Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Негован-ще тръгне...ама
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Негован-ще тръгне...ама
Днес потърсихме уклея на Негован/големия гьол/.Пристигнахме в шест но не сутринта а вечерта,бях на работа и чак
тогава успях да стартирам.Захранка "пърфект"рехава,бавна,постна,тъмна абе въобще това което аз искам обаче...
ммм.. да, от време на време уклея проиграваше над водата,завираше и изчезваше,все още не реагира на захранка
правилата определяше той а не аз.За нетърпеливите да кажа одборно 15бр.,индивидуално пет.Малко , обаче
преди една седмица направихме същото упражнение и резултата беше 8/0 баща/син,днес имахме напредък
та за това ви пиша утре ще е по добре,вдруги ден по .. и т. н. т.Уклея тръгна.Снимки няма но глетката беше
перфектна,за първи път виждам Рила планина от Негован.
тогава успях да стартирам.Захранка "пърфект"рехава,бавна,постна,тъмна абе въобще това което аз искам обаче...
ммм.. да, от време на време уклея проиграваше над водата,завираше и изчезваше,все още не реагира на захранка
правилата определяше той а не аз.За нетърпеливите да кажа одборно 15бр.,индивидуално пет.Малко , обаче
преди една седмица направихме същото упражнение и резултата беше 8/0 баща/син,днес имахме напредък
та за това ви пиша утре ще е по добре,вдруги ден по .. и т. н. т.Уклея тръгна.Снимки няма но глетката беше
перфектна,за първи път виждам Рила планина от Негован.
Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Негован-ще тръгне...ама
Аз пък го скъсах на Богров, пак от около 18 часа докато задуха и се стъмни. Невероятни уклеи (аз ги наричам "уклеНи"
). Захранка - някаква незнайна, на плика пишеше "уклей".
Хванах и 2 големи червеноперки, един приличен костур, но тези риби ги пуснах - нито ги ям, нито ми трябват. Всъщност взех само десетина уклея.
По-интересното е, че нямаше хора
Между другото и аз видях Рила от негован миналата седмица. А по принцип си дишаме смог и нищо не се вижда.

Хванах и 2 големи червеноперки, един приличен костур, но тези риби ги пуснах - нито ги ям, нито ми трябват. Всъщност взех само десетина уклея.
По-интересното е, че нямаше хора

Между другото и аз видях Рила от негован миналата седмица. А по принцип си дишаме смог и нищо не се вижда.
Последно промяна от Димо Генчев на Пет Апр 18, 2008 9:15 am, променено общо 1 път.
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Негован-ще тръгне...ама
колега, чета и направо се напих ,ха наздраве и утре пак там ,да броиш езерата на рила ,ОЛЕ!