Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Разни в Разни ! :)
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Разни в Разни ! :)
На страница първа съм написал това - учтиво, без обидни думи, кратко и ясно.
Помолил съм "да не отварят темата".
Въобще не съм си и помислял, че потребители с които съм в конфликт от години,
Ще пишат и ще ме обиждат в МОЯТА тема !
Преди години, когато станах потребител на сайта "На риба",
Авторът на тема можеше съвсем спокойно и свободно да помоли модератор да я затвори.
Така беше.
Явно сега Дончо и Ачо командват !
Много съм изненадан !
- Павел Иванов
Като най-старият модератор в "На Риба" никога не съм толерирал излияния от типа , "дай си ми куклите , на си ти парцалките " защото са присъщи основно на деЦката градина !
Респективно тема съм заключвал единствено ако автора и в първото си мнение е пожелал да е активна до определена дата или ако ескалира как Данчо е споменал .
От друга страна съм модератор доста от преди да станеш член на форума Георге , та тия с "помолването" и "заключването" ми звучат като едни други къде "по соца всички живеехме като боКове" лансирана от дърти комуняги на не живели тогава пубери с цел ако фане дикиш
Една тема е "лична" точно до момента в който само един човек си пише в нея , веднага след като втори се включи вече е обща такава .
Това все пак не е тема в "купува/продава" та като се извърши съответната дейност да се "помоли" за заключване .
Оставям на местният модератор да си преценява какво що има за корекция на дадена тема в съответният подфорум и те така .
Респективно тема съм заключвал единствено ако автора и в първото си мнение е пожелал да е активна до определена дата или ако ескалира как Данчо е споменал .
От друга страна съм модератор доста от преди да станеш член на форума Георге , та тия с "помолването" и "заключването" ми звучат като едни други къде "по соца всички живеехме като боКове" лансирана от дърти комуняги на не живели тогава пубери с цел ако фане дикиш

Една тема е "лична" точно до момента в който само един човек си пише в нея , веднага след като втори се включи вече е обща такава .
Това все пак не е тема в "купува/продава" та като се извърши съответната дейност да се "помоли" за заключване .
Оставям на местният модератор да си преценява какво що има за корекция на дадена тема в съответният подфорум и те така .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- kukukuka
- кандидат преподавател
Урааааа темата е наша ,наша

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- Павел Иванов
Разбирам желанието на Георге да е солидарен с Ицо , но от една страна това е форум а не лична фейс страница , от друга крайното нетърпение към чуждо мнение което не съответства с личното такова , не е приоритет на публичен форум . Крайно време е да се възприеме , че не всички са на едно мнение и така се ражда дискусията . Ако има обиди и ескалации , модераторите си знаят работата и гледат да са максимално безпристрастни ако и това да им носи негативи в нечии очи !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Аз го разбирам дедо Герги. И съм съпричастен с мъката и терзанията му. Това, което той не разбира обаче, е разликата между "форумна тема" и "личен блог". Ачката, като стар, сега бивш негов приятел, наш безспорен айти-лидер и доайен на форума, поне в частта "Разни", ще свърши една добра работа, ако обясни на дедо Герги как да си отвори собствен блог нейде, където да пише абсолютно необезпокояван от когото и да било, дори от копоите на Путин и Радев... И така ще избегнем братоубийствена война като тази между руси и украинци.
Що се отнася до невнятния спамер, аз съм си решил въпроса с него. Само ще помоля онези колеги, които все още диалогизират с него (Ачо, най-вече) да не го цитират, понеже така ме принуждават зорлем да го чета... ако може, де. Ако не може, да го цитират, колкото им душа сака.
Що се отнася до невнятния спамер, аз съм си решил въпроса с него. Само ще помоля онези колеги, които все още диалогизират с него (Ачо, най-вече) да не го цитират, понеже така ме принуждават зорлем да го чета... ако може, де. Ако не може, да го цитират, колкото им душа сака.

- G.Petkov
Павел Иванов написа: ↑Нед Фев 27, 2022 8:50 pm Разбирам желанието на Георге да е солидарен с Ицо , но от една страна това е форум а не лична фейс страница...
Това пък от къде дойде !
Аз харесвам постовете на Христо - Усо, ама дори не се и познаваме.
Няма никаква възможност той да има влияние върху мен.
Нямам и фейс, още по-малко страница.
Като се пенсионирам ще вляза в този клуб на избраните !
А аз вече го написах - Трифонов ме светна да намаля приказките.
И е прав !
А теб, като най-стария модератор,
Те моля да спреш оня объркан човек, който вече от месеци не спира да ме обижда.
То не беше - "параноичен шизофреник", " комплексиран нарцис", "партиен секретар" и прочие !
Павел Иванов написа: ↑Нед Фев 27, 2022 8:50 pm ..... Ако има обиди и ескалации , модераторите си знаят работата..... !
Ето - има обиди и ескалация.
Покажи сега, че модераторите си знаят работата !
Иначе са само празни приказки !
Останалите не ме притесняват !
- kukukuka
- кандидат преподавател
ииии какви думички използва Флексо
мноо си начетен брато
от мимики и жестове не вдяваш а

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- G.Petkov
Павел Иванов написа: ↑Нед Фев 27, 2022 7:56 pm .........................
Една тема е "лична" точно до момента в който само един човек си пише в нея , веднага след като втори се включи вече е обща такава ......
Това го пропуснах, ама има фундаментално значение.
Никъде не съм споменавал, че темата е "лична" !
Само, че е моя.
Както Преходът беше тема на Краси Камика.
Всеки един от нас е почвал тема с определена цел и се е стремял да я развие.
Не търся авторско право, а само да се знае, че аз съм бил в началото !
А в моя тема да се набутат всичките ми душмани и да бръщолевят глупости за мен - не става !
"Убий глупака с мълчание" го пише обърканият навсякъде по моята тема.
Ама не мълчи, а пише ли пише и то само глупости и емотикони, мнооооооого емотикони !
Пише едно, прави друго - много объркан човек !
-
- Модератор
- kukukuka
- кандидат преподавател
ам то хубу е начетен и знаещ ам ко прай тук. да въри у парламента че там 50% дебили. 

-
- Модератор
Че не е дебил, затова не е в парламента. Иии, познавам достойни хора, които са там.Това последното не е за хвалене, а биха желали да не ги слагат под общия знаменател. 

- kukukuka
- кандидат преподавател
знам че има ,ам борбата винаги е трудна и не трябва да се оставяш да те докарат до пред инфарктно състояние или да паднеш духом и да си чоплиш телефона.
- G.Petkov
Ааа,
И аз се наспах, закусих, пих кафе и заех топ място на едно платено езеро към 8.20.
Метео прогнозата беше кофти, та затова имаше и места !

Имаше и лед, ама тънък.
Прибих ги !

На рибки !
После малко се озорих, докато ги раздам !
Мартине,
Ти не ловиш ли такива или не можеш да качиш снимките ?
И не давай зловредна информация за щуките, щото ще те топна на Путин !
15 година затвор те чакат в РФ, дейба !

Не, че си се затърчал нататък !
Леля набрала платени джумерки, и им се радва! Няма лошо, има пари - лови риба, дай Бог всекиму! Аз пък днес хванах само една, на една дива река...
Брако, колко твои обущета се фащат у тая рибка, а? Според мен, поне чифт
Брако, колко твои обущета се фащат у тая рибка, а? Според мен, поне чифт

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Батко Емо
- разбира нещата
Яко!Почнало е замерване с номеро на джапанките,ама язе без трима свидетели да потвърдат не вервам!