Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Разни в Разни ! :)
Модератор: dantho.mihov
Re: Разни в Разни ! :)
dantho.mihov.......... Ще ви споделя три истории в района на Малко Търново
Не зная кой кво е разбрал от всичките ти три "истории", но по- абсурдно, да не използвам по- груба дума, няма как на когото й да е било да му стане ясно какво искаш да кажеш!?!?!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- kukukuka
- кандидат преподавател
кльонкат с буталото на калашника

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
И това не е....Калашниците са на три метра от тях---- явно нова иновация на кльонкане, ам там думата има Усо....!?!?!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- kukukuka
- кандидат преподавател

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
бутало има буталката на баба ти за масло..

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

Ни са хили.....ако не си удволетворен от отговора на УСО, обърни си към Философа-антихрист-извън галактическия Троли.....там грашка нЕма......!?!?!?

- Martin Mihailov
- учете се от него
Дори и Одонго я подминава , като малка гара..Баси и джендарския ЕС..!?!?

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
По принцип Трифонов е прав, че политиката разделя и скарва хората,
Ама пък така се случи, че си имаме министър председател, който се държи като клоун.
Изборите ги спечели неидентифициран политически субект - някакво ПП.
Путин след осем години пауза реши да продължи с анексирането.
Та се събраха актуални теми.
Сега остава само Ердоган да се сети за доктрината лансирана от Давутоглу,
При която Турция претендира за "своите земи" стигащи до Виена и да поиска южна България,
И нещата ще се подредят !
Аз ще се запра малко, освен ако няма нещо смешно, за бъзик.
А и много глупости се изписаха, неприятно ми е да си чета моята си тема, дейба !
Данчо,
Хубаво разказа за преди 1989 година,
А сега как е на тази граница ?
Пази ли някой, стреля ли се без предупреждение или .................. ?
То добитък едва ли има много, ама все някакви хора живеят.
Имам един комшия, вече се е отказал от София и се е обявил за "синеморец" !
Видях го вчера и рече:
- Другата седмица палиме и чак ноември ще се върнем !
Ходят с жена си там, ловят риба, берат гъби, ходят по 10 км на ден и много са доволни !
Да не ги застреля някой верен на Партията граничар, а ?
Ама пък така се случи, че си имаме министър председател, който се държи като клоун.
Изборите ги спечели неидентифициран политически субект - някакво ПП.
Путин след осем години пауза реши да продължи с анексирането.
Та се събраха актуални теми.
Сега остава само Ердоган да се сети за доктрината лансирана от Давутоглу,
При която Турция претендира за "своите земи" стигащи до Виена и да поиска южна България,
И нещата ще се подредят !
Аз ще се запра малко, освен ако няма нещо смешно, за бъзик.
А и много глупости се изписаха, неприятно ми е да си чета моята си тема, дейба !
Данчо,
Хубаво разказа за преди 1989 година,
А сега как е на тази граница ?
Пази ли някой, стреля ли се без предупреждение или .................. ?
То добитък едва ли има много, ама все някакви хора живеят.
Имам един комшия, вече се е отказал от София и се е обявил за "синеморец" !

Видях го вчера и рече:
- Другата седмица палиме и чак ноември ще се върнем !
Ходят с жена си там, ловят риба, берат гъби, ходят по 10 км на ден и много са доволни !
Да не ги застреля някой верен на Партията граничар, а ?

- kukukuka
- кандидат преподавател
има и игла ам не е за шиене

-
- Модератор
Христо, вярно, че обърках думата. Там местните на всяко преграждение казват кльон.

А иначе визирах ниската ограда на 2 метра от браздата.

Бат Ачо, цитирах думите, че автомата е за стреляне. А примерите ми не показват това. При все това, че събитията са по времето, когато ни втълпяваха, че Турция ни е враг. И, че турците са лоши хора. Основното и в трите примера е добротата въпреки идеологията. А не оръжието.
Та който не знае, какво е кльон-да го светнем, по теловете върви електрика 12 или 24 волта и даде ли на късо или се среже дава сигнал в караулното, къде точно се намира повредата, звуков и светлинен, често се причиняваше от диви животни-зайци, лисици и нагоре-по 2-3 пъти през нощта на всяко дежурство съм имал.
А, който не знае, какво е кльонк, пак можем да го светнем...

А, който не знае, какво е кльонк, пак можем да го светнем...

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902

- kukukuka
- кандидат преподавател

- Диканаров
- кандидат преподавател
На колегата РДимитроф! По мен няма да стрелят граничари, защото съм спазвал винаги установените правила! Визи, паспорти, билети и преминаване през КПП на летище, пристанище, гара или шосе! Всички други, които са бягали през границата или промъквали за да влязат са били с нечисти намерения ! Не знам на колко сте години, но до 1954 г е имало горяни, които са извършвали диверсии, внасяли са оръжие, радиостанции, пари, фотоапарати, и материали, симпатични настила и т.н. Водена е била въоръжена борба и държавата се е защитавала! Много от тези дето са пък бягали, са били криминално проявени и търсени за изтърпяване на наказания! Може и да не знаете но у нас е имало смъртно наказание за злоупотреба над 100 000 лева от преди двете обмени на парите у нас!Това нещо трябва да ви подсеща!
Павка, ОК спираш, без да отговориш на конкретни въпроси! Твое си е право! Но съм сигурен, че ти е трудно да защитиш очевадното двуличието на ЕС и НАТО по ред външно политически въпроси!За теб може Онова време да е било робство, за мен бе времето за всестранно икономическо, образователно и културно развитие на страната ни и обществото ни!
Спирам и аз! Скоро тръгвам за моя център на Земния Рай и ще влизам един два пъти месечно, колкото да пипна пулса тук! Не се крия и не бягам!
Използвам случая да кажа на всички на които съм нещо обещал тази зима,че ще го изпълня! На лични ще информирам всеки, да ли съм вече готов или е настъпило време за...!
Павка, ОК спираш, без да отговориш на конкретни въпроси! Твое си е право! Но съм сигурен, че ти е трудно да защитиш очевадното двуличието на ЕС и НАТО по ред външно политически въпроси!За теб може Онова време да е било робство, за мен бе времето за всестранно икономическо, образователно и културно развитие на страната ни и обществото ни!
Спирам и аз! Скоро тръгвам за моя център на Земния Рай и ще влизам един два пъти месечно, колкото да пипна пулса тук! Не се крия и не бягам!
Използвам случая да кажа на всички на които съм нещо обещал тази зима,че ще го изпълня! На лични ще информирам всеки, да ли съм вече готов или е настъпило време за...!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Дедо Гоше да ти отговоря тук.Чета с интерес твоите теми и всички други такива.Почнах по малко да отговарям а на политически ще спра да отговарям.Някои от тук списващите мислят че само тяхното мнение е меродавно и не търпят чуждо.Почват се лични обиди и нападки ,а мисля че целта на форума е друга.Някой път е по добре първо да се помисли ,после да се пише и налага мнение.Мнозина от нас лично се познават а защо да се стига до кавги.Още повече за политика.Нали някой път може да се срещнем по реки или язовири......
Късмет.Всичко е до късмет.