Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
на тоя може да ти залепне анцуга за ауспуха..
, га не е cz 125 кубика...

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
- kukukuka
- кандидат преподавател
докът не оставите метър кожа по асфалта таа краста нема начесване

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
....... и после псуват ,че пенсиите са малки. Нали?Павел Три написа:.......Някои вземат повече на ръка ,а ги осигуряват на минимална..........
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Не ме мисли , миналио месец си земах онлайн от распродажбата по случай фалита на Рифле пет чифта класически техни модели за 25 юро + 10 юро шипингyco написа:... може да ти залепне анцуга за ауспуха...

Иначе не може да се отрече и на нас и на целио бивш сив / соц лагер , че яко е краднал от Хонда , па и не само от тех , поне като визия ако не като качество

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- Модератор
Е точно това старото къде си снимал в САЩ е между 5 и 8 хил. доларЕ. За колекционери.Павел Иванов написа: .........
Но у в по-нова генерация оти тва ногу скъпо е те това .....
Гледах го в "Спецове в заложната къща ".
bobopeli написа:....... и после псуват ,че пенсиите са малки. Нали?Павел Три написа:.......Някои вземат повече на ръка ,а ги осигуряват на минимална..........
.....и пак те (ние ) виновни....а от кого (когото) зависи ?

Късмет.Всичко е до късмет. 

- Don4o_62
- учете се от него
Танко,не ща с 300 км. по добре 30км. с това
А тоя с коша сериозно се замислям дали да не го заприходя,жената отзад а в коша ще е тъщата
Пафка оня мотор дето ще ти го карат ако не може да се регистрира,хич не ви трябва,без номер и застраховка отиваш към 600 кинта глоба

А тоя с коша сериозно се замислям дали да не го заприходя,жената отзад а в коша ще е тъщата

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- Модератор
Не ми се искаше да го уточнявам, но ще го направя.Павел Три написа: .......
.....и пак те (ние ) виновни....а от кого (когото) зависи ?
Тази ситуация е неизбежна, просто икономическа закономерност. В резултат на вкарването ни в ЕС.
Преди години онези знаеха, че в влизането ни в ЕС, цените постепенно ще се изравняват с тези на ЕС. Влизането на техни стоки и услуги в БГ, но с равнищата на техните стандарти неминуемо вдига цените и на родните такива. Обединяването на пазари също вдига цените на нивото на техните стандарти. Пресен пример е цените на тока през последните 6 месеца. Достигна 500 лв на кВт. Последната ми фактура е 4 пъти по-висока от обичайното.
Заплатите обаче бавно ще догонват техните.
Онова, което скриха от обществото е колко бавно ще става това. Едно или две поколения ?
А проблема с пенциите е проблем във всички развити икономики. Не само при нас. С изключение на Норвегия, където модела е друг.
-
- Модератор
Никакъв проблем за това.Don4o_62 написа: .....
Пафка оня мотор дето ще ти го карат ако не може да се регистрира .....
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Що да не можеDon4o_62 написа:... ако не може да се регистрира,...

Има си номера , талон , застраховка и преглед до февруари + фактура .
Отделно е тестван едно кръгче от 7км по мадридските улици преди да ми го заприходят

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
[quote="dantho.mi.].......Тази ситуация е неизбежна, просто икономическа закономерност. В резултат на вкарването ни в ЕС.
Преди години онези знаеха, че в влизането ни в ЕС, цените постепенно ще се изравняват с тези на ЕС. Влизането на техни стоки и услуги в БГ, но с равнищата на техните стандарти неминуемо вдига цените и на родните такива. Обединяването на пазари също вдига цените на нивото на техните стандарти. Пресен пример е цените на тока през последните 6 месеца. Достигна 500 лв на кВт. Последната ми фактура е 4 пъти по-висока от обичайното.
Онова, което скриха от обществото е колко бавно ще става това. Едно или две поколения ?
А проблема с пенциите е проблем във всички развити икономики. Не само при нас. С изключение на Норвегия, където модела е друг.[/quote]
Това е то да бъдеш не само Агроном, а и "макроикономист"- получаваш изчерпателно манипулативна и същевременно некомпетентна информация!?!?!?

П.П. Очаквам поредния банана за : обидни мнения към модератори.

А проблема с пенциите е проблем във всички развити икономики. Не само при нас. С изключение на Норвегия, където модела е друг.[/quote]
Това е то да бъдеш не само Агроном, а и "макроикономист"- получаваш изчерпателно манипулативна и същевременно некомпетентна информация!?!?!?

П.П. Очаквам поредния банана за : обидни мнения към модератори.

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- Модератор
Ангеле, не си човека, който може да даде оценка.Ачо ♣ написа: ........ не само Агроном, а и "макроикономист"- получаваш изчерпателно манипулативна и същевременно некомпетентна информация!?!?!? :
А некомпетентната информация е тъкмо от учебника по макроикономика, по който съм положил изпита.

В допълнение - пазара в БГ се разви точно по учебника.
Така е -та кой съм аз - неграмотник някакъв , та да имам различно мнение от "КОРИФЕИТЕ"..!?!?dantho.mihov написа:..........Ангеле, не си човека, който може да даде оценка.
.

То и ти не си човекът да ме коментираш, и за теми дето си на светлинни години от мен, но си позволи нееднократно да го направиш за какво ли не , нооооооооо........ще ти напиша:
Явно тук всеки осмелил се да изкаже различно мнение от "цензурата" е подложен на "репресия" под благовидния аргумент - нарушаване на правилата" УДОБНО - НАЛИ...!?!? Баси двойният аршин, ами аз мога да ви посоча маса примери за нарушаване на правилата от самите вас, ама кво от това- който държи ножа, той реже "СИРЕНЕТО"!?!?
Стига вече, госпада демагози - комплексари...........!?!?
П.П. Това последното написано няма нищо общо със спора икономически- просто напомняне за другите за твоята същност, а и не само, но които има уши ще чуе, и който има очи ще види....!?!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- Модератор
И каква е моята същност ?Ачо ♣ написа: ......просто напомняне за другите за твоята същност, :

Не обичам да се хваля, но го коментирахме вече, че освен агроном, съм и магистър по икономика. От по-новата генерация икономисти. Без политикономия и марксизъм-ленинизъм. При това тя е трета ми по ред диплома.
Та цирка не го правя аз.
- kukukuka
- кандидат преподавател
за жалост умните ги тъпчат и им спретват какви ли не гадории. ам тук е така и така е било.
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"