Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Иначе заземихме градината,остана малко трева за косене,и да чакаме пролетта .
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- kukukuka
- кандидат преподавател
дано само тя да пукне

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Убеден съм, че Дончо няма намерение да се превръща в "подвижен" донор!?ТТ лови по реки написа:........Или пък това да го подгониш яко с +–300км.?........

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Пусна й трети кабел ли?ТТ лови по реки написа:Иначе заземихме градината

Инак и аз зазимих днес, ама резнах musa basjoo-вците почти до долу и сега ме е яд, че на пролет няма да имат летящ старт.

Само с найлон ли я опаковаш? И те така - със все листа? На пролет какво се случва, налага ли ти се да я клъцнеш донякъде?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

GODzillata написа:Пусна й трети кабел ли?ТТ лови по реки написа:Иначе заземихме градината![]()
![]()
Инак и аз зазимих днес, ама резнах musa basjoo-вците почти до долу и сега ме е яд, че на пролет няма да имат летящ старт.
Само с найлон ли я опаковаш? И те така - със все листа? На пролет какво се случва, налага ли ти се да я клъцнеш донякъде?
Не си ли заклал прАсето, още нищо не си зазимил...
- kukukuka
- кандидат преподавател
бързайте ... утре новите комити мое ги обявят за чумави
и никакви джумерки и мас щот холестерол и тварите здравната каса

Последно промяна от kukukuka на Нед Дек 12, 2021 8:53 pm, променено общо 1 път.
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Бива си те!Павел Три написа:Много,по нашенско може би всеки втори е така.Някои вземат повече на ръка ,а ги осигуряват на минимална.Нали не искаш поименно?bobopeli написа:Та се присетих колко човека познаваш които работят за минимална заплата?Павел Три написа:.....Заплатите минимални..........

- kukukuka
- кандидат преподавател
тъз па съ вре при дъртите

Поправка! Умнитеkukukuka написа:тъз па съ вре при дъртите![]()
![]()
![]()

- GODzillata
Д-р Флекс написа: Не си ли заклал прАсето, още нищо не си зазимил...

Ми то ако е така - ще си остана незазимен!

Ееееех, едно време със сговорна дружина по т'ва време гътвахме свинка от 200 кила и едно теле, па имаше снег до колено, онаа кана седеше потна с руйно вино у него, па като се изпржат ония пресни мрвки с лук, и топла питка, и си апваш, и си пийваш, па излезеш да напраиш малко жлт снега и те така...

А сега вече нема ни кой да гледа прасета за мезета, ни сговорна дружина - секи е или умрел от ковид, или е фанал пътя по чужбина...

- kukukuka
- кандидат преподавател
да не си настъпиш езикаМilena написа:Поправка! Умнитеkukukuka написа:тъз па съ вре при дъртите![]()
![]()
![]()

Споко, ти не си сред тях!kukukuka написа:да не си настъпиш езикаМilena написа:Поправка! Умнитеkukukuka написа:тъз па съ вре при ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Martin Mihailov
- учете се от него
Имаше и згодни невестиGODzillata написа:Д-р Флекс написа: Не си ли заклал прАсето, още нищо не си зазимил...![]()
Ми то ако е така - ще си остана незазимен!![]()
Ееееех, едно време със сговорна дружина по т'ва време гътвахме свинка от 200 кила и едно теле, па имаше снег до колено, онаа кана седеше потна с руйно вино у него, па като се изпржат ония пресни мрвки с лук, и топла питка, и си апваш, и си пийваш, па излезеш да напраиш малко жлт снега и те така...![]()
А сега вече нема ни кой да гледа прасета за мезета, ни сговорна дружина - секи е или умрел от ковид, или е фанал пътя по чужбина...

- Павел Иванов
Ей , превъзбудихте ме на стари години с тия мотори
Та да ви распраам къ оттече коньо у в барата ....
Начи четем си тука за моторетките и ми дзвъни зетьо , че брат му на прибиране от госке при тех на Тенерифе щел да си земел от Мадрид един кемпер та ако съм щел на мен да ми донесе гуми или нещо на тънкана от сорта оти имало место .
И повлиян от ваЩе хротувания на база преглед що има у в оная хафтокъща ....
Начи утре насам ще пътува удобно у в кемпер наследника на класическото "балканче" :

Но у в по-нова генерация оти тва ногу скъпо е те това :
https://www.theparking-motorcycle.eu/us ... LQO88.html
Даже на зетьо брата успел на место да свали едни 200 юро от цената на селъра с което напрау мъ затрогна
Та деда ви Коледа и мен ш ме напраи моторджия таз година а не съм се качвал на двуколесно като драйвър от края на деведесетте

Та да ви распраам къ оттече коньо у в барата ....
Начи четем си тука за моторетките и ми дзвъни зетьо , че брат му на прибиране от госке при тех на Тенерифе щел да си земел от Мадрид един кемпер та ако съм щел на мен да ми донесе гуми или нещо на тънкана от сорта оти имало место .
И повлиян от ваЩе хротувания на база преглед що има у в оная хафтокъща ....
Начи утре насам ще пътува удобно у в кемпер наследника на класическото "балканче" :

Но у в по-нова генерация оти тва ногу скъпо е те това :
https://www.theparking-motorcycle.eu/us ... LQO88.html
Даже на зетьо брата успел на место да свали едни 200 юро от цената на селъра с което напрау мъ затрогна

Та деда ви Коледа и мен ш ме напраи моторджия таз година а не съм се качвал на двуколесно като драйвър от края на деведесетте

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- GODzillata
Ако го не фанат - да земе нещо и за мене - барем четири джанти 19-ки за Фродо, че да турим летните гуми врз них.Павел Иванов написа:...та ако съм щел на мен да ми донесе гуми ...