Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от Troli Rapala »

Току що гледах Кирето и няма въпроси и отговори за цената на промишления ток! :wink: :drinkers: Пълно мълчание за БЕХ и Енергийната борса или износа на ток! :rolleyes: Защото в момента това е основния проблем,а не газа! :wink: :drinkers: Щом има тишина,значи се краде! :wink: :drinkers: За мен Киро е бита карта, никакъв шанс за успех! :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Troli Rapala написа:В Главните роли:Бай Дън играе Римския Император,Путин е царя на Еврейското царство! :wink: :drinkers:Останалите са шпиони,двойни и тройни! :mrgreen: :drinkers: А Бай Ганьо е над нещата понеже е Бог! :wink: :drinkers:
Тъй вярно :lol: :lol: :lol: гледам никой не стана богат ам с туй газ, чорапи, наметало ме върнаха в казармата :lol: :lol: :lol: сал не казаха от де иде атома :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

начи на ино 3 членно семейство му требе 2100 лева ам германската минимална заплата е1621 евро :lol: :lol: :lol: не щеме ний богатсво не щеме ний пари а искаме от Бога да ги наводни :lol: :lol: :lol: щот праведен народ сме и Бог ще ни спаси с манната си небесна ще ни нагости :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа: и Бог ще ни спаси с манната си небесна ще ни нагости :lol: :lol: :lol:
Ако беше вярно,никой немаше да работи! :wink: :drinkers: Бог ми хваща рибата,пече я на дървени въглища и ми я поднася докато галим некое коте на 18! :mrgreen: :drinkers: Прометей поне ни даде огъня,а Исус ми предлага да яздим магаре! :rolleyes: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Всички удобства които имам са постижение на мислещи хора,като почнем от ракията та до ток,хладилник или самолет! :wink: :drinkers: Исус ми е излишен,само лъжи и измами от преди 2000години! :rolleyes: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Troli Rapala написа:Всички удобства които имам са постижение на мислещи хора,като почнем от ракията та до ток,хладилник или самолет! :wink: :drinkers: Исус ми е излишен,само лъжи и измами от преди 2000години! :rolleyes: :drinkers:
:lol: :lol: :lol: грешен си чадо, ам покайсе за тез мисли и бог ши ти прости инак щи прати кетенца с венерически болести :lol: :lol: :lol: тока ти ши спре и летос ши пиеш топла бира :lol: :lol: :lol: та със самолет само до Скопие да ходиш :lol: :lol: :lol: който дава наказват го щот лихва иска голема :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа: :lol: :lol: :lol: грешен си чадо, ам покайсе за тез мисли и бог ши ти прости
Пич,това е психоатака! :wink: :drinkers: Вменяват ти някаква вина и те лъжат кое е вярно и кое грешно! :wink: :drinkers: Земята била плоска,център на Вселената и подобни лъжи! :rolleyes: :drinkers: Римляните са хранили лъвовете с грешните християни,а християните после са изгаряли на клада "грешните" римляни! :mrgreen: :drinkers: Въртиме се у кръг от хиляди години,кой е по-грешен и се избиваме за нещо което го няма-Бог! :mrgreen: :drinkers: Науката е обяснила какво означава Бог Зевс който хвърля светкавици на гьола,просто сблъсък на топли и студени въздушни маси! :wink: :drinkers: Моисей и Мохамед са психично болни шизофреници щом са чували гласове,това е ясно на всеки психолог! :mrgreen: :drinkers: Всяка нова цивилизация си е измисляла Бог или Богове,викам стига толкова и да не ни облъчват с глупости! :rolleyes: :drinkers: Всеки който има смартфон е Бог,може да се свърже със всеки или да види всяко кътче на планетата!;)Аз съм у 21-ви век и се кефя на лодка с мотор,а който иска да живее в 5-ти век да гребе колкото си иска! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Аз познавам Аллах от лудницата в Курило,прикрива се под името Салим Бехар! :wink: :drinkers: Там има и поне двайсет Исуса и всякакви други богове,от там управляват космическите процеси в Галактиката! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

ба ша гребът :lol: :lol: :lol: ее там в Судан мноу безработни че и гладни ,и жадни :lol: :lol: :lol: ам опрсакали шеф талибанин в Сирия :lol: :lol: :lol: ся е при девиците :lol: :lol: :lol: другите талибан шебек що не щът да идат с него :lol: :lol: :lol: забраната за риболов излезе 2022-2024г.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

У Ватикана на централния площад няма статуя на Исус,а езически Обелиск който символизира Слънчев лъч! :wink: :drinkers: Обелиски има в Париж,Лондон и Вашингтон и даже у София в Борисовата градина,Руски паметник и Паметника на Левски са с тази форма! :rolleyes: :drinkers: Амон Ра е жив и вижда всичко,това е извода! :mrgreen: :drinkers: Слънцето е нашия Създател или Унищожител,никой друг! :wink: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

ам аз съм чел за един галактически стопаджия па разправяше за други идиоте у галактиката :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа:ба ша гребът :lol: :lol: :lol: ее там в Судан мноу безработни че и гладни ,и жадни :lol: :lol: :
Като не искат да са в Римската империя си е техен проблем! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа:ам аз съм чел за един галактически стопаджия па разправяше за други идиоте у галактиката :lol: :lol: :lol:
Сами сме на самотен остров у Галактиката,нема бегане! :wink: :drinkers: Ще си ловим риба и пасем овце още милиард години,докато не ни опече Слънцето! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа:ам опрсакали шеф талибанин в Сирия :lol: :lol: :lol: ся е при девиците :lol: :lol: :lol: другите талибан шебек що не щът да идат с него :lol: :lol: :lol:
Богатите шейхове си плющят тук и сега,а робите им измират в глупост! :wink: :drinkers: Талибаните бяха на почивка 20години в Катар при шефовете! :wink: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Земята се върти
Метеорит лети
Той идва
:lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”