Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.

Късмет.Всичко е до късмет. 

Тази купешка, миргала пъстърва в басейна ти ли е снимана

-
- ще става разбирач
С какво ги помпаш тези домати ? С листен тор ли ? 
[/quote]
Тези домати нито са торени,нито са пръскани с някакъв препарат.Само срещу вредители ги пръскат с някакви отвари от различни билки.То и за това не могат да ги задържат цяло лято,още малко и ще започнат да ги дупчат разни гадини и разни модерни болести да ги скапват. Но иначе са много вкусни.Отглеждат ги майка ми и баща ми,аз им ги продавам и им давам парите.Хем да си изкарат нещо , хем да не се чудят какво да правят по цял ден. Ето този държи рекорда за тази година. Имало е и по-големи и се надявам и тази година да има по кило и половина.
Честит рожден ден на бай Павел,пак с малко закъснение,ама жив и здрав и наслука. 

[/quote]
Тези домати нито са торени,нито са пръскани с някакъв препарат.Само срещу вредители ги пръскат с някакви отвари от различни билки.То и за това не могат да ги задържат цяло лято,още малко и ще започнат да ги дупчат разни гадини и разни модерни болести да ги скапват. Но иначе са много вкусни.Отглеждат ги майка ми и баща ми,аз им ги продавам и им давам парите.Хем да си изкарат нещо , хем да не се чудят какво да правят по цял ден. Ето този държи рекорда за тази година. Имало е и по-големи и се надявам и тази година да има по кило и половина.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

-
- Модератор
Наистина, забелязвам истерия в споделянето на рецепти с отвари, мая, сода и т.нат. Уж да бъде без химия.ТТ лови по реки написа: ↑Съб Юли 09, 2022 6:48 pm ......още малко и ще започнат да ги дупчат разни гадини и разни модерни болести да ги скапват....
Обаче резултата е такъв, както го споделяш. Без растителна защита с точните препарати тези отвари нямат ефект.
Това, което ги дупчи е Доматен миниращ молец повсеместно разпространен.Някои го наричат Тута по латинското му име.
Не мисля, че ще ме послушат родителите ти, но има екологичен препарат срещу молеца. Стандарт е във всички ферми за Био продукция.
Ето страницата за препарата : https://amiti.org/category/tuta-absoluta
Прекъсвайки размножаването му, след две години региона остава чист без вредителя.
Тези рекордни домати показват, че почвата ви е добре балансирана от към хранителни вещества.
-
- ще става разбирач
Мерси за инфото Данчо.Ще им кажа,но мисля резултата ще е нулев.Освен да го купя и тайничко да слагам в пръскачката.Иначе почвата наистина е добра за сега.От няколко години слагам само тревата която кося от градината(след като угние добре),без никакви торове,без нищо.Сега на есен ще засеят марули за коледа,пак някой лев ще изкарат.А и цяла зима си хапваме прясна салатка.После след марулите садят доматите и така,само две реколти,без да ги форсират,каквото стане.
Малка част от зоопарка в Павликени

- Don4o_62
- учете се от него
Надвечер почти по тъмно,някоя и друга бяла риба и няколко откачени,кофата е 20 л.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- Модератор
Ъхъъ
Нал знаеш, че борсата ми е на една ръка разстояние
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Здрасте ви муцкОФФци .
Да земем па да ви се пооплачем
Начи миналата седмица края вкл началото на тая одих уж за пъстърва а то къ се продъни небето , реките мътильок , рибата се скрила , напрау евах бабата на чернио дроП и стомаха
После .
Знам че има много свестни хора от прованса .
Имам куп познати и приятели такива , но има едни селски тарикатчета където се мислят за много оборотни и ме дразнат тотално
Те сабаале .
Редим си се на един павилион да си земем цигари .
Под павилионо се събрали приходящи дюлгери и си спретнали нещо като пиаца .
Стира баровеца им с врачански номер и им расфърля по едни пет лева та да не умрат от глади .
Единият от дюлгерите веднага се наби най-отпреде да си земел "само цигари" .
Като го подредих , че всички чекаме основно само за едни цигари он предвид това , че вийш ли били пет , шес смешника а ас самичок зе да ми се отваря и то у в среди мойо си квартал
Та наложи се да дзвъннем по телефона и вече ни пиацата я има , ни "баровеца" им е собственик на вървящо МПС
После детко па си викнал уж на тънкана едни уж не презаверени биуети за Хилс ъф Рок , от некъф отворко от Своге .
Минавам през Еконто и естествено си ползвам опцията за преглед преди цакане
Е , оказа се , че непрезаверените билети са били презаверени и кода им вече е невалиден
Та върнах му ги прау у в Своге на отворкото къде си мисли , че сички освен него са балъци и мое им продава нещо което вече е продал на други неколкократно
Друго кво ме мъчи
Писна ми от ненаситни моми над 40те , наборки , че даже и по-дръти от мене
Начи не моем ги разбера от де им е тоя ищах да ме пипнат , да ме погалат по кунката , да ми ръснат куп намеци
Нещо не се усещат явно , че аз съм само на педесе а те вече са минале четиредесе
Е вчера бодигардката у в немското посолство и тя , с което ми преле над капачката
Те и жегата е канска , требе да си слагам лед на царевичако оти инак ногу се потим .....
Абе заеби , само мъка и страдания у в последно време
Да земем па да ви се пооплачем

Начи миналата седмица края вкл началото на тая одих уж за пъстърва а то къ се продъни небето , реките мътильок , рибата се скрила , напрау евах бабата на чернио дроП и стомаха

После .
Знам че има много свестни хора от прованса .
Имам куп познати и приятели такива , но има едни селски тарикатчета където се мислят за много оборотни и ме дразнат тотално

Те сабаале .
Редим си се на един павилион да си земем цигари .
Под павилионо се събрали приходящи дюлгери и си спретнали нещо като пиаца .
Стира баровеца им с врачански номер и им расфърля по едни пет лева та да не умрат от глади .
Единият от дюлгерите веднага се наби най-отпреде да си земел "само цигари" .
Като го подредих , че всички чекаме основно само за едни цигари он предвид това , че вийш ли били пет , шес смешника а ас самичок зе да ми се отваря и то у в среди мойо си квартал

Та наложи се да дзвъннем по телефона и вече ни пиацата я има , ни "баровеца" им е собственик на вървящо МПС

После детко па си викнал уж на тънкана едни уж не презаверени биуети за Хилс ъф Рок , от некъф отворко от Своге .
Минавам през Еконто и естествено си ползвам опцията за преглед преди цакане

Е , оказа се , че непрезаверените билети са били презаверени и кода им вече е невалиден

Та върнах му ги прау у в Своге на отворкото къде си мисли , че сички освен него са балъци и мое им продава нещо което вече е продал на други неколкократно

Друго кво ме мъчи

Писна ми от ненаситни моми над 40те , наборки , че даже и по-дръти от мене

Начи не моем ги разбера от де им е тоя ищах да ме пипнат , да ме погалат по кунката , да ми ръснат куп намеци

Нещо не се усещат явно , че аз съм само на педесе а те вече са минале четиредесе

Е вчера бодигардката у в немското посолство и тя , с което ми преле над капачката

Те и жегата е канска , требе да си слагам лед на царевичако оти инак ногу се потим .....
Абе заеби , само мъка и страдания у в последно време

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов

- Don4o_62
- учете се от него
Малко на море
Скромна закуска
После малко да разпуснем
Сутрин и вечер гледах с мощен бинокъл, за изморени и бедстващи Украинки в гумени лодки

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти