Жребчево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
ogj
новобранец
новобранец

Re: Жребчево

Мнение от ogj »

Има много ,навсякаде по язовира само че в момента е запранена за риболов.
прави каквото, трябва пък да става каквото ще.
Alpha
новобранец
новобранец

Мнение от Alpha »

ogj написа: Съб Мар 19, 2022 6:45 am Има много ,навсякаде по язовира само че в момента е запранена за риболов.
Да, знам колега интересува ме за след 1рви май.
nem
новобранец
новобранец

Мнение от nem »

Здравейте, колеги! :fishing2:

Сутринта по път посетихме единия пресевник до Шаново, живописно място, но никаква риба. След това се отправихме към западната страна на язовир Жребчево. Водата е изключително плитка навътре, нулев шанс за шаран или сом. Излизаха каракуди и по-рядко костури и кефали само на червей. Речното попче там е най-голямата досада, но пък от него става чудесен рибен чипс. Следобяд спря да кълве и се метнахме до Римския (Ромския) мост. Джанговците тъкмо се разотиваха и имаше места. И моста, и язовирчетата, имат чудесен постенциал за риболов (като изключим многото треволяци и клони по дъното), но за 2 часа едно голямо нищо. И тук, както при Шаново ми се затвърди мнението, че никакъв живот не е възможен в близост до обитанията на джангалите.

Колеги, някой знае ли къде в момента са по-дълбоките участъци на Жребчево, където може да се стигне с лека кола?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”