Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
- Martin Mihailov
- учете се от него
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Данчо, отвън на двора ако правиш нещо какво е,би ли пояснил,може и колегата също да поясни,не на мен, за широката публика питам
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Don4o_62
- учете се от него
Марто,немам нерви за тия работи,2 дена се изкъртих физически сега не искам и умствено
ебам ти снимките,тук да не е музеи та да гледаме
качваите вие аз ще ви се радвам

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Понеже съм сигурен , че широката публика е наясно , то ще изпреваря Данчо и ще отговоря лично на теб

Интериора е вътре в къщата , в затворено пространство тип барбекю , басейн и все що се сетиш на затворено .
На отворено , демек навън / отвън се нарича екстериор .
Обикновено и много малечките дечиня го знаят , също така им е нужен само един поглед , пак на много манеките дечиня , та да са наясно , че и преди , както и сега снимки се качват по един и същи начин

пп - и не ми излизай с тоя номер

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Я се потруди още малко- и опитай чрез Галерията, и ако пак не успееш знаеш как да се свържеш с мен!?

През Галерията на сайта...!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Павел Иванов
Абе моше , понеже си те знам , че си по дъртите дръгели да те фанем за консултант

Понеже неска за втори пат одрах единио праг на Маздата и па требе се распраам със застрахователе та съм се замислил за некое дръто , маленко жипче , оти Инфинитито ми иде големшко за такива дейности , специално за рибаро гъбарски заходи .
Начи загледал съм следните , Дайхатсу Териус 1.5 , Паджеро Пинин 2 или 1.8 и Сузуки СХ4 1.6 .
Кое като пациент ти е напраило фчепетление , че е по-неразболеващо се , като имаме предвид , че споменаваме единствено чист бензин , беС газови или дизели разни

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- Модератор
Пав правилно ти отговори, че е екстериор. Дори и Кире ти го загатна преди това.
Екстериор е външния вид, фасадата, лицето.
Има още една думичка в по-тесен смисъл - фейслит. Прави по-приятно лицето, но се използва предимно за автомобилите.
Пък за бат Ачо ще трябва да приготвиш дамаджанка и тъй и тъй се бе замислил за почивка по неговия край, ще влезеш в крак.
Сещам се, че преди искаше да ми покажеш един воблер за Щука. Успя да го качиш в галерията си, за да го видя. Ми по същия начин качи си снимката в галерията си и след това в мнението си.
- Don4o_62
- учете се от него
Нищо не става и с това дето Ачката го е пратил,сложна работа през външни саитове и не ми се занимава,да доиде някои отворен в къщи да го видим как било като преди качването,спирам и не коментирам
Пафка,що се превземате кое кво било вънка или вътре,всичко по двора е интериор,ако е за фасада и т.н. е екстериор,едно барбекю или кладенец какво е тогава....
От тия жипки дето си ги изброил,що не пита за Хонда ЦРВ газ бензин,в къщи е от 3 год. и с нея дърпаме лодката и колесара,няма назад като влезне в калния бряг,здрава икономична и проходима,зависи с какви гуми е
Пафка,що се превземате кое кво било вънка или вътре,всичко по двора е интериор,ако е за фасада и т.н. е екстериор,едно барбекю или кладенец какво е тогава....
От тия жипки дето си ги изброил,що не пита за Хонда ЦРВ газ бензин,в къщи е от 3 год. и с нея дърпаме лодката и колесара,няма назад като влезне в калния бряг,здрава икономична и проходима,зависи с какви гуми е

-
- Модератор
- Martin Mihailov
- учете се от него
Давам ти акьл последно пезплатноПавел Иванов написа: ↑Чет Мар 24, 2022 5:57 pm
Абе моше , понеже си те знам , че си по дъртите дръгели да те фанем за консултант![]()
Понеже неска за втори пат одрах единио праг на Маздата и па требе се распраам със застрахователе та съм се замислил за некое дръто , маленко жипче , оти Инфинитито ми иде големшко за такива дейности , специално за рибаро гъбарски заходи .
Начи загледал съм следните , Дайхатсу Териус 1.5 , Паджеро Пинин 2 или 1.8 и Сузуки СХ4 1.6 .
Кое като пациент ти е напраило фчепетление , че е по-неразболеващо се , като имаме предвид , че споменаваме единствено чист бензин , беС газови или дизели разни![]()

Са прьво джипката нети иде голема а ти иде скьпа оти увеличия горивото.А маздата е да одиш по мангусии с нея а не на риба.От тия щоси ги изброил наи добьр е териусо.Другите са гола вода.Прьво терисо е с двигател на тоиота и е с верига.Арчи 8 на сто и е дзвер голем.Лек озад на цел мос задвижване като на нива.Демек фул таим и оделно има заклучване на раздатката да вьрти 50 на 50.Паджерото тоя двигател е слаб за това тежко купе.Сусукито мислим че беха с двигател на фят

За по голема яснота прилагам снимков матерял.Имам териус само за риба.Тоиота за одене по мангусии голф даси одим на пазар и камион да одим да краднем като има одека

Martin Mihailov написа: ↑Чет Мар 24, 2022 6:36 pm .....................За по голема яснота прилагам снимков матерял.......................................

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Павел Иванов
Ами превземаш се ти като се зафащаш със зъби и нокти за НЕумности

По дворо е ексериор както казахме а не интериор .
Съответно кладенеца и барбекюто са елементи от екстериора .
Ако барбекюто е затворено то самото то е екстериор , а вътрешното му обзавеждане е интериор .
И те тека

Тъй де

А примерно ЦРВ и РАВ 4 не спадат в категорията .
Тц , само дизеловите са с техен двигате , бендзиновите са си на Сузуки .Martin Mihailov написа: ↑Чет Мар 24, 2022 6:36 pm ....Сусукито мислим че беха с двигател на фят ....
Иначе и ас най-към Териуса съм се огледал ама не ча толкова дрът като твойо

Павел Иванов
Павел Иванов
- Martin Mihailov
- учете се от него
Ма какьв дрьт бре .Дрьт е докторо
Моио е от последните или ти ми говориш за феисовио модел.Феисовио са сьс сьщио мотор като моио само кьде е чипосан и чети дава ядове .Знаеш че колко повече електроника толко по зле.И ако несе льжем феисовио е с виско муфа докато тия са с раздатка.Моя го земах вьрнат от лизинг таму знам дереджето.Даже италианскио талон си е у мене ако сакаш може утре дати го снимам та му провери таргата та да се уплашиш

- Martin Mihailov
- учете се от него
Тебе чете черпим като се видимеАчо ♣ написа: ↑Чет Мар 24, 2022 6:47 pmMartin Mihailov написа: ↑Чет Мар 24, 2022 6:36 pm .....................За по голема яснота прилагам снимков матерял.......................................
![]()
![]()
![]()
![]()

- Павел Иванов
Имах предвиТ е те тоя :

1.500см3 , 105 к.с. , не е задължително да е червен

Иначе колку па да е теШко купето на Пинина :

Тежи 1260кг при 1200кг на Териуса , а това съпоставено с 1.800см3/120к.с. и 2000см3/129к.с. на Пинина си иде съвсем уред към 1.500/105к.с на Териуса . А у в интериоро му съществуват два лоста за разлика от на Териуса

Още една мъка ме е напъплила , ватиран памучен анцунг за сваТби и погребения с качулка и цял цип на горнището и нема и нема читави къде да ми арешат , а преди до само пет , шес годин беше пълно с такива

Павел Иванов
Павел Иванов