Какво , що по света политически ....

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Какво , що по света политически ....

Мнение от Павел Иванов »

kukukuka написа: Съб Апр 02, 2022 5:47 pm :lol: :lol: :lol: Новите петро и газо доларе :lol: :lol: :lol:

Абе моше , що стана с "декрето" на путлер дето от вчера щело да се пазарува гаС от рассия само с рубле ?
Нещо не било тъй се оказа , секой си пазарува со що му е кеф , газпром банк прибира парете и праща на путлер рубли , естествено ако намери от къде толкова рубли та да му прати :lol:
Та нещо "петродоларите" са си с портрето на Франклин и нема как да го сменуват колкото и да им е тъжовно на некоЙ :mrgreen:

277756287_5266625973388314_6802874450777247090_n.jpg

А да не споменаваме тва :

274964798_10220945970869549_1553111374635855576_n.jpg

Ачо ♣ написа: Съб Апр 02, 2022 5:53 pm ... тия ...

http://burgas-podlupa.com/%D0%BF%D1%83% ... w3s5YVzwU8

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

GODzillata написа: Съб Апр 02, 2022 9:28 pm .... дъл ще ги врне? :smt017

А не бе та да ме прибие буля кау псе :?
По-ефтино ш ми излезе да си купим за временно ползване :oops:
Е и ся .
Начи след нема и дваесетина годин усилена употреба , след игра с Нурсето ми си прокъса дамаската , на единио подлакътник , на мойо си диван дето си лежим у на него у в холо :?
Седнах и прегледах по онлайна диванете и си подбрах неколко .
Викнах буля та да и напраим рахат , че съм се съобразил с изискванията и относно лично моЙо си диван и ...... не и ареса ни един :evil:
Подбра ми неколко къде па на мен извъобще не ми аресаа :evil:
Утре ще се расодим самостоятелно да пробвам тия дето ми аресаа на мене си и че си поръчам тайно тоя кой най ми допада , нищо че буля се закани да го исфърлела :twisted:
Само си я предстаам къ надига сто и кусур кила диван и го исфърля през джамо :lol: :lol: :lol:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Е те това не е верно! 8) Бащата на разузнавач нумер 1 бил военен аташе във Вашингтон,преди 1990г.!!!Колко сме яки,бащата шпионирал империалистите,синът разузнава Путкин :D :D :D,Радулов уволнен като секретар на МВР заради топли връзки Майкъл Чорни,сега ,че обновява службите като зам-председател на комисията по вътрешен ред и сигурност заедно с гномчето!Е верно нема такава държава :lol:Па шпионите са шефове у Народното променено събрание!А кой на кой е в МС? :roll: По скат ги изтресоа!Нема повече да окам к-р за Путин :oops:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Батко Емо написа: Нед Апр 03, 2022 11:20 am ...........Нема повече да окам к-р за Путин :oops:

Еееееееее...и У ПЕрник се осъзнаха- най- после!!! Това е най-умното и вЕрно дето досега си писАл!?!?!?!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... Вземай пример от Куката и той е близо до "Войната", ам е разумен Варненец!!! Знае си интереса....и е умен.....!!! :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

П.П.

Този пост не е подходящ за идиотите, които във всяко различно мнение от тяхното откриват някакво „русофилство“ и " Путинофилство"..Просто потретвам- РОДНИНА СЪМ НА ТОМА НЕВЕРНИ и не обичам да ме зомбират и промиват мозъка.. :wink: .....!!!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Незомбиранио,ако си женьет предполагам,че си и независим :D Прочети що съм ти написал!Требе да ти е ясно,че с всеки изминат ден,че е по-голем за Путкин! :lol: Аман от червени отрочета(доктори,професори и играчи с фалшиви дипломи изд. на Изток и на Запад).Иди при дигащио самолето и защитавай Родината със железни гащи или с неутралитет!Ако знаеш що е това спарка?Деса,че ви е сюард! :lol:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Батко Емо написа: Нед Апр 03, 2022 3:37 pm ........ Аман от червени отрочета(доктори,професори и играчи с фалшиви дипломи изд. на Изток и на Запад).................

:lol: :lol: :lol:
33257.gif
:smt044 :smt043 :smt044 :smt043
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

272112223_10221255808240616_7142653021755685694_n.jpg

Павел Иванов
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Ачо ♣ написа: Нед Апр 03, 2022 12:48 pm...... и не обичам да ме зомбират и промиват мозъка......

..............................................................
..............................................................

Това е краят на Путин и останалите малоумници.
Всеки диктатор стига до там.
Останал му е само ядреният арсенал, ама никой не вярва, че олигарсите ще му разрешат да ги прецака !

bobopeli
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Явор Божанков: ГЕРБ върви към разпад, затова иска оставка на правителството веднага. :D
"В социалната сфера от 1 април действа пакет от 20 млрд. лева.“
"Това, което изглежда като слабост на коалицията е нейната сила"
Те ти един потомствен търговец на цветно!!!-Изработените с пот на челото от него 20млрд ги раздава като пакет цигари сети се на кого? 8)
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Батко Емо написа: Нед Апр 03, 2022 11:20 am ... к-р за Путин ...

272894512_10221295349669127_4270078001272743045_n.jpg

Павел Иванов
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

:smt044 :lol: :smt043 :supz:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Днешната основна тема на медиите на Острова обаче не са новите „престъпления на Москва“ и не е „героичната реч на президента Зеленски“, а баналните ежедневни проблеми на самите британци като покачването на цените и падащия стандарт на живота.

Всяка коза за своя крак :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Молим,молим за(про)ОБесков не съм нищо писал!!! :D Кой си плюе източниците :lol:
А Куката май не е разбрал откого му идва благоденствието дънъска!!!Подмяната арчи 20 млрд за нашето шукар :D От заеми,фиск.резерв,АЕЦ,Мариците,впрегната е целата индустриална мощ на РБ,включително даренията от целата печалба на веи секторо! :lol: Ама мене ме боли,като знам,че агнешкото за следващия Велиден,че е по3лв,яйцата по 5ст,токо по 5лв на месец понеже на батерии ще сме 10 месеца у годината!Това - обещанията за следващите избори :lol:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Не съм в състояние да проумея,
Как човек в 21 век може да одобрява завоевателна война, целяща да бъде разрушена, превзета и подчинена съседна независима държава,
И народът и да бъде асимилиран !

А това се одобрява от огромната част от населението на Русия и от русофилите в околността.
За мен това са хора с .............................................. .
Оставих само точките, да не се налага триене.

И ето, още един от умните,

kukukuka написа: Пон Апр 04, 2022 5:09 am........ а баналните ежедневни проблеми на самите британци като покачването на цените и падащия стандарт на живота......

Повече от петдесет години ги слушам тези проповеди, как на хората на Запад от нас им пада стандарта на живот, как обедняват, колко са зле и т.н.

Всички тези с ................................................................... се надяват, че аз съм кьорав и никога не съм виждал какво живея там.

Ами излез от кочината,
Иди, виж как живеят хората в Западна Европа, САЩ, Азия,
Стига си повтарял пропагандата от времето на Брежнев.

Руските олигарси защо са изкупили имотите в Италия, Франция и Обединеното кралство,
Щото им пада стандарта на живот, нали !

Аман от .............................................. !

Отгоре на всичко, "обедняващите" непрекъснато ни финансират и финансират и финансират.
Сега пак се чакат нови пари, ама Променливите не могат и едно искане на направят !)
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

:lol: :lol: :lol: Всеки си гледа интереса и плюе по другия ако се е замогнал повече :lol: :lol: :lol: това е в РБ :lol: :lol: :lol: Приватизатори и усвоители :lol: :lol: :lol:
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

И не нервирайте излишно Бат Герги(единствения постващ излети с риби и гъби!) 8) А,един въпрос към него.може ли един инглишПенсионер с 500 паунда пенсия да си купи за Велиден цело агне,яйца,козунак(от тия на премиершата),олио,масло,бисквиДи 30 кофички кис.млеко,да си плати токо,водата и да отведе бабата на спа у Велинград! :lol: па и на море ако хотело на сино или щерката не е пълен!Между другото тоя бастун Чаашков е пенсия и министър!Наздраве другари а англичаните,че са зле зле са! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”