Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)
Първо ме погна Барутчията,а съм имал проблеми и с теб,и с Бобопели!
Здравословно е малко да излезеш от играта за месец и да ти дойде акъла къде аджеба се намираш!

Ицето се е заблудил ,че Вселената и Сайта се въртят около него,което е пубертетски проблем в 8-ми клас,докато постепенно всеки разбира с възрастта,че е господин Никой,просто имаш някакъв момент от живота в който си на гребена на вълната или ставаш известен с нещо и после всичко потъва в забрава!
За това е важно непрекъснато да се доказваш,да си актуален в нещо,иначе си аут или в позиция БАН!

Ицето се е заблудил ,че Вселената и Сайта се въртят около него,което е пубертетски проблем в 8-ми клас,докато постепенно всеки разбира с възрастта,че е господин Никой,просто имаш някакъв момент от живота в който си на гребена на вълната или ставаш известен с нещо и после всичко потъва в забрава!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
По същия начин риболова на кльонк е по-скоро с образователна цел,колко струваш и колко можеш сам в тъмното и в нищото!
Трябва да пребориш първо страховете си от непознатото,а пък самия улов е само следствие на вътрешните усилия!
Когато кльонках в началото се чувствах като глупак,който не знае с какво се е захванал и къде се намира,но с рутината нещата се променят и идва успеха!

върнете Ицо върнете Ицо защото имаше една тема във форума която се движеше и ще я спрете, ставате смешни с тези банове
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Чекай сега Ицо докато е в Изолатора,да го доубия,нали ми е приятел!
А бе селяндур нещастен,как не те е срам да се опитваш да замажеш камъка на тази къща с некви тъпи замаски?
Да си видял някой Замък да му сменят дървената дограма или да му правят изолация?
Немаш грам синя кръв,да се насладиш на труда на робите които са градили от камък за вечни времена!
Ако беше като мен,потомък на руска графиня,щеше да лакираш камъка да блести,а не да го замазваш с вар!
Като се появил,ще те осоля яко като пушена скумрия!Немаш грам царска кръв,дедите са ти овчари!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Най-вероятно прабабата на Краси е спала с некой Император незаконно преди 2000години и за това толкова му върви със сомовете,така са повечето от Филипополис,имат синя кръв!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ицо,на мен ми е чудно как дядо ми-немец по майчина линия е оцелял в СССР,като военнопленник на Сталин и даже е направил 4деца в Самара?
Звучи ми невероятно Сталин да е пожалил некой германец и да го остави жив!
Почвам да разследвам загатката,па не се знае,мое да станем сталинист,като Путин!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Дядо ми по бащина линия отива в Сърбия с танка срещу хитлеристите,но в някаква Клисура удрят първия танк и колоната спира,та го пленяват в концлагер!
Оказа се,че и двамата ми дядовци са военнопленници,единия на Сталин другия на Хитлер,но са оцеляли с някакъв късмет!

Ачо ♣ написа:...........
Не тукG.Petkov написа:...........

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
По същия начин оцелява и големия сом,научава се да се пази от нас и трябва голям късмет за да го хванеш!

- kukukuka
- кандидат преподавател
сомът винаги е жертва. от мънички до големи нема прошка
кой ще го чака да порасне , че друг да го хване
ам и ние намаляваме като народ или мърша

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
"Да те ебем в устата" Ти кого наричаш "некви тъпи замаски"Troli Rapala написа:Чекай сега Ицо докато е в Изолатора,да го доубия,нали ми е приятел!![]()
А бе селяндур нещастен,как не те е срам да се опитваш да замажеш камъка на тази къща с некви тъпи замаски?

Ицо е машала момче на възраст, готин и сприхав, но нежен! Айде да си го върнем, Боби!
Аз като гласувах за модератори, Вие се опнъхте като свинки в кал, пък сега ревете 

Винаги съм харесва "Камиската долина", само и единствено заради един участник!
Кой ли е той?
ОБИЧАМ ТЕ бате Ицо!!!
Въпреки несгодите!
Кой ли е той?
ОБИЧАМ ТЕ бате Ицо!!!
Въпреки несгодите!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Колко силно го обичаш,нали ти заби нож в гърба?Мilena написа: ОБИЧАМ ТЕ бате Ицо!!!
Въпреки несгодите!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Хем го обичаш,хем не го уважаваш,ще падна от смех с теб!Мilena написа:От цялата схема, само не разбрах, защо нагласи мен в твоя спор с модератор?
А те уважавах!