Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Здравей колега! А другите колеги имаха ли успех с кустура и аклея или резултатите им бяха подобни на твоите?kikk4o написа:С приятел бяхме вчера на Цонево. Между жп моста и стария мост. Лових на фидер, като мястото не бе подходящо за рибите, който търсих. Явно мирните риби вече се групират в дълбокото.
За цял ден имам 4 удара и три риби - 2 бабушки и прилична платика.
Мястото е доста посещавано от рибоюовци, като основно се търсеха костури на джиг и уклеи на плувка.

- kikk4o
- ще става разбирач
Здравей колега! А другите колеги имаха ли успех с кустура и аклея или резултатите им бяха подобни на твоите?
[/quote]
И уклея и костурите са много дребни. До нас на плувка с жива рибка хващаха една идея по-едри костури, но като цяло е дребен.

И уклея и костурите са много дребни. До нас на плувка с жива рибка хващаха една идея по-едри костури, но като цяло е дребен.
-
- новобранец
Здравейте, колеги обмислям да ходя за бяла риба между Коледа и Нова година, някой може ли да ми предложи място около Варна, ще ги търся на спининг хем пробвам новата въдица 

-
- вече хвърля и на тежко
нищо лично, но ако магазинера вече не те е насочил къде - сменяй магазина !
-
- новобранец
Не колега, въдицата утре ще пристигне и искам да събера информация от сега
Колега пробвай на рибарник Засмяново
Здравейте колеги, някой има ли информация за язовир близо до Варна на който може да се направи хубав риблов ? Минлата седмица ходих на КАлиманци , не е моето място. На Засмяно натровиха рибата и сега търся информация за язовира в Осеново или някой друг .
Осеново е готин язовир,на фидер с подходяща храна излизат доста шарани но са все малки,по 600-700 гр
Сега се връщам от Осеново, риболов има на фидер и плувка но на дребни шаранчета от 50 до 500 грама . За 7 часа риболов имам над 20 шаранчера , като разнообразявах с примамките и търсих по едри . Дребните на бял и торен излизат много . За това време видях да се изкара само един шаран над килограм от 12 човека язовира .
Здравей , какви са условията на язовира ?(такса,брой въдици) Има ли достъп с автомобил или трябва да си мъкнеш багажа?bobara85 написа: ↑Съб Апр 09, 2022 1:54 pm Сега се връщам от Осеново, риболов има на фидер и плувка но на дребни шаранчета от 50 до 500 грама . За 7 часа риболов имам над 20 шаранчера , като разнообразявах с примамките и търсих по едри . Дребните на бял и торен излизат много . За това време видях да се изкара само един шаран над килограм от 12 човека язовира .
Благодаря
- kikk4o
- ще става разбирач
Аз за 20 дни имам три риболова на Калиманци, като и трите бяха трудни. Лових на фидер с кошница като излизат предимно каракуди от 100 до над 500 гр. За трите излета имам само едно шаранче малко над кило. Рибите взимаха основно на бял червей, торният го игнорираха.
-
- научил се да хвърля
Здравейте, какви са условията и таксите на Калиманци тази година?
-
- научил се да хвърля
Актуален номер за информация на яз Блъсково- Провадииско 0898545267
- kikk4o
- ще става разбирач
Такса -20лв. В момента се ловят капризни каракуди от 70-500+ гр. Разрешени 3 бр въдици като шарана се пуска веднага. При желание може да се закупи риба. За 20 лв ти разрешават 4 кг каракуда да си вземеш всичко друго се заплаща допълнително.vladavramov написа: ↑Пон Апр 11, 2022 9:52 pm Здравейте, какви са условията и таксите на Калиманци тази година?
-
- научил се да хвърля
Благодаря за информацията !kikk4o написа: ↑Вто Апр 12, 2022 5:57 pmТакса -20лв. В момента се ловят капризни каракуди от 70-500+ гр. Разрешени 3 бр въдици като шарана се пуска веднага. При желание може да се закупи риба. За 20 лв ти разрешават 4 кг каракуда да си вземеш всичко друго се заплаща допълнително.vladavramov написа: ↑Пон Апр 11, 2022 9:52 pm Здравейте, какви са условията и таксите на Калиманци тази година?