Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
- Martin Mihailov
- учете се от него
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Тъй , тъй , Абрамович и Милер издирвали тавариш путя в кой бункер се е заврел да мишкува , та да го пращали да търсел точката Г на крътовете , оти им били запорирали едни 20 млрд. паунда заради него

Яле неска къф образ видех :
Гонии го докъ не ни спре некой сфетофар та да го фотнем

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Па добре, че е бил сфетофара, инак нема къ да стигнеш Форда! Оня чуек знае фо да кара, ей!Павел Иванов написа: ↑Съб Мар 12, 2022 6:51 pm Гонии го докъ не ни спре некой сфетофар та да го фотнем![]()

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Ч.Р.Д. на русенския адаш.Жив и здрав и много късмет по водоемите. 

Късмет.Всичко е до късмет. 

- GODzillata
Ае, ПаФ, от оня ден ми се врти 1 песен у главата и се не моа се сетя кой я пееше и как се казваше - беше нещо в стил Хиподил/Контрол - вокалът май нещо не моеше баш да казва "р", в припева се пееше "Напред,напред.....", май имаше и нещо за танк........напрао ми е ковид брейн фод отсекъде, а ме мъчи и ме човърка куту червей у ябълка.......некфи идеи имаш ли? 

- Павел Иванов
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Martin Mihailov
- учете се от него
Снимаи клипче как я пееш дасе сетиме коя еGODzillata написа: ↑Пон Мар 14, 2022 8:16 pm Ае, ПаФ, от оня ден ми се врти 1 песен у главата и се не моа се сетя кой я пееше и как се казваше - беше нещо в стил Хиподил/Контрол - вокалът май нещо не моеше баш да казва "р", в припева се пееше "Напред,напред.....", май имаше и нещо за танк........напрао ми е ковид брейн фод отсекъде, а ме мъчи и ме човърка куту червей у ябълка.......некфи идеи имаш ли?![]()

Да нея бьркаш с тая на Миле Китич

- GODzillata
Оффф........преди няколко месеца дирих в тубето песни от време оно и ми попадна таа песен, вртях си я барем десетина пъти и й се кефех, ама явно съм забравил да я вкарам у любими и сега мелодията и неколко думи ме преследват и мноо ме е яд, че не моа се сетя. 

GODzillata написа: ↑Вто Мар 15, 2022 6:09 pm Оффф........преди няколко месеца дирих в тубето песни от време оно и ми попадна таа песен, вртях си я барем десетина пъти и й се кефех, ама явно съм забравил да я вкарам у любими и сега мелодията и неколко думи ме преследват и мноо ме е яд, че не моа се сетя.![]()
Епа прегледай си хисторито де... Влез в "Библиотека", и търси в "История".
- kukukuka
- кандидат преподавател
И Волен е недоволен

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- GODzillata
Д-р Флекс написа: ↑Вто Мар 15, 2022 6:48 pmGODzillata написа: ↑Вто Мар 15, 2022 6:09 pm Оффф........преди няколко месеца дирих в тубето песни от време оно и ми попадна таа песен, вртях си я барем десетина пъти и й се кефех, ама явно съм забравил да я вкарам у любими и сега мелодията и неколко думи ме преследват и мноо ме е яд, че не моа се сетя.![]()
Епа прегледай си хисторито де... Влез в "Библиотека", и търси в "История".
Гледах хистъриту, даже и на MJ "HIStory"

- Don4o_62
- учете се от него
Баси проблема с тия снимки от как го реновираха,като влеза в на Риба,все едно пия ракия без мезе
Що не направят някоя опростена версия като старата да пускаме малко снимки,че тук стана политически форум,за радост на някои хора дето повтарят тв. новините и да пишат страници с предъвкани предавания,важното е да се пише....
но някак си тая политика дето се вихри тук става досада 

Що не направят някоя опростена версия като старата да пускаме малко снимки,че тук стана политически форум,за радост на някои хора дето повтарят тв. новините и да пишат страници с предъвкани предавания,важното е да се пише....

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Martin Mihailov
- учете се от него
Снимаи си рибите и на края на годината прати на Ачката даги качи на едньжDon4o_62 написа: ↑Пон Мар 21, 2022 6:50 pm Баси проблема с тия снимки от как го реновираха,като влеза в на Риба,все едно пия ракия без мезе![]()
Що не направят някоя опростена версия като старата да пускаме малко снимки,че тук стана политически форум,за радост на някои хора дето повтарят тв. новините и да пишат страници с предъвкани предавания,важното е да се пише....но някак си тая политика дето се вихри тук става досада
![]()

Няма никаква разлика по качването на снимки от старата и нова версия!? Я изтегли TeamViewer от

Ако Мартин също прояви интерес да направи същото!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Don4o_62
- учете се от него
Марто,за нас двамата нямащите знания за качване, ще искаме нещо просто като за хора с ограничени възможности с боравене в Нет, не може риба да ловиш и същевременно да си хакер
маи не сме само ние,че вече не питат как да си вържа ченгела или топна плувката
стана, извинети с тия снимки
Иначе днес е празник на рокерите и двамата с Павката имаме празник,нищо че сме вехти вече,важното е духа и хъса
към обед ще минава шествие от хиляди мотористи от цяла Бг. към Бачковския манастир,аз няма да ходя,но ще сваля покривалото на мотора и ще се кача да поседя за здраве и берекет

Иначе днес е празник на рокерите и двамата с Павката имаме празник,нищо че сме вехти вече,важното е духа и хъса

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти