Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Мухарски риболов
naRiba.com

Форум

Въпрос от начинаещ
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- новобранец
-
- новобранец
Re: Въпрос от начинаещ
здравеи Емо ни е се забравихме какво но из Кърджали ила улов. аз смятам тази седмица да хо да за щула с мухарката разправят 4е на леново има ло щука щте проверим рази рабора . 

-
- новобранец
Мите направо ми иде да вия от простотия. На 01.03.2008г. обиколих някои от прекрасните места на любимата ми река. Видях отчайваща гледка. На онези умници с шапките с гръмоотводи (братята ни мюсюлмани) някой им е разрешил да вадят баластра и пясък в продължение на около 3км.и направо не е за приказване, всеки копа там където иска. Бастиса ли са положението тотално, а за парашутисти няма да ти разправям. Къде спят онези мърлячи от ИАРА не знам, или са като мечките, още не са се събудили от зимната си дрямка (която за жалост продължава почти цяла година). При тебе как е, как са щуките, има ли ги. Поздрави от брега на р.Арда
Поздрави от брега на р.Арда.
здрасти ема утре утивам за тиба на река чая. Разправят че имало кефал които зима на потъваща муха и утре с емин мой приятел ще идем да видим какво ще излезне. Относно реката така прават и в моето друго с.Дълго Поле същто така разкопават реката за пясак след багирите реката е направо в ужасно състояние . Затова навсякаде е това нещо рошат околната среда. 

-
- новобранец
Мите какво стана с щуката, има ли резултати. Дай инфо какво стана на р.Чая. Поздрави от брега на р.Арда
Нито щуки има нито кефал. още малко да се стопли и ще ходим на един ребарник само с кефал и пъстържа я ти се похвали. 

-
- новобранец
Мите само така, не се отказвай въпреки нямането. Мен същото ме споходи по първи март, но какво да се прави, ще го преживея някак си. Поздрави от брега на р.Арда
задравеите на всички

-
- новобранец
Мите как се развива твоята мухарска младост. Защо не се похвалиш, че си бил на риба по случай закриването на сезона, каква толкова я вършиш,че си зарязал мухарския кеф.Поздрави от брега на р.Арда.
емо не че сам зарязал мухарския кеф а просто нямам време .. по на татък ще почна да ходя за риба след като е разрешат 

здрасти емо пи ли ми казал кефала на каква муха зима . мерси много 

-
- новобранец
Мите аз за откриването съм наточил само сухи мухи ( не знам защо, но ще пробвам изчадията ми които са от корк, 12 бр.са). Нещо много ми харесаха. Лесно се изработват и замятат, плуват отлично, полягането във водата им е перфектно и въобще мисля, че с тях ще имам добри резултати. Евентуано ще видя и осичките ми как работят. Този път съм решил да отида, ако трябва и сам на р.Крумовица и да се отпоря от кеф с мухарката на тема кефал. Поздрави от брега на р.Арда.