Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дупките на Песнопой
Дупките на Песнопой
Пиша го в успешни,защото след три валата за мен е такъв
Днес пак бях там и този път ме зарадва тази хубавица-56см,към две кила

Иначе от сутринта до обед на плувка-едно кълване.Водата все още е бистра и студена и не се забелязва никакво движение на риба.Миналата седмица нивото беше с около 30см. по-високо и по-малките дупки се бяха разляли по полянките.Сега си е на нормалното ниво.Според мен скоро няма да даде риба(ако даде въобще)

Иначе от сутринта до обед на плувка-едно кълване.Водата все още е бистра и студена и не се забелязва никакво движение на риба.Миналата седмица нивото беше с около 30см. по-високо и по-малките дупки се бяха разляли по полянките.Сега си е на нормалното ниво.Според мен скоро няма да даде риба(ако даде въобще)

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- учете се от него
Re: Дупките на Песнопой
Браво колега-добро крокодилче!
Дай подробности , на какво , как , екшън....... 

На блесна-жълт Мепс Лусокс №3.Извадих я от първат малка дупка(след голямата посока Карлово)За съжаление Стряма иска да затрие и нея.Половината дупка е покрита с леща.До нея от по-чистата страна(от към пътя)може да се иде само с гащиризон.За екшъна...той трябва да се изживее 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- nikaro
- ще става разбирач
Красавица 

- XauBaHkO
- ще става разбирач
Мдам , ся му остава да измъкне и звяра като иде следващия път!nikaro написа:Красавица

- slavi_8899
- вече хвърля и на тежко
БРАВО КОЛЕГА
!! тва си е направо слука, днеска и аз мъчих положението ама нъцки. видях по папурите три дребни на припек ама не помирисват, седат си покрай каракудките и въобще не им обръщат внимание
!!!!!

Браво.Дано се окаже,че не си прав и да трагне.
УБАВА Е МНОГО 

Някаква следа от лин или бабушка? Или да сте чули някой да е изкарал?
TICA FAN