Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Разни в Разни ! :)
Модератор: dantho.mihov
Re: Разни в Разни ! :)
Сигурно не са простотииkukukuka написа:Мilena написа:Не 3, а 5kukukuka написа:ба кой луд ши мандръса три часа![]()
![]()
че и безплатно
![]()
![]()
![]()
То не е за дъртаци![]()
![]()
и кой е този който ще ти търпи простотиите 5 часа
![]()
![]()
мечтателка
![]()
![]()

- kukukuka
- кандидат преподавател
Мilena написа:Сигурно не са простотииkukukuka написа:Мilena написа: Не 3, а 5![]()
То не е за дъртаци![]()
![]()
и кой е този който ще ти търпи простотиите 5 часа
![]()
![]()
мечтателка
![]()
![]()
:lol като цяло ми задаваш простички въпросчета, а отговорите са елементарни!

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Шофьор без книжка! Помниш ли? Нещо, като кола без двигател
Кофти ли се чувстваш

Кофти ли се чувстваш

kukukuka написа:......
Правила на Форума:Мilena написа:......
2.3 - Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани, а създателите на такива постове баннвани и изгонвани от форума без предупреждение.
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- kukukuka
- кандидат преподавател
жертва ли го играешМilena написа:Благодаря ти Боби!

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Алфа жена, никога не е жертва, но може да бъде благодарнаkukukuka написа:жертва ли го играешМilena написа:Благодаря ти Боби!![]()
![]()
женски номера
![]()
![]()

Само едно не разбрах, ти като конкуренция ли ми се изявяваш

- kukukuka
- кандидат преподавател
Мilena написа:Алфа жена, никога не е жертва, но може да бъде благодарнаkukukuka написа:жертва ли го играешМilena написа:Благодаря ти Боби!![]()
![]()
женски номера
![]()
![]()

Мilena написа:Алфа жена, никога не е жертва, но може да бъде благодарнаkukukuka написа:жертва ли го играешМilena написа:Благодаря ти Боби!![]()
![]()
женски номера
![]()
![]()
Само едно не разбрах, ти като конкуренция ли ми се изявяваш![]()
![]()
![]()
Мilena написа:.................. Аз съм неглиже, спрямо безопасните игли ............

А иначе при мен само таквиз реклами изкачат!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- kukukuka
- кандидат преподавател

......Ноооооо...нЕмаш реклами....Понеа за сега не си се оплаквал.......И защо ли???kukukuka написа:![]()
![]()
ухаааа. аз така и дърва цепя зимно време
![]()

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- kukukuka
- кандидат преподавател
аз и домашно вино нямамАчо ♣ написа:......Ноооооо...нЕмаш реклами...........И защо ли???kukukuka написа:![]()
![]()
ухаааа. аз така и дърва цепя зимно време
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

kukukuka написа:.............аз и домашно вино нямам![]()
![]()
то и дърветата останаха в миналото
![]()
![]()
ам сега искат да ми пробутат компот със спирт и танин за вино
![]()
![]()
Проблемът си е само твой- но поне не си от недоволните от рекламите- макар, че си на "мушката"!?!?

П.П.
Пустите му реклами , много ядове създават на НЕУКИТЕ,