Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Малко продуктово позициониранеТТ лови по реки написа:Айде ,че не остана...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Дано Омикрон ви не мине пътя! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Martin Mihailov
- учете се от него
Ако сакаи да одиме с тебе тая година аGODzillata написа:Дано Омикрон ви не мине пътя!

Че купиме от кьцко воблери и дидеме на пастрьви

-
- ще става разбирач
Павка оня жълтия елексир със синя капачка помниш ли го? Ще правим ли пак бартер със мезето на "тати" ?Защото миналата година някой ми го сви,ама ако има размяна,това ще го пазя повече от очите си. А сега гледайте какво е икономично каране.Това е 50/50 градско-извънградско.
а това си е 100% в града ,час пик в 17 и 30 часа. Обаче карам с всички ограничения и в икономичен режим. 
- Павел Иванов
Ъхъ и ме обвиниха мене та Муня ме преследва и иска да ми отнеме даже онуй винце дето ми го беше харизал но аз го преборих и не му го дадох , но за сметка на това отмъкна другото шише от торбата което последствие се оказа , че било на Люсе и той беше тъжовенТТ лови по реки написа:.... някой ми го сви ...

Иначе и ас поувеличих расхода , не е къ с баницата . С Маздата моем да свалим на шес ако карам на извънграЦко , по магистралата у диапазона 90 – 110км/ч а с Инфинитито еднашка успех да свалим под десет , ама това сигурно щото бех спрел

Иначе миналата седмица моЙта майка сложи сланинката да втасва . Ся съм се меракльосал да праим домашен сужук

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Don4o_62
- учете се от него
Скромна вечеря с бабата по селски, със сърми от лозови листа,винце,праз и кисело мляко

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

ТТ лови по реки написа:Павка оня жълтия елексир със синя капачка помниш ли го? Ще правим ли пак бартер със мезето на "тати" ?Защото миналата година някой ми го сви,ама ако има размяна,това ще го пазя повече от очите си. А сега гледайте какво е икономично каране.Това е 50/50 градско-извънградско.а това си е 100% в града ,час пик в 17 и 30 часа. Обаче карам с всички ограничения и в икономичен режим.
Танко, не знам, какво караш - сигурно Т-72 в "икономичен" режим - но ако ти покажа моето P-3008 дизел какви показания дава за разход градско или извънградско, шси прережеш вените

- GODzillata
Да бе, ние мое да идем, ама преди тях...и не с воблери, а с други подръчни мат'риали и после че ми фанат на некому дедавия!Martin Mihailov написа:Ако сакаи да одиме с тебе тая година а

А и ко да праиме там, да му глеаме тУмбака на Лус кво се е изпружил след куту се е нагньетил куту попско дете на задушница.

GODzillata написа:............................................................................
Кире, ся вече съм напълно убеден - ти си илюминат!?!?!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Don4o_62
- учете се от него
Данчо,взех едни картофи и като се опържат,стават невероятно хрупкави и жълти,виках да си оставя за семе но ме притеснява факта,че някой са като надупчени
Ачка,може ли да изкараш снимката на картофа дето съм снимал че не излиза при мен
и това мисля че е Телен червей,но нито съм го виждал нито знам за него освен слушал,та ако сея от тях и излезне телен цръв,дали и новите картофи ще станат така или това е от мястото където са расли и няма опасност,при моите не е имало такива с дупкиАчка,може ли да изкараш снимката на картофа дето съм снимал че не излиза при мен

- GODzillata
Цъ!Ачо ♣ написа:... ти си илюминат!?!?!? ...[/img]
Тука има само един елюминат

-
- Модератор
Дончо, дупките може да са от телен червей, но може и от колорадски бръмбар.
Снимката не се вижда, но само по дупките не става ясно. Теления червей е ларва на полския ковач. Може да преживее 4-5 години. Трябва да го знаеш какво е и има ли го при вас. Името му идва от това, че прилича на парче медна тел.
Ако го има, когато садиш картофите на пролет, в лехите освен картоф, поставяш и гранулиран препарат. Има куп народни рецепти като обелки от лук, орехови листа и т.нат., но са врели некипели. По-обилното торене също помага, но основно правило е на едно и също място две години поред да не садят картофи, моркови и други кореноплодни.
А през м. май като започне летежа на полския ковач /пляска със задните крака и звука е като ударите на ковач/ , пръскаш масово.
Снимката не се вижда, но само по дупките не става ясно. Теления червей е ларва на полския ковач. Може да преживее 4-5 години. Трябва да го знаеш какво е и има ли го при вас. Името му идва от това, че прилича на парче медна тел.
Ако го има, когато садиш картофите на пролет, в лехите освен картоф, поставяш и гранулиран препарат. Има куп народни рецепти като обелки от лук, орехови листа и т.нат., но са врели некипели. По-обилното торене също помага, но основно правило е на едно и също място две години поред да не садят картофи, моркови и други кореноплодни.
А през м. май като започне летежа на полския ковач /пляска със задните крака и звука е като ударите на ковач/ , пръскаш масово.
Честит празник на всички празнуващи- живи и здрави!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Don4o_62
- учете се от него
Данчо,мисълта ми беше ако сея надупчените картофи, дали няма да плъзне и при мен това дето ги е яло или те са го ползвали за гостоприемник,след това са излетели или заровили
При мен никога не са ставали с дупки,та да не си докарам някоя напаст,това питам
При мен никога не са ставали с дупки,та да не си докарам някоя напаст,това питам

Don4o_62 написа:......... че не излиза при мен
Не е само при теб, явно има някакъв бъг, но ще се опитам да решим въпроса!?