Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2021
Модератори: emo vasilev, alekst
- radoadvokat
- ще става разбирач
Re: Зарган 2021
Това за монтажа на куката кога го разбра? Преди или след като се напъна да се състезаваш. Потвърждаваш репутацията си!!!ianimar написа:аз се предавам без бой ясно е че пилкера ще вземе повече риба като куката не е монтирана на него а се мятка след него
-
- вече хвърля и на тежко
състезаение , в което единият отбор лови с тройна кука, а другият с единична, е неравностойно.
според мен би станало равностойно, ако вместо тройна кука се ползва асист кука - монтирана където и да е.
според мен би станало равностойно, ако вместо тройна кука се ползва асист кука - монтирана където и да е.
- radoadvokat
- ще става разбирач
Според мен е неравностойно и това, че едните ловят с естествена стръв а другите с изкуствени примамки .
спинингиста адвокат каква ми е репутацията че все е споменавашradoadvokat написа:Това за монтажа на куката кога го разбра? Преди или след като се напъна да се състезаваш. Потвърждаваш репутацията си!!!ianimar написа:аз се предавам без бой ясно е че пилкера ще вземе повече риба като куката не е монтирана на него а се мятка след него
Може и на бомбардата да си сложат тройка, нямам нищо против. Може и няколко, тъкмо ще нанизват по 7-8 червеяPetur60 написа:състезаение , в което единият отбор лови с тройна кука, а другият с единична, е неравностойно.
.....
Е тогава вече пилкера няма шанс да бие, защото ако на линията има няколко куки с червей, може да се закачат по няколко риби.rap66 написа:Може и на бомбардата да си сложат тройка, нямам нищо против. Може и няколко, тъкмо ще нанизват по 7-8 червеяPetur60 написа:състезаение , в което единият отбор лови с тройна кука, а другият с единична, е неравностойно.
.....

Според мен датата начина на риболов нямат нищо общо (освен ,че уловът ти е зарган) и не трябва да бъдат сравнявани . Всеки начин си има своите предимства и недостатъци. Ако на Тея дето ще се състезават от двете страни им сложим по един рибар с чепаре единия от време на време да им събира линиите то другия може да хване повече от пилкера и бомбардата взети заедноluky78 написа:Е тогава вече пилкера няма шанс да бие, защото ако на линията има няколко куки с червей, може да се закачат по няколко риби.rap66 написа:Може и на бомбардата да си сложат тройка, нямам нищо против. Може и няколко, тъкмо ще нанизват по 7-8 червеяPetur60 написа:състезаение , в което единият отбор лови с тройна кука, а другият с единична, е неравностойно.
.....
- stareca
- ще става разбирач
Малко извън темата като гледам изминалите два сезона в частност този пролетния и в момента есенния на лефер и чернокоп до 2 години риболова на тапа на лефер и чернокоп ще бъде анатемосан подобно на бомбардата .Тогава ще е много интерестно разпределението на лобито .Като сме против естествената стръв да сме против, лошо няма НАЛИ ТАКА .Само дето ми се струва че някой много ревностно бди да не се каже случайно лоша дума за нощния на тапа .Но нещата си следват естествения път и това ще стане просто се изисква повече време ,че там темата е по чувствителна за колегите
-
- научил се да хвърля
Просто обичаме ръцете ни да са чисти и да усещаме УДАРА ...

Държавата се издържа от платените данъци , а народа от укритите.
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
- radoadvokat
- ще става разбирач
+1vanko4at написа:Просто обичаме ръцете ни да са чисти и да усещаме УДАРА ...
- stareca
- ще става разбирач
Така -Така и аз също. А що се отнася до заргана ходя предимно извън активния сезон когато няма никой друг по скалитеvanko4at написа:Просто обичаме ръцете ни да са чисти и да усещаме УДАРА ...
-
- вече хвърля и на тежко
и аз малко извън темата :
това предложение
аз го чета така :
"лови не това, че куката зад пилкера е на повод - лови това, че куката е тройка"
нищо лично, говорим си за риболов.
това предложение
...и на бомбардата да си сложат тройка....
аз го чета така :
"лови не това, че куката зад пилкера е на повод - лови това, че куката е тройка"
- radoadvokat
- ще става разбирач
Да така е. Почти всички пилкери в размерите, които се ползват за зарган се продават оборудвани с тройка.Petur60 написа:и аз малко извън темата :
това предложение...и на бомбардата да си сложат тройка....
аз го чета така :
Добре, махам тройката и слагам две единични кукички 10-ти номер. Някой бомбардаджия ще се престраши ли ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- stareca
- ще става разбирач
Много се страхуват колегите от севера шансовете са 50 на 50 даже бих казал 40 на 50 особено сега с китайските змии