Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Martin187
новобранец
новобранец

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от Martin187 »

Това май ми е първия пост в тоя форум...

Не съм на същото мнение на списващите (или поне на списващите в поне последните 200 страници, грозно е...).

Троли, stay strong!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

robber_79 написа:Оставам с впечатление, че хората тук нямат много свободно време за риболов.
От работа нямат време! :rolleyes: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Troli Rapala написа:
robber_79 написа:Оставам с впечатление, че хората тук нямат много свободно време за риболов.
От работа нямат време! :rolleyes: :drinkers:
:lol: :lol: :lol: работлив народ :wink: плетът мрежи , серкмета и др. работи :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

kukukuka написа:........... и др. работи ................
ВЕрно и др. раУти...................................

БЕШЕ ДОШЪЛ ДА КУПИ ТАМПОНИ ЗА ЖЕНА СИ ,БИЛА В ЦИКЪЛ ...

И аз му казах, че така и така уикенда му е прецакан, защо да не вземе да отиде на риба.......
- Колко продажби направи днес? - попитал мениджърът
- Ами-и-и, една.
- Една?!? Обикновено продавачите правят 20-30 дневно. И за каква сума?
- За 115 237 долара
- Какво? За 115 237 долара? И какво продаде?
- Ами дойде един човек и аз му продадох малка кукичка за риба. После му продадох средна кукичка. След това му продадох голяма кукичка. После му продадох нова въдица. Попитах го къде смята да отиде на риболов, той каза 'надолу по крайбрежието', аз му казах че ще му е необходима лодка, заведох го на долния етаж и му продадох модела на Hains Hunter с двата двигателя. После той спомена, че неговата Хонда Сивик едва ли ще може да влачи тази лодка, и аз го заведох при автомобилите и му продадох едно Паджеро 4Х4.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

тоз възел трудно ши съ развърже :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Нарочно го пуснах и тука :lol: защо има шмиргели кьде много обичат да четьт е верват на интернет и платени медии :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

:smt043 :smt044 :smt023 аз на комшиите не вервам пък кво остава на некви непознати :lol: :lol: :lol: обичам свинското чуми европейски :lol: :lol: :drinkers:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Саше,уважавам те като риболовец които има знания,но засега остави ония вишши сили дето ти фъргат захранка за космически разум и т.н. а вземи гледай телевизия Алфа ....доста работи ще ти станат ясни от - до,но го дръж за себе си :D :drinkers: и пак ще си говорим :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

отказвам да ям попкорн и да гледам капитан америка :lol: :lol: :lol: ши мина и без шафран у пресното млеко :lol: :lol: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

изкъпете се в река Ганг :lol: :lol: :lol: ам да свиквате :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Martin187 написа:Това май ми е първия пост в тоя форум...
Троли, stay strong!
Благодаря ти братко! :wink: :drinkers: В момента съм последното старо куче оцеляло у форума!За мен форума е училище,научи ме на много неща! :rolleyes: :drinkers: Избягвам и надушвам Бановете,като дърт сом! :wink: :drinkers: Ицето го хванаха,дано да го релийзнат!Ние с него сме бегълци от другия форум,Емо ни изгони и сме му врагове! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Don4o_62 написа: а вземи гледай телевизия Алфа ....доста работи ще ти станат ясни от -
Пуснах я,днес ще я гледам цял ден! :wink: :drinkers: За Славчо нема да дам 78ст.! :wink: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

и Джокович го баннаха за 3 години от Австралия ам и му искат половин милион :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Martin Mihailov написа:Нарочно го пуснах и тука :lol: защо има шмиргели ...и платени медии :drinkers:
Няма платени медии, всички медии печелят пари от шмиргелите! :wink: :mrgreen: :drinkers: Медиите печелят от реклами,друго не ги интересува! :mrgreen: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”