Какво , що по света политически ....

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Re: Какво , що по света политически ....

Мнение от dantho.mihov »

Д-р Флекс написа: Чет Апр 07, 2022 10:15 am Аха, имаме "възродителска" ядка във форума. Ясно. Аз излазям.
:lol: :lol:
За съжаление е една мрачна част от близката ни история. Спомням си събитията от 1988 г. като неволен свидетел на керваните към Турция.
Нека не се случва отново това и да живеем в търпимост.
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

dantho.mihov написа: Чет Апр 07, 2022 1:24 pm
Д-р Флекс написа: Чет Апр 07, 2022 10:15 am Аха, имаме "възродителска" ядка във форума. Ясно. Аз излазям.
:lol: :lol:
За съжаление е една мрачна част от близката ни история. Спомням си събитията от 1988 г. като неволен свидетел на керваните към Турция.
Нека не се случва отново това и да живеем в търпимост.

Амин, дай Боже. Като начало, обаче, нека не изнасилваме Историята...
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

2/3 изпълнение от 6 млрд имаме по плана!До септември ни остава само 1/3! :D Това не е ли възродително? такава скорост и при бай Тоше немаше. :shock:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Паметник няма ли да има за украинските герои. Ние може да сме солидарни ,но те да си водят битките там. Над 40 мил. население дошли тук да ревът за справедливост.
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Требе форумо да се прекрьсти героите на украина :lol: :mrgreen: И тия що пишат у него и они да са герои :rolleyes: :rolleyes:
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Martin Mihailov написа: Чет Апр 07, 2022 6:38 pm Требе форумо да се прекрьсти героите на украина :lol: :mrgreen: И тия що пишат у него и они да са герои :rolleyes: :rolleyes:

Само леля ти Гошка и Глобалнио отговарят на критерио за Герой на Украйна, другите модерати са възрожденци, не става....
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Martin Mihailov написа: Чет Апр 07, 2022 6:38 pm..... Требе форумо да се прекрьсти героите на украина .... И тия що пишат у него и они да са герои ......

Требе, първо да се чете, а после да се пише.

Я ми покажи някъде да съм написал "Героите на Украйна" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пиша само, че войната започната от азиатският мегаломан, ще донесе само беди на Европа, включително и на България.
Пиша, че постоянните заплахи с употреба на ядрено оръжие от страна на Русия са заплаха директно към мен и семейството ми.
Пиша, че тези които лъжат всеки ден, няма да прокопсат.

Проблемите на Русия с Украйна, Белорусия, Полша, Грузия и много други съседни страни са от векове и са нерешими.
Полша имаше късмет да влезе в НАТО, но въпреки това се въоръжава с ускорени темпове.
Защото много пъти е сърбала попарата на руските "миротворци" !

Ето това пиша аз.
А теб, каква сачма те бие - не знам.
Може и да се скриеш първоначално от ракетите с ядрени бойни глави в галериите на въглищните мини около Перник,
Ама като излезеш - няма да я има къщата ти, реката, града, ..... нищо няма да има.

За това пиша.
А ти четеш позивите на Копейкин и Малинов, слушаш какво ти шепне БСП и си до там.
Жалко.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

"Общото събрание на ООН прие резолюция за прекратяване на членството на Русия в Съвета на правата на човека.......

Против резолюцията гласуваха Алжир, Беларус, Боливия, Бурунди, Централноафриканската република (ЦАР), Китай, Конго, Куба, Демократична република Конго, Северна Корея, Еритрея, Етиопия, Габон, Иран, Казахстан, Мали, Киргизстан, Лаос, Никарагуа, Сирия, Таджикистан, Узбекистан, Виетнам и Зимбабве..... ".

Това са съмишлениците и съратници на Русия във войната и с Украйна !

Щеше да е смешно, но за жалост е тъжно.
Едни диваци подкрепят други диваци.

Впечатлен съм от подкрепата на Зимбабве - територия преживяваща от хуманитарни помощи през последните десетина години.
Сигурно им е жал за руснаците, сигурно знаят какво ги чака.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ебаси , кво стана .....
Начи от ден на ден се върти приказката за "Лъжливото овчарче" и на тоя етап не мое се запре :mrgreen:
Водим си отметки ден за ден .
Начи пръво рашистите лъжеа , че си правели учения и другите лъжели , че щели да почват война с Украйна ....
Всички видееме кой лъжеше :mrgreen:
После лъжеа , че имат незначителни загуби а другите лъжели , че били по-значителни .....
Неска пескоф официално заяви къде много страдал , че рассия имала неочаквано големи загуби от 24.02 насам :mrgreen:
Същото време лъжеше , че немали нищо общо с убийствата в Буча а другите лъжели , че имали .....
Напрау заеби 8)

Само мошинеца по-бавно ги загрева тия раути , още е в периоТ на осъзнаване , на истината относно "ученията" , ама он толко му е багажо , не му тегне един вид :mrgreen:

273995624_10221364705682984_792926286906499780_n.jpg

пп - не можем да отречем обаче и някои постижения на рашистите , в момента примерно руската армия е №2 в Украйна , адмирации !!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Тоз лъжел ,онзи лъжел ам всички лъжат и искат. животът си тече с ковид и без него ние сме в криза :lol: :lol: :lol: винаги се намира причина в следствие на която има растеж на цените :lol: :lol: :lol: та питам къде е оръжието на украинската държава, че и от нас искат и ни плашат с Путин. приличат ми на банда рекетьорчета които си мислят че могат да управляват държава. и те стиснати като наште бабаити които няма да влязат в окопите ако недай боже се наложи.
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа: Чет Апр 07, 2022 9:20 pm ................Ама като излезеш - няма да я има къщата ти, реката, града, ..... нищо няма да има.

Нещо , като Хирошима и Нагасаки....или бомбандировките над Сърбия с обеднен уран. ..мноо по-"хуманно"......!?!?!? :roll: :mrgreen: :mrgreen: :(

Вън Митрофанова от БГ, немедлено отпадане на ветото над СРМ...!?!?!? :!:

Слава на Кокорчовците.............:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Ачо ♣ написа: Пет Апр 08, 2022 6:43 am ...... Нещо , като Хирошима и Нагасаки....

Мммммм,да !
Не всички сме с промити от комунистическата пропаганда мозъци и аз много добре знам следното :

1. Тогава Япония е агресор, също като Русия сега - " .... На 7 декември 1941 г. Япония напада Пърл Харбър и въвлича САЩ във Втората световна война."
Същото може да стане и при тази война.

2. След 4 години ужасяваща война на два, дори три фронта, САЩ използват само две атомни бомби с локално въздействие, като основното е психологическият ефект от новото оръжие и това сработва, Япония капитулира.

Ако сега Русия провокира ядрен конфликт, съвсем няма да са само две бомби, а ще бъде унищожен живота на Земята.
Дори и да оцелеят вампирите в бункерите си в Урал, няма да има кого да лъжат повече.
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Я,заформя се ядрена тема!Да Ви кажем мене ми не пука,Москау е далече,Уошингтоно още по далек!Требе само да се пазиме от прехванати ракети :lol: Мене ме плаши повече зелено-червено-синьо-чалгаробанковото българофобско управление 8) 8) 8) К-р за Путин!
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

На предишния митинг в подкрепа на Украина се гореха руски знамена но медиите него показаха никьде и сичко изстриха кьде беше качено :shock: Това е снимка от вчерашния митинг.Вече е истрита от секьде
Screenshot_20220408-133231_TikTok.jpg
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

В Димитровград ревът ,че пак са обгазени :lol: :lol: :lol: къв народ сме не знам :smt044 :smt042 :smt033
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”