Рецепта-Протеинови Топчета

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Скептицизмът ми беше повече по въпроса със захранването. При условията в Дунав не мога да си представя какво количество топчета ще са ми нужни за да захраня (и да привикна рибата) на дадено място :shock: А сега да ти напиша и едно ЛС...
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Stefko написа:Скептицизмът ми беше повече по въпроса със захранването.
Shte hranish tam kadeto znaesh, che sa ribite! Koi e kazal, che proteinkite tribva da sa kragli vinagi :?: :?: :?: Shte gi naprvish kupcheta primerno. Neshtata ne sa mnogo slojni, no triabva da se pomisliat za dadenata situacia :wink: Distancia, techenie, dalbochina i t.n.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Гадното е че при силата на течението и дистанцията в Дунава захранването за шаран с каквото и да е е доста сложно. Виждал съм някои колеги да захранват с царевица, но за да има ефект количествата са от порядъка на 1-2 чувала :shock: Номерът се получава евентуално на места с по-бавно течение... Иначе ако пуснеш 100-тина протеинки я се озовали на желаното от теб място, я на 200 метра от него :)
Аватар
kriki
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от kriki »

сложно си е да храниш на Дунава наиситна, пък и къде ще му излезе края ако почнеш и с протеинови топчета да ги храниш:). На колудрума като ловим белия амур храним единствено с царевица наистина и то с дни и накрая я хванем 2-3 риби (верно струва си). Но пък кви удари съм имал на домат (повечето неуспешно хванати), не е истина ...
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

А някой от по-запознатите колеги ще каже ли в затворените водоеми с каква слава се ползват въпросните топчета? Имам предвид дали рибата привиква бързо към тях или е въпрос на по-продължително упорство и постоянство:?
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Stefko написа:А някой от по-запознатите колеги ще каже ли в затворените водоеми с каква слава се ползват въпросните топчета? Имам предвид дали рибата привиква бързо към тях или е въпрос на по-продължително упорство и постоянство:?
По мои наблюдения в малки водоеми,след 2-3 хранения може да очакваш удари на тях,но в големи язовири си е трудна работа.Поне според мен де :wink:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Ами аз така или иначе ще ги пробвам тази година и в малки и в големи водоеми, пък ще видим какво ще излезе. Важното е да си оптимист :lol: :lol:
Аватар
GE6_HUNT
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от GE6_HUNT »

Да не ви отчайвал,но по Дунава съм пробвал на протеиново `домашно приготвени`топчета поне 30 дни общо да се събират и денем и нощем и по изгрев и по здрач и да си призная честно нямам регистрирано бутване:( иначе съм пробвал с различни аромати и добавки,но не та не!!!Наскоро говорих с един приятел,който също ходи бая по Дунава и ми каза че правя грешка че съм допускал грешката ми била че съм слагал само олово и една кука,а трябвало пружина(фидер) с качамак и кука с протеинка.Не съм я пробвал тази система но нямам търпение да дойде май месец когато най-много дава шарана по Дунав и ще пробвам и това.на Вас също ви препоръчвам да сложете хранилка,щото на тези топчета дет съм ги хвърлял по Дунава без резултат,на други реки са давали хубави шарковци.На язовирите също нямам резултат!Пишете какво е станало да знам струва ли си да продължавам да ги похабявам или не.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Хм!!!! Да знаеш, че това с хранилката ми се струва доста добро хрумване :roll: При положение, че захранването в Дунав е почти невъзможно с протеинови топчета, наличието на нещо, което да привлече вниманието на шарко може да се окаже печеливш вариант. Разбира се че ще пробваме и ще споделим за резултатите! :wink:
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Без да се обиждате на майтап го казвам но само остава воблери да си дялкате и претопявате :D !
Последно промяна от kalkan4o на Чет Апр 06, 2006 10:07 am, променено общо 1 път.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Че какво лошо има?!! Има доста колеги, които сами си правят както воблери, така и блесни, клатушки и прочие, които по нищо не отстъпват на купешките :!:
roppcho
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

РЕ: Рецепта-Протеинови Топчета

Мнение от roppcho »

[яУОТЕ=&яУОТ;БРАИНДЕМАГЕ_МАСТЕР&яУОТ;]Дайте некоя рецепта за протеинови топчета.Ама даите то4ното коли4ество на Съставките. ШООТ :П[/яУОТЕ]
250ГР ХРАНА ЗА ПТИcИ
250ГР СОЕВО БРАШНО
250ГР ГРИС
150ГР cАРЕВИЧНО БРАШНО
100ГР МЛИАКО НА ПРАХ
10 ИАИcА
20МЛ ОЛИО
МАЛКО СОЛ
sht
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sht »

"hrana za ptici" - каква храна и за какви птици? Зрънца за пойни птички или концентриран фураж за бройлери, патици, пуйки, щрауси.........???
vlado tinchev
новобранец
новобранец

CАРП АТТАCК

Мнение от vlado tinchev »

ЗДРАВЕИТЕ,
НА ПАЗАРА ВЕЧЕ ИМА ШАРАНДжиИСКА ПРОГРАМА-РАЗРАБОТЕНА И ДЕИСВАщА ЗА УСЛОВИЯТА В БГ - СТАВА ДУМА ЗА ГОТОВИ МИxОВЕ ЗА ТОПЧЕТА.
КАЗВА СЕ CARP ATTACK-МИКXОВЕТЕ СА ЗАТВОРЕНИ В КОФИЧКИ ПО 1 КГ.
ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО ТЕЛ:0887 62 14 17
ПОЗДРАВИ И НАСЛУКА
Последно промяна от vlado tinchev на Вто Авг 01, 2006 3:08 pm, променено общо 1 път.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Колеги пишете на кирилица
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”