Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
ЧРД и от мен!
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- kukukuka
- кандидат преподавател
Нямам направена трета доза (за съжаление)!
следвайте Кунчев

следвайте Кунчев

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Павел Иванов написа:ЧРД на Кире
Мерси, момци!bobopeli написа:ЧРД и от мен!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Жив и здрав още много години даскале.Весел празник. 

Късмет.Всичко е до късмет. 

Голям ми е кеф и аз да ти отговоря!Don4o_62 написа:Аз да те питам тук пред целия форум,ти докога ще се заяждаш с мен за щяло и нещяло и докога ще ТОЛЕРИРАШ простотията спрямо мен и си затваряш очите,Модератора работата му е да неглижира простаците и тъпаците дето постоянно се заяждат и пишат глупости в форума,а ти ги поощряваш,много е жалко това твоето на лична основа,стана за смях пред всички,с тая твоя злоба ще си докараш поредния инфаркт,помни ми думатаDon4o_62 написа:
За Миленчето не-знам какво може да и измисли главицата, но от мен ще имаш едно предупреждение за нарушаване точка 2 параграф 6 от правилата на форума![]()
bobopeli
Когато се заяждаше с мен и се правеше на умник (какъвто за мен не си) никой не те закачаше. Сега си седнал да търсиш справедливост и се оплакваш

Марто, като не одиш за риба, поне зяпай
Уловът е за час, след залез 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- научил се да хвърля
- Don4o_62
- учете се от него
съсМilena написа:Айде бе, шампанско и сълзи

Милена ли си Пена ли си, изобщо не ме вълнуват твоите глупости с който пълниш форума,та те съветвам да ме подминаваш като пътен знак

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Don4o_62
- учете се от него
Марто,хич не е за ходене сабахлян рано,че риба я се фане или не
,но Грип или Ковид задължително

- kukukuka
- кандидат преподавател
здравейте
мислите ли,щот на мен не ми се отдава

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
-
- Модератор
А здраствуйте ! В този цитат май има нещо вярно дори и наполовина да е. Мен нещо ме хвана и ме държи вече една седмица. А следващия петък имам записан час за доза ваксина. Ако не се оправя до тогава, вероятно ще прескоча дозата.Don4o_62 написа:Марто,хич не е за ходене сабахлян рано,че риба я се фане или не,но Грип или Ковид задължително
Дончи, със забава, понеже не съм влизал във Форума - с какво вашите сърмички се отличават от нашите ? Нали все кайма и ориз има вътре.
Кире, Честит рожден ден ! Макар и със закъснение. Ако не бях влязал във Форума, нямаше да разбера.
-
- Модератор
Марто, все за пари пресмяташ.Martin Mihailov написа:Само за сведение.В новините казаха че оторизираните лаборатории прават по 4000 теста на ден за зелените сертификати.Един тест е 30 кинтаТова прави 120000 хиляди само за един ден :
Не завиждай. Две лаборатории посетих и на двете имаше много дълга опашка. Помисли не за парите, а колко изнемогват хората в тези лаборатории сега. На ръба на физическата издръжливост са. Нерви и от вън и вътре.
Халал да са им парите. Много народ сега не иска пари, а здраве и само здраве.

- Martin Mihailov
- учете се от него
Парите наса за тия кьде работат у лабораториитеdantho.mihov написа:Марто, все за пари пресмяташ.Martin Mihailov написа:Само за сведение.В новините казаха че оторизираните лаборатории прават по 4000 теста на ден за зелените сертификати.Един тест е 30 кинтаТова прави 120000 хиляди само за един ден :
Не завиждай. Две лаборатории посетих и на двете имаше много дълга опашка. Помисли не за парите, а колко изнемогват хората в тези лаборатории сега. На ръба на физическата издръжливост са. Нерви и от вън и вътре.
Халал да са им парите. Много народ сега не иска пари, а здраве и само здраве.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Мерси на всички за честитките!
И мен ме заинтригуваха тези сарми и ги разцъках из нета - гуем чанч е свиването им, за да станат мънички, като за една хапка. Бях си взел от алиту една джаджа за завиване баш на такива сармички, ще тряа да я намеря и да ги пробвам някой ден.
При назе сармалите са гуеми и се гньетени яко!

И мен ме заинтригуваха тези сарми и ги разцъках из нета - гуем чанч е свиването им, за да станат мънички, като за една хапка. Бях си взел от алиту една джаджа за завиване баш на такива сармички, ще тряа да я намеря и да ги пробвам някой ден.

При назе сармалите са гуеми и се гньетени яко!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Don4o_62
- учете се от него
Кирчо,на патерица жив и здрав и винаги да продължаваш да помагаш на твоите приятели
Данчо, желая ти успешно оздравяване, без последствия
Относно сърмичките....Значи от време оно, в нашия град е имало голямо присъствие на Гръцка общност,половината град са били гърци преселници
та те са привнесли тия сърми от техния край и са ги правили толкова малки,затуй им викат Станимъшки сърми
никъде другаде в Бг. не са правели такива амджурки
все големи както вика Кирчо,впоследствие се разпространяват и в други окръзи, но меката им е от тук,даже по Бачково заведенията ги предлагат специалитет,Кирчо с машинка не стават,пробвал съм,с машинка само лозови стават малки като пурички а тия се правят ръчно,но е голяма играчка,аз много ги тача а жената все се сърди като и кажа да ме изненада с тях
тая тенджера дето снимах,отива час и половина и нагоре да станат
играчка е и за домакини със слаби нерви не е препоръчително
Одеве ходих на село да зазимявам чешми,бунари и там квото има за обиране,гледах чушмата и си викам,някой опаковаха Райхстага аз ще опаковам Дончова чешма
Бях сял 7 зърна Смилянски боб оригинал като на майтап,много цъфтеше и взе че върза
егахти и големите зърна
също и малко шарен но много не му удиса мястото,че беше сенчесто и влажно а другия форкаше

Данчо, желая ти успешно оздравяване, без последствия

Относно сърмичките....Значи от време оно, в нашия град е имало голямо присъствие на Гръцка общност,половината град са били гърци преселници

Одеве ходих на село да зазимявам чешми,бунари и там квото има за обиране,гледах чушмата и си викам,някой опаковаха Райхстага аз ще опаковам Дончова чешма