Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Най-накрая да пробвам мача
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- фен клуб-скобар
Най-накрая да пробвам мача
Отидох на първи април
за риба на язовира до нас да изпробвам как стои мача ( за пръв път ловя на мач ). Накупих си най-нужните потребности и газ с моторедката. то времето беше едно ( накрая след като хванах единствената риба (рибка)взе да вали и набързо събрах такъмите-нямаше такова лудо каране по камъняците и после по пътя
). Доволен съм много. Малко ми е куцо хвърлянето на ваглерите ама и това ще се оправи, както и мятането с прашката. Като взех да стрелям навсякъде та щях да се прибия по едно време и взех да се оглеждам за други риболовци да не ме гледат и да се смеят
.Смятам на 7-ми да го пробвам пак като се оправи малко времето. Ето го мача и няколко снимки: Да оточня : мача е New UK Match Hermes на EURO STAR 3.90 , а макарата на Grauvell LOTOS Xr 1500-match
незнам защо само по три снимки мога да качвам

незнам защо само по три снимки мога да качвам
Последно промяна от vlado-fidera на Вто Апр 08, 2008 1:44 pm, променено общо 2 пъти.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Re: Най-накрая да пробвам мача
Колега, моят случай е идинтичен.И аз днес за пръви път се пробвах с риболова на мач.ПРавех хранителни петна 20 на 20, не е за описване
Скъсах току що купената прашка,и добре че имах стара, та се справих със захранването
И аз хванах една рибка, което си беше направо постижение.Разликата между двамани е че на мен имаше кой да ми се смее , бях с гого 45 шарана и рошко, който много ме открехна за ПОДРОБНОСТИТЕ.Така че ,споко,човек се учи докато е жив
Да се похваля, пръчката еТубертини 4.20 8-25,а макарата е Шимано EXAGE 3000MRA.Успех 

И аз хванах една рибка, което си беше направо постижение.Разликата между двамани е че на мен имаше кой да ми се смее , бях с гого 45 шарана и рошко, който много ме открехна за ПОДРОБНОСТИТЕ.Така че ,споко,човек се учи докато е жив

-
- фен клуб-скобар
А някой може ли да ми каже как мога да качвам повече от три снимки

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- shelby
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Бате май не може настройката се прави от ад минския панел в ,който потребителите като мен и теб нямаме достъп !vlado-fidera написа:А някой може ли да ми каже как мога да качвам повече от три снимки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- учете се от него
Аз ей сега качих доста повече от три в 'Информация за водоемите" , но първо в "галерията" и после от там , не чрез "прикачени файловеvlado-fidera написа:А някой може ли да ми каже как мога да качвам повече от три снимки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()