Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2021
Модератори: emo vasilev, alekst
- kukukuka
- кандидат преподавател
Re: Зарган 2021
Мilena написа:То, нямаше и ненормални, преди теб!kukukuka написа:аз печеля поради липса на нормални отговори и желаещи да отговарят на тъпи въпросиМilena написа: Темата е за зарган! Няма политика и психопати![]()
![]()
![]()
С няколко думи: Спи спокойно!

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Знаеш ли?kukukuka написа:Мilena написа:То, нямаше и ненормални, преди теб!kukukuka написа:
аз печеля поради липса на нормални отговори и желаещи да отговарят на тъпи въпроси![]()
![]()
![]()
С няколко думи: Спи спокойно!![]()
![]()
мислиш ли.
не ти се отдава
![]()
![]()
Всичко живо и не живо ми се отдава! Стига, аз да го поискам

Оди да си пишеш с G.Petkov

- kukukuka
- кандидат преподавател
вярвай си щом те успокояваМilena написа:Знаеш ли?kukukuka написа:Мilena написа: То, нямаше и ненормални, преди теб!![]()
С няколко думи: Спи спокойно!![]()
![]()
мислиш ли.
не ти се отдава
![]()
![]()
Всичко живо и не живо ми се отдава! Стига, аз да го поискам![]()
Оди да си пишеш с G.Petkov

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Твърдя гоkukukuka написа:вярвай си щом те успокояваМilena написа:Знаеш ли?kukukuka написа:
![]()
![]()
мислиш ли.
не ти се отдава
![]()
![]()
Оди да си пишеш с G.Petkov![]()
![]()

- kukukuka
- кандидат преподавател
ти и никой другМilena написа:Твърдя гоkukukuka написа:вярвай си щом те успокояваМilena написа: Знаеш ли?
Оди да си пишеш с G.Petkov![]()
![]()
![]()

Аз съм алфа, и нямам нужда от закрилникkukukuka написа:ти и никой другМilena написа:Твърдя гоkukukuka написа:
вярвай си щом те успокоява![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- kukukuka
- кандидат преподавател
Мilena написа:Аз съм алфа, и нямам нужда от закрилникkukukuka написа:ти и никой другМilena написа: Твърдя го![]()
![]()
![]()
![]()

Има, но определено не знаеш, а и нямам какkukukuka написа:Мilena написа:Аз съм алфа, и нямам нужда от закрилникkukukuka написа:
ти и никой друг![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и от теб никой няма нужда
![]()
![]()

- kukukuka
- кандидат преподавател
безценното тоМilena написа:Има, но определено не знаеш, а и нямам какkukukuka написа:Мilena написа: Аз съм алфа, и нямам нужда от закрилник![]()
![]()
и от теб никой няма нужда
![]()
![]()

Две са, но ти от къде да знаешkukukuka написа:
безценното то![]()
![]()

-
- ще става разбирач
разбивачкаМilena написа:Две са, но ти от къде да знаешkukukuka написа:
безценното то![]()
![]()

моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

El Pescador написа: разбивачка
Защо? Ти деца нямаш ли?
След всичките безмислени глупости оформени почти в две страници все пак сподели как най вкусно се приготвя зарган според теб . За мен пържен си остава най вкусен (винаги най вредното е най вкусно за съжаление),пробвал съм на скара ,на оребрен тиган няколко рецепти на фурна и разбира се маринован . Не искам снимка няма да е честно .Мilena написа:Един въпрос, на който отговора ми е ясен!
Как най- вкусно се приготвя зарган?
Който познае, му пращам моя снимка![]()
- radoadvokat
- ще става разбирач
Подкрепям напълно. И аз съм пробвал скара, туч и т.н. но пържен ми е най вкусен.bubamara написа:За мен пържен си остава най вкусен (винаги най вредното е най вкусно за съжаление) .
- kukukuka
- кандидат преподавател
като видя скумрия плакия ми става зле