Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Данчо,тебе те имам за приятел,знаеш гоdantho.mihov написа:Уф, приключили сте най-сетне с Дончо.
Съжалявам, че започнах това. Уж на шега споменах за снимката, за да има повече усмивки, а се случи сериозен разговор.
Дончо, прощавай ! Не исках това да се случи. Лови си с каквото ти е кеф.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

С или без тема ,с или без разрешение от модератор-избори ще има.Всякакви,винаги,едни след други-избори ще има.Имало е,има ,ще има.На всякъде по света.При този разделен народ ,при тези N на брой партии в България те ще са постоянни........
Да живее демокрацията.
Да живее демокрацията.
Късмет.Всичко е до късмет. 

Марто, де си ве брато? Ни вопъл, ни стон! Да не хвана некоя модерна болест, като мен 

-
- Модератор
Е що се сърдиш не разбрах. Политическа тема си има.Павел Три написа:С или без тема ,с или без разрешение от модератор-избори ще има.....
Избори ще има. В момента пенсионерите най-желаят да ги има, защото като се редят един след друг, си вървят и добавките към пенсиите.

Другият, който ги желае е Президента ни, защото изпълнителната власт е у него. В уредените държави се нарича Президентска Република.

- Martin Mihailov
- учете се от него
Оп .Тука сьм .Удавих си телефоно та неможем да снимам.Са сьм с нокия с фенерче.Модерни болести са само венерическитеМilena написа:Марто, де си ве брато? Ни вопъл, ни стон! Да не хвана некоя модерна болест, като мен

Е, хубава работа! Сега ше се обиждаме ли?Martin Mihailov написа:.......... като Кире и Глобалнио .....

- Martin Mihailov
- учете се от него
На врьщане спрех на един софииски гьол та им показах как се лови

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Здрасте ви муцкОФФци
Да дам и ас моЙте 20 стинки споделяне у в Прехода
Начи сабааленка , как сека неделя де съм си тука , станах към единаесе и ойдох да земем една кора пресни домашни яйчица та да може детко да си ги запържва през седмицата с крехък беконец .
Навръщане си викам оти да не одим да проверим Маздата колко гори на извън граЦко
Начи натоварих буля за баласт оти де да знам дал сработва добре електронното стабилизиране и прау към Филибето та у Олд такова да поапнем една порция от кило печени бавно ребърца докъ буля преживя пълнен със зарзавати патладжан у сметана
Та карам си от начало и се възмущавам от срамният за тоя кораб 5.8 - 6 на 100 расход дето ми арчи по магистралата
Да ама тва щото тоя от де я зех и напраил круизо на сто и дваесе и яс се тормозим
Намерих от де да го изключим и вече при 180 - 190км/ч расхода си беше двоен и малце не му достигаше да догони тоя на Инфинитито
Та като крайно останах доволен и от тоя кораб
Друго да ви распраам , явно чипа за 5Г на Модерна действа само на джипиесо на гълъбете а не ги мори
Те у в понеделник га бех до КАТ една гугутка си префъркаше и как мина покрай мене и прау у коленцето ме центрира
Е па неска у Филибето .
Маам си покрай амфитеатаро и там една друга гугутка къ си фъркаше у високото така се разцентрова къ минах покрай нея че прау у десетката ме изпраска , ся имам една продупченица на челото с лек зачатък на цицина
Не са им читави чиповете за 5Г на Модерна и те тва е , проверено !

Да дам и ас моЙте 20 стинки споделяне у в Прехода

Начи сабааленка , как сека неделя де съм си тука , станах към единаесе и ойдох да земем една кора пресни домашни яйчица та да може детко да си ги запържва през седмицата с крехък беконец .
Навръщане си викам оти да не одим да проверим Маздата колко гори на извън граЦко

Начи натоварих буля за баласт оти де да знам дал сработва добре електронното стабилизиране и прау към Филибето та у Олд такова да поапнем една порция от кило печени бавно ребърца докъ буля преживя пълнен със зарзавати патладжан у сметана

Та карам си от начало и се възмущавам от срамният за тоя кораб 5.8 - 6 на 100 расход дето ми арчи по магистралата

Да ама тва щото тоя от де я зех и напраил круизо на сто и дваесе и яс се тормозим

Намерих от де да го изключим и вече при 180 - 190км/ч расхода си беше двоен и малце не му достигаше да догони тоя на Инфинитито

Та като крайно останах доволен и от тоя кораб

Друго да ви распраам , явно чипа за 5Г на Модерна действа само на джипиесо на гълъбете а не ги мори

Те у в понеделник га бех до КАТ една гугутка си префъркаше и как мина покрай мене и прау у коленцето ме центрира

Е па неска у Филибето .
Маам си покрай амфитеатаро и там една друга гугутка къ си фъркаше у високото така се разцентрова къ минах покрай нея че прау у десетката ме изпраска , ся имам една продупченица на челото с лек зачатък на цицина

Не са им читави чиповете за 5Г на Модерна и те тва е , проверено !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
На воблер ли ги хвана?Martin Mihailov написа:На врьщане спрех на един софииски гьол та им показах как се лови![]()
Утре, ако не ми мине котка пътя, ще пробвам зарганчето.
- Martin Mihailov
- учете се от него
На кьца кьлвеМilena написа:На воблер ли ги хвана?Martin Mihailov написа:На врьщане спрех на един софииски гьол та им показах как се лови![]()

- Martin Mihailov
- учете се от него
Полски Тръмбеш вечер.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Хубави са фонтаните на Полски Тръмбеш!
Дори някой път пеят.