Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от Martin Mihailov »

Нестава вьпрос за спин :roll: Прочети хубаво.Това е тая сьщата Радка Аргирова кьде сега текива като тебе и верват за ваксините :lol: :lol: :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Днес на една антиваксърка и обясних,че няма как да отидеш в Африка без да си ваксиниран от Малария и така е от поне 40години!Чичо ми и леля ми бачкаха в Ангола по комунизма,имам позната баровка която ходи на Сафари там и т.н.! :wink: :drinkers: И никой не се прави на "умен" с тъпите въпроси,какво съдържат,кой ги произвежда,отровни ли ? :rolleyes: И с Ковид е така! :mrgreen: :drinkers: Нищо ново под Слънцето!Просто поредната нова болест!Науката е вече напред и бързо се справя с проблема! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Martin Mihailov написа:.Това е тая сьщата Радка Аргирова кьде сега текива като тебе и верват за ваксините :lol: :lol: :mrgreen:
Пич,познавам хора от цял свят и си сверявам редовно часовника,къде са те,къде сме ние и то най-вече в здравеопазването! :wink: :drinkers: И мога да ти докажа в цифри и проценти колко сме изостанали,а също и с личен опит от Париж,обиколил съм им повечето болници! :wink: :drinkers: Аз се уплаших от Ковид, защото видях как измират хора пред пълните болници в Италия,а също и от Емо Тапета,едвам оцеля и беше жив скелет,а жена му умря!И хоп,като се появи ваксината бях от първите на рехавата опашка! :wink: :drinkers: Въобще не съм чувал за Аргирова! :wink: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

целио свет е болен ,ам и да са пънете па ши идете у дупката :lol: :lol: :lol: нема да стигнете и до регистртурата кат ви напъна църната с косата :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Martin Mihailov написа:Нестава вьпрос за спин :roll: Прочети хубаво.
В България още нямаме правила за приемане на спешен случай,кой-какво да прави като се наложи!Толкова сме прости и изостанали! :wink: :drinkers: Разследването няма смисъл,а решение от тук нататък каква да е процедурата,ще отнеме три дена мислене и въвеждане,може и 10минути ако звъннат на някой френски доктор от Спешното! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа:целио свет е болен ,ам и да са пънете па ши идете у дупката :lol: :lol: :lol: нема да стигнете и до регистртурата кат ви напъна църната с косата :lol: :lol: :lol:
От дупката Спасение нема,но един читав доктор и науката могат да забавят процеса с години! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

В краен квартал на Париж съм на гости на българка,сина ми се качва на колело,пада и си чупи крака!Звъня на 112 и им казвам подробно,че детето е онкоболно с вътрешна протеза!Идва Специална линейка,кола с Хирург,двама полицаи на мотори и полицейска кола!Стабилизират го половин час в Линейката и Полицаите правят кордон през задръстването за да може линейката да не спира и да не се клати,това са 30км. през невиждан трафик до болницата в центъра,все едно Макрон карат,всичко прави път! :wink: :drinkers: Толкова сме изостанали в грижата един към друг,че само ми се плаче! :rolleyes: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

у наште ширини е тва че не сакам на мен да ми е добре ам на Вуте да му е зле :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа:у наште ширини е тва че не сакам на мен да ми е добре ам на Вуте да му е зле :lol: :lol: :lol:
Ще си научим урока,само от 2007-ма сме на Свобода! :wink: :drinkers: Моисей 40години им е наливал акъл в пустинята за да ги направи Фараони! :mrgreen: :drinkers: Та до 2047-ма има още път да извървиме! :mrgreen: :drinkers: Само да не пукнеме от глад дотогава? :mrgreen: :rolleyes: :drinkers:Че Путин ако реши да си вземе АЕЦ,газа и нефта наобратно,ще сечем дърва! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ракията колкото тебе ли е Убава?-Да! :rolleyes: Па донеси ми една бира тогава! :mrgreen: :drinkers: Те това е интелект! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Докато си покажеш личната карта и си умрел! :butthead: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Troli Rapala написа:Докато си покажеш личната карта и си умрел! :butthead: :drinkers:
ам смешна помощ у смешното отделение :lol: :lol: :lol: колкото са по големи очакванията толкова са по големи разочарованията :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа:
Troli Rapala написа:Докато си покажеш личната карта и си умрел! :butthead: :drinkers:
ам смешна помощ у смешното отделение :lol: :lol: :lol: колкото са по големи очакванията толкова са по големи разочарованията :lol: :lol: :lol:
Болен ли си и риболова приключва,а за да не се разболееш трябва да се смееш! :wink: :drinkers: Да ти е положително настроението,защото тогава мозъка произвежда ензими за подхранване на червените кръвни телца! :wink: :drinkers: В Пирогов не ти искат лична карта,посрещат те полицай и медицинска сестра,а у Враца нема правила и са сложили някаква кифла,поне да и бяха обяснили какво да прави,но нема кой,нема система!У Враца нема да стъпим повече! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ловим риба на Жребчево и се прибирам към брега и заварвам жена ми и децата у техната лодка в неква паника! :roll: :drinkers: Малката се закачила за една тройна кука в крака и пищи! :mrgreen: :drinkers: Закарвам я в Нова Загора и там ми викат-Неаме хирург! :rolleyes: :drinkers: Аре сега към Сливен,там па чаках два часа да им застъпи смяната,но все пак извадиха куката!Та има значение къде живееш при медицински проблем! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Другата ми случка от Жребеца е с едни идиоти,натоварили се 10човека в скутер и яко газ и завои,но на единия лодката се кюлна и изпадаха от чувала с картофи,почна едно давене-спасяване,дойде полиция и линейка,страшен сеир! :rolleyes: :drinkers: Размина се без жертви,чист късмет! :mrgreen: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”