Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа:
Troli Rapala написа:Копейкин днес ми оправи настроението,ще взема да изпратя на Милена от Варна торба със шопски моркови да си ги рупат там заедно с Магарешки! :mrgreen: :drinkers: Бон апети,сопите са поръчани у Перник! :mrgreen: :drinkers:
пращай винкеуо че треа ремонтират моста щот арматурата ръждясала :lol: :lol: :lol: ам ний и ръждиви винкеуи нещем :lol: :lol: :lol:
Ще им сложим бариера на Аспаруховия мост и минаване само със зелен сертификат и целувка на американския флаг! :wink: :mrgreen: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

наздраве . ам виното било кръвта христова а пърленката тялото ам тъй го дъвчат баптистите :lol: :lol: :lol: аз добавям лучец и сланинк кат по прост и ич не ми дреме за претеча и след теча :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа: :lol: :lol: :lol: аз добавям лучец и сланинк кат по прост и ич не ми дреме за претеча и след теча :lol: :lol: :lol:
И тука има сланина,прав си Арно е! :drinkers:
IMG_20220112_195025150.jpg
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

требе да се лъзга мезето :wink: :drinkers:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Днес гледах пред Парламента как се бутат овцете,ма полицаите са ни яки момчета и ги изгониха от кошарата! :mrgreen: :drinkers: Не знам само какво пише у Библията за тия дето мътат водата? :roll: :drinkers: Некой ще лови риба май? :roll: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

сътворяват новини и дрънки-брънки :lol: :lol: :lol: пак напълниха болниците :lol: :lol: :lol: те това е чисто бактериолгично оръжие :wink: няма нищо случайно :mrgreen: Албания е пълна бункери и противоатомни скривалища :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа:наздраве . ам виното било кръвта христова
От това изказване на Исус излиза,че е бил заклет пияница! :wink: :drinkers: Аз вярвам на Римската сентенция-Във виното е истината,във водата е здравето! :wink: :drinkers: Демек от виното се палиш,а с водата гасиш жаждата! Затова ми е много смешно защо търсят Свещения Граал,като със сигурност на Тайната вечеря всеки е имал по две чаши,една за виното и една за водата! :wink: :drinkers: Щом са се събрали и са пили вино,са си прости пияници,като всеки нормален човек по онова време! :mrgreen: :drinkers: Виното е било единственото релаксиращо забавление!Заради тъпата религия са забранили гладиаторските игри,това няма да им го простя! :cry: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

В Рим всеки турист иска да види Колизеума и въобще не му дреме за Ватикана и педофилските им гнусотии! :wink: :drinkers: Света се движи все още по Римските закони и така ще си остане вечно! :wink: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

ам от ляп и зрелища. останал само хляба ам после минали на макарони :lol: :lol: :lol: но виното си го цоцкат и до днес :lol: :lol: :lol: пък на Дионисовите празници Гърците здраво са се освинвали с вино :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Връщам си старите Богове Зевс и Дионис,поне са били хора като нас,истински Герои! :wink: :drinkers: Наздраве за Пилат Понтийски,бил е наше момче някъде от Черно море,че го е разпнал тоя измамник и пияница Йешуа! :wink: :drinkers: Предпочитам да съм наследник на Спартак,вместо овца на Йешуа! :wink: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

чакам Февруари да видя кобрата в триъгълника чи мноу му се пенявят :lol: :lol: :lol: ам вече не му пробутват сушита-мушита :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Най-ме кефи Хенри Осми,казал е на папата да го духа и си е правил каквото си иска,шат на тъпата гъска главата,като не може да му роди наследник и така осем пъти! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Тук съм Великата Кобра българска! :wink: :drinkers:
IMG-57f279b285ca7fb0d6c4349659c43d20-V.jpg
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Кобрата ми е болна тема,тая чалгарка Андреа не иска да ражда и само му изгуби времето,щот човек без да създаде поколение и семейство е половин човек! :wink: :drinkers: Брат му се справя с нещата от живота по-добре! :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

далеч от такива. тя и да роди после такива номера може да му върти че ако си избива бесовете на ринга бедна ми е фантазията.ам късметът му такъв от към женските. :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”