Какво , що по света политически ....

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Какво , що по света политически ....

Мнение от kukukuka »

МВР ще обжалва :lol: :lol: :lol: е там отиват Данчовите данъци :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Не се абете,Чашков ,че ги плати :D Каква оценка давате на Кире за ювелирната операция по спасяването на моряците?Ебаси лъжецо!Да се подиграва с хората,неам думи!А Питкин нещо ного нервен трепереше му листо да не е заради зарята на флагмано? :D Яко водка е било :lol:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Кирето с таа дежурна усмивка заучена в Харвард още му минава номера :lol: :lol: :lol: морските са направили разчет че водка нема за всички :lol: :lol: :lol: и пари кът нема действаш :lol: :lol: :lol: еденье и пиенье по цел ден ам и то омръзва щот неможееш да изтрезнееш :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

"Швеция и Финландия сериозно обсъждат възможността за присъединяване към НАТО", написа в своя Telegram канал....... Медведев.
Ясно е, добави Медведев, как Москва трябва да реагира на това: "без емоции". "Колко страни в НАТО - 30 или 32, за нас като цяло не е толкова важно. Две по-малко, две повече, като се има предвид тяхното значение и население, няма голяма разлика ........... ."

Жестоко !

Даже се опулих, като го прочетох !
Нямало значение, че най-развитите, икономически могъщи и демократични държави са против Русия !
Нямало "голяма разлика" !
Даже никаква.

Ами, то Русия е над всичко !

По БВП :

".... 52 място Русия - 30,431 ...."

" ..... Като се има предвид брутният вътрешен продукт (БВП) по паритет на покупателната способност (ППС) на глава от населението, Русия се оказа в една група с Екваториална Гвинея, България и Румъния, съобщи правителственият анализаторски център, пише „Независимая газета“.

Евала !
Дано да си вярват !
Скоро ще стане ясно.

И пак Медведев плаши с ядреното оръжие.
То само това им остана.
Жалки, много жалки човечета.

Щели да се преориентират на изток !
Дано, дано, там ги чакат с отворени дюкяни !
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Ко ши прайм ся без спец. правосъдие :lol: :lol: :lol: ам пак ши ходим за риба :lol: :lol: :lol:
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Гледай куо ще прайш след погрома върху БГна Крадев,Краднела,кирчо и КОКОРО!!!Или ти верваш,че тия ,че остаят риба? :lol:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Ам и на БКП не вервах , че на тия ли да имам вяра :lol: :lol: :lol: само ми дрънкат за светлото бъдеще и славното минало :lol: :lol: :lol: идва великнен и ши лалат за християнските ценности :lol: :lol: :lol:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Кука президент, - а Бат Емо вице, ам дали ша мелят брашно??????? :?: :idea: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Или заедно риба ша ловят!?!?

:fishing4: :fishing5: :fishing1: :fishing1: :fishing1: :mrgreen: :lol: :drinkers:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

:lol: :lol: :lol: Писаха че оня в ББР си взима 31 000лв. заплата :lol: :lol: :lol: Мисля че и на мен ми подхожда таквоз развитие :lol: :lol: :lol: Па ме плюйте тогаз по сите форуми :lol: :lol: :lol:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

kukukuka написа: Пет Апр 15, 2022 11:31 am Мисля че и на мен ми подхожда таквоз развитие :lol: :lol: :lol: Па ме плюйте тогаз по сите форуми :lol: :lol: :lol:

Не реви- атаман будеш!?!? - Ми, като съм започнал да раздавам късметите - Това е лесно решение, поне за мен, :
:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :drinkers:

Кука, шеф на ББР със заплата от 32,000 лв.... Заместник по негов избор, не се предвижда Бат Емо от Перник- препоръчва се Мартин, пак е от Перник!?!?!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Разбрах :lol: :lol: :lol: Щом трябва ще има развитие у Перник :lol: :lol: :lol: Ам кой ши търка пейката в ареста :lol: :lol: :lol:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

kukukuka написа: Пет Апр 15, 2022 1:23 pm Ам кой ши търка пейката в ареста :lol: :lol: :lol:

Агресорите...Но не руските.......

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Идва Лавров при Путин и съобщава, че през нощта са изнасилили Урсула Фон дер Лайен в Брюксел.
Путин пита:
-Цяла Русия ли обвиняват, или само мен?!?
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Международния валутен фонд (МВФ), който проведе редовната си мисия у нас в периода 5-15 април и беше ръководен от Жан-Франсоа Дофан.

Фискалната политика трябва да продължи да предоставя адекватна здравна и икономическа подкрепа, да отговори на нуждите, произтичащи от войната, и да отчита неизвестността, като същевременно се стреми да избягва про-инфлационен натиск. Банковият сектор е добре капитализиран, но предвид неблагоприятната среда финансовата политика трябва да остане бдителна, според експертите на Фонда. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Каримански е обиден :lol: :lol: :lol: ам ко да кажат тези с малките пенсии и мизерните заплати :lol: :lol: :lol: с тез никви осигуровки не знам как ще живеят ако я докарат до пенсия :rolleyes: сигурно ще трябва да доказват че кокошките които отглеждат са щастливи :lol: :lol: :lol: в това "число" ши влязат кравички , овце, козички и др. щот Баце малко изтрепа с измислени диагнози ам и той обиден :lol: :lol: :lol:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”