Едно красиво спининг капо

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Едно красиво спининг капо

Мнение от indalo »

Малко късно пускам темата, но чак сега стигнах. Та семейно решихме да си направим една разходка по едни хуби местенца, но докато жена ми и щерката посетиха едно манастирче аз реших да натопя малко воблерчета и блесни в една рекичка, където съм улавял пъстърви на стръв. Но още като видях рекичката станала река и със цвят на боза знаех крайния резултат, но не се предадох. Бях решил да се усамотя за час-два с природата. Дали заради мътната вода или задвъдичното устройство, което е по вероятно, риба нехванах, но се заредих с положителни емоции за през седмицата. Излета продължи със семейна разходка покрай другата река наблизо. Минахме покрай много красиви местенца и така неусетно деня си отиде, неуспешен като риболов, но изпълнен с прекрасни чувства. :) Ето и малко снимки.

Реката на която лових.
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И тази около която се разхождах.
Изображение

Ето ме и мен и семейството ми , без сина ми, който пропусна излета.
Изображение

Ето как някои се подготвят за следващата зима :evil:
Изображение

Е това е от мен засега. Отивам да лягам, че утре мисля да посетя един платен гйол и ша ставам рано.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Drago
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Едно красиво спининг капо

Мнение от Drago »

Тая рекичка си е направо река, а като я гледам е толкоз мътна че на спининг квото и да е било задвъдичното устройство резултата е щял да бъде същия. Успех!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”