и мирис и те така .
Та да ви распраам кво гадно копиле съм
Седим си с един образ и он ми парадира с крайно антиваксерство и ми обеснява куп глюпости дето звездите му ги говорят .
Иначе една кека , една мърда , едно мрънкало , ако и да е бивш културист .
В тоя момент буля ми прати позитивният тест на детко по вайбъро .
И като ми стана един най-добър прЕател тоя антиваксър
То не го потупвах по рамото , по врато , приказвах му от педесе санта с оправданието , че ми паднала батерията на хапарата и накрая се разделихме с дъъълго дружеско ръкостискане
Ся чекам да разберем дали къ съм ваксиниран , съм преносител и заразител
Друго да ви съ пофала .
Вчера заранка ми звъни един обрас и ми распраа къде му требели на зор кинти и аку шъ да си заприходя една Мазда 6 бендзин 2015г купувана и поддържана единствено в Мазда България с два комплекта летни и зимни гумета ДОТ 2020 , сички видове застраховки , прегледе , винетки и пр .
Та вече и такав кораб си имам за напрау смешни парета

Липсвах ли ви

Ми аС си немам кокошки та да ме плаши 5Гто а и нямам проблем със социалните контакти и редовно си одим по кръчми , барове и пр. а не да си лежим на ушето и да распраам като лудият де твърдел , че всички останали са луди , че "немам" комплекси а се другите избиват такива докъ яс се изявявам анонимно по форумите и си гледам турските сериали щото биле за "възръстни"Мilena написа:.... или ....

Начи и детко фана ковидо преди четири , пет дена

За радУст го кара леко , има един ден температура , после загуби частично вкус и мирис и те така .
Та да ви распраам кво гадно копиле съм

Седим си с един образ и он ми парадира с крайно антиваксерство и ми обеснява куп глюпости дето звездите му ги говорят .
Иначе една кека , една мърда , едно мрънкало , ако и да е бивш културист .
В тоя момент буля ми прати позитивният тест на детко по вайбъро .
И като ми стана един най-добър прЕател тоя антиваксър

То не го потупвах по рамото , по врато , приказвах му от педесе санта с оправданието , че ми паднала батерията на хапарата и накрая се разделихме с дъъълго дружеско ръкостискане

Ся чекам да разберем дали къ съм ваксиниран , съм преносител и заразител

Друго да ви съ пофала .
Вчера заранка ми звъни един обрас и ми распраа къде му требели на зор кинти и аку шъ да си заприходя една Мазда 6 бендзин 2015г купувана и поддържана единствено в Мазда България с два комплекта летни и зимни гумета ДОТ 2020 , сички видове застраховки , прегледе , винетки и пр .
Та вече и такав кораб си имам за напрау смешни парета

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Много! Вече си мислех, че 5 джито те е изпържило и си заприличал на коледна пуйкаПавел Иванов написа:...
Липсвах ли ви....

Скорошно и безпроблемно оздравяване на синчето

И един пост от разтревожена моя колежка

- Don4o_62
- учете се от него
Данчо,гледай това грозде дето му викат Липа,не е мръднало или изсъхнало,големо куче марка е
а бялото до него направо си изсъхна, а колко много даваше
Нищо,здраве да е, иначе Липата го обрах и още малко друг модел червено и го натиснах в мелачката
малко вода и 1 кило захар на 23 захарност го докарах,ще излезне 8 - 10 кила вино

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Martin Mihailov
- учете се от него
Минах набьрже да фанах от модерните едно рибе